Jenny Fashion Reviews 415

TrustScore 1 uit 5

1,2

Iets besteld wat niet bevalt. Ik wacht op antwoord hoe dit retour te sturen en voor restitutie. Gelukkig zijn wij lid van consumentenbond, die kan ik desnoods in gaan schakelen mocht er deze week geen... Toon meer

Hier helaas hetzelfde als veel overige reviews. Leuke jas besteld, wordt niet geleverd, contact gezocht, excuses, echter nog steeds niets geleverd. Net weer contact gezocht en mail komt terug, mailadr... Toon meer

Koop hier niet. Het kost je alleen maar geld. Produkt wel aangekomen maarzoals al vele malen gemeld. Slechte kwaliteit en geen pasvorm. Aangetekend teruggestuurd naar China maar komt niet aan. Nu word... Toon meer

wat een waardeloos bedrijf nooit iets kopen hoor fotos kloppen niet ze zeggen dat je kunt retourneren ja naar china ja terugbetalen ho maar ze hebben altijd storing duurt lang liselotte is oo... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Mensen keken ook naar

Mijn ervaring

Ik heb enkele weken een bestelling gedaan voor de eerste keer
Deze is enkele dagen later dan beloofd geleverd
Ik moet zeggen dat ik veel slechte reviews gelezen had en had dus toch wat angst
Maar mijn bestelling is uiteindelijk geleverd
Er werd een excuses aangeboden en ook een tegemoetkoming van 35% van het betaalde bedrag wat ik ook meteen ontvangen heb
Verder kreeg ik een tegemoetkoming van 50% op mijn volgende aankoop
Dankjewel
Dus een goede raad “Ga nooit voort op slechte reviews “
Godelieve

8 juli 2024

Antwoord van Jenny Fashion

Heel erg bedankt voor het delen van je ervaring, Godelieve! Het spijt ons echt van de vertraging in je bestelling, maar we zijn blij om te horen dat we het goed hebben kunnen maken met onze excuses en compensatie. Uw feedback betekent veel voor ons en we zijn blij dat u onze oplossing bevredigend vond. We kijken ernaar uit om u snel weer van dienst te zijn!

heb besteld op 26/06/2024

heb besteld op 26/06/2024 - kan mijn bestelling niet opvolgen, heb dit per mail gemeld maar heb geen antwoord ontvangen ?????
Annie

mijn order werd intussen wel geleverd, maar wacht nu op een omruilovereenkomst (vergoeding)
Annie

26 juni 2024

Hallo Annie,

We hebben momenteel te maken met vertragingen in onze tracking updates als gevolg van de grote vraag. Wees gerust, je bestelling is onderweg. Kunt u alstublieft uw e-mail controleren? We hebben je een gedetailleerd bericht gestuurd met meer informatie. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen.

Veel te lang wachten op bestelling en…

Veel te lang wachten op bestelling en heel slechte kwaliteit. Is gewoon niet draagbaar. Zijn ook geen schoenen met steunzolen.

8 juli 2024

Beste Lieve,

Onze oprechte excuses voor de vertraging in je bestelling en voor de kwaliteitsproblemen die je hebt ondervonden. Controleer uw e-mail, want we hebben een bericht gestuurd om uw problemen op te lossen.

Bedankt voor het onder onze aandacht brengen

Eerst track and trace link niet kunnen…

Eerst track and trace link niet kunnen openen. Dan telkens vertraging. En dan opeens zouden mijn schoenen geleverd zijn. Niks ontvangen. Had er van in het begin al een slecht gevoel bij. Oplichters dus. Heb de site aangegeven bij consumentendienst.

Hallo Els,

Helaas was je bestelling niet op voorraad en we hadden dit vanaf het begin duidelijker moeten communiceren. We begrijpen hoe frustrerend deze situatie voor je moet zijn geweest.

Controleer je e-mail, want we hebben je een gedetailleerd bericht gestuurd waarin we ingaan op je bezorgdheid en de stappen beschrijven die we nemen om dit probleem op te lossen. Ons team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je snel een vervangend product of een volledige terugbetaling ontvangt.

Je feedback is cruciaal voor ons en we nemen maatregelen om onze processen te verbeteren om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen. We waarderen je geduld en begrip.

Bestelling besteld lang niet gekregen…

Bestelling besteld lang niet gekregen uit eindelijk alles netjes opgelost en vergoeding gekregen 💪

6 juli 2024

Hallo Peter,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons! We verontschuldigen ons voor de vertraging met je bestelling en waarderen je geduld. We zijn blij om te horen dat alles netjes is opgelost en dat je je compensatie hebt ontvangen 💪😊. Als u nog meer hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om u snel weer van dienst te zijn!

OPLICHTERS!!!

