Eigenlijk wilde ik 3,5 ster geven maar omdat dit niet kan rond ik hem af op 4 sterren. 8 maanden geleden heb ik twee broeken gekocht voor €120,-euro (in de aanbieding) Deze broeken zijn no... Toon meer
Ik had 3 verschillende kleuren spijkerbroeken besteld. Deze bleken bij de leverancier moeilijk leverbaar te zijn. De berichtgeving hierover was niet eenduidig. De bestelling is wel in deelleveringen... Toon meer
Ik kom altijd aan mijn trekken wanneer ik de wedsite afstruin, het maakt eigenlijk niet uit in welke genre. Het kijkt ook zo gemakkelijk weg, waardoor ik vaak totaal geen tijdsnotie meer heb hahahahah... Toon meer
Een erg prettig en overzichtelijke site, met een fijn gebruikersgemak. Goede filters en zoekfuncties die het brede assortiment gericht kunnen weergeven. Nauwkeurige informatie rondom maten en... Toon meer
Eigenlijk wilde ik 3,5 ster geven maar…
Deze broeken zijn normaliter tussen de €80,- en €120,-.
Ik heb er 8 maanden lang met plezier in gelopen maar na 8 maanden ging de slijtage wel heel hard. Een broek scheurde bij m’n kruis en op de hoeken van de zakken. En de andere kreeg allemaal aparte plooien.
Na mail contact hebben we dit mooi op kunnen lossen met een tegoed bon van €100,- (wel weer voor de zelfde kwaliteit broek) hier van ga ik ook zeker een andere broek kopen.
Service is top maar kwaliteit kan beter
Bart
Internetbedrijf waar andere bedrijven van kunnen leren!
Onlangs een jas besteld bij jassenonline.nl en binnen 1 dag al geleverd! Eenmaal gepast bleek het niet de goede maat voor mij te zijn. Via telefoon contact gehad met Erwin (volgens mij de eigenaar ) en keurig te woord gestaan. Erwin heeft mij per e mail een paar linkjes doorgestuurd met een aantal alternatieven en heb daar opnieuw een keus gemaakt voor een jas. Ik had voor ik de bestelling geplaatst heb nog een vraag gesteld per e mail en kreeg binnen een half uur ( let op ! Op zaterdagavond ) nog keurig een antwoord op. Dat is nou eens Klantvriendelijkheid van het hoogste niveau!! Alle lof over Erwin en zijn team van Jassenonline.nl p.s andere ondernemers kunnen hier een voorbeeld aan nemen.
niet werkende tegoed code ontvangen
Na terug zending van een broek een niet werkende tegoed code ontvangen ipv geld terug..
Klantenservice is niet bereikbaar en op m'n mail reageren ze ook niet op..slecht bedrijf
Slechte broek + spam ontvangen.
Broek viel binnen een maand uit elkaar, de broek leek ook niet op de originele G-Star broek van exact hetzelfde model die ik in een G-Star winkel had gekocht. Maar wat nog vervelender is is dat jeansonline contactgegevens verstrekt aan derden die spam versturen. Ik gebruik bij online bestellen namelijk de naam van de webshop @ mijn DNS. En ineens krijg ik daar spam op, vreeeeeeemd.
Jeansonline is top!
Jeansonline heeft een heel uitgebreide collectie van jeans en andere kleren. Bestellen via jeansonline gaat altijd heel gemakkelijk en snel, echt een aanrader!
Super, betrouwbaar.
Al meerdere broeken besteld, en telkens opnieuw was de service van goede kwaliteit, zeer snelle afhandeling en verzending.
Goede kwaliteit kleding, snelle levering en verschillende betaal mogelijkheden. Gewoon helemaal TOPPIEE!!
TOP INTERNETSHOP
Goede service ,tegen een gunstige prijs en .... Snelle levering
perfecte levering, goede retourservice
ik had twee maten jeans besteld, een S en een M.
ik heb ervoor gekozen om het op een ophaalpunt op te halen, dit werkt zeer goed!
één ervan heb ik retour gezonden, ik heb binnen een week een melding van de retourzending en al snel mijn geld retour op mijn bankrekening.
de retourzending kon ik ook weer gewoon op het ophaalpunt inleveren en wordt dan teruggestuurd naar jeansonline.
ik ben erg tevreden!
Goede service, wel duur
Producten die niet in de aanbieding zijn vind ik erg duur, een keer de verkeerder maat opgestuurd gekregen maar dit is menselijk. Verder geen klachten, prima website met snelle gratis levering.
Goede service, mooie producten
Goede service, mooie producten en scherpe prijzen!
Betrouwbare shop
Snel, duidelijk en simpel kleding bestellen. Als klant word je op de hoogte gehouden van acties en sales. Bestel en binnen een dag thuis, ideaal! Retourneerbeleid is kosteloos en dus geen gezeur. Aanrader!
Beste online webshop!
Ik heb al bij vele webshops besteld, en jeansonline vind ik het beste van allemaal. Snelle levering en goede prijzen! Ik zou jeansonline iedereen aanbevelen.
Lekker goedkope jeans
Ik koop altijd jeans in de sale bij jeansonline, echt zeer goedkope jeans. Kwaliteit is super! Snelle levering...wat wil je nog meer?....Zeker het uitproberen waard :)
Snel geregeld
Altijd een ruime keuze en snelle levering. Nu wel een aantal keer problemen gehad met de manier waarop spullen aan kwamen, beschadigingen, maar altijd netjes opgelost!
Snel, goedkoop en netjes verpakt
Snelle levering, netjes verpakt en voor een zeer nette prijs! TOP
Breed assortiment en snelle levering
Ik ben tevreden met het aanbod op de website, ik heb een gehele outfit kunnen samenstellen en dit nog voordelig ook.