Jumpsuit gekocht, nooit binnen gekregen en vervolgens al weken aan het wachten op mijn geld terug!!!!!

NIETS BIJ KOPEN!!! DOE HET NIET, JE WORDT ECHT OPGELICHT!!!!

En dan een antwoord op de review geven dat ze je gaan helpen, ja dat zeggen ze al 6x in de mails maar er gebeurd helemaal niets!!! Niet kopen hier!! Doe het niet!! Zonde van je geld!!

Hallo Willems,

Het spijt ons voor het ongemak en de frustratie die u hebt ondervonden. Om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen, kunt u ons uw bestelgegevens geven, zoals uw bestelnummer en het e-mailadres dat voor de aankoop is gebruikt? Zodra we deze informatie hebben, zal een lid van ons supportteam u verder helpen en ervoor zorgen dat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Mijn bestelling nooit ontvangen

Mijn bestelling nooit ontvangen. Ze reageren met een standaard mail. Telefonisch niet bereikbaar. Communiceren totaal niet. Kan de track en trace niet openen. Een zeer klantonvriendelijk bedrijf. Ze zijn nog geen ster aan review waard.

Hoi A,

Het spijt ons echt om te horen over je ervaring en onze oprechte excuses voor het ongemak.

Geef a.u.b. je bestelnummer op zodat we iemand van ons supportteam rechtstreeks contact met je kunnen laten opnemen om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd.

Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht en we stellen uw geduld op prijs terwijl we alles in orde maken.

Niet hier bestellen!

Schoenen besteld voor 50,-. Bij ontvangst blijkt 1 schoen kapot EN er zijn twee rechter schoenen geleverd i.p.v. een rechter- en linkerschoen.. per mail contact opgenomen, netjes een mail terug ontvangen met 3 opties. Gekozen voor de optie restitutie. Daarop reactie ontvangen dat ze wachten op reactie van betreffende afdeling
en dat ze contact met mij opnemen zodra restitutie is goedgekeurd. Dit was op 30 april. Nooit weer wat gehoord. Er wordt ook niet meer op mijn mails gereageerd.

Update 07-07-2024: na hun reactie onder mijn review heb ik ze opnieuw gemaild, omdat reageren via hier niet kan. Maar weer geen reactie van hun kant!

Beste Emmy,

Bedankt voor het onder onze aandacht brengen van dit probleem. Om u verder te helpen en te zorgen voor een snelle oplossing, kunt u ons uw bestelnummer geven? Zodra we deze informatie hebben, zal iemand van ons supportteam uw probleem onmiddellijk behandelen.

Na 10 x mailen geen antwoord komen niet…

Na 10 x mailen geen antwoord komen niet met een oplossing ook is de kwaliteit van de kleding heel slecht koop hier nooit meer iets !

4 juli 2024

Hallo Gabriele,

We willen deze kwestie graag verder onderzoeken en zo snel mogelijk een oplossing voor je vinden.

We vragen je vriendelijk om ons je bestelnummer te geven, zodat we je zaak kunnen onderzoeken en de problemen die je hebt ondervonden kunnen oplossen. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en we willen dit graag rechtzetten.

Je wordt opgelicht

Je wordt opgelicht! Wanneer je een slechte review plaatst contacten ze jou met computergestuurde berichten. Ik heb mijn verlies genomen maar trap er ajb niet in!!
Schaamteloos doen dit soort mensen zogenaamd zaken!!

(Ik heb al eerder een review gegeven over mijn eerste en laatste bestelling. Ik kreeg weer een geautomatiseerd bericht van ze wat tot niks leidt, dus nogmaals: bestel hier niet!!!)

5-7-24 Update: 1 dag na het plaatsen van bovenstasnde review:
Mail waarin ze zeggen alles terug te betalen zodra ik mijn review verwijder. Het zou andersom moeten zijn. Ze mogen het geld houden, kopen bij hen echter nooit meer!

30 april 2024

Beste Kim,

Bedankt voor het delen van uw feedback. We willen graag verduidelijken dat uw bestelling op dat moment niet op voorraad was, wat de primaire oorzaak van het probleem was. We hebben uw restitutieverzoek al behandeld en dienovereenkomstig verwerkt.

Alles ging mis

Alles ging mis. Het duurde 2 weken voordat ik het bestelde binnen kreeg. Toen bleek dat het niet paste. Terug sturen maar. Maar ja, kopen in Nederland en terug sturen naar China!!! Dat heb ik nog nooit meegemaakt. En dan komt het: terug sturen naar China op eigen kosten en dan nog maar een gedeelte van het geld terug krijgen. BESTEL HIER NOOIT!!!!!!)

Hé Ada,

We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn als dingen niet gaan zoals verwacht.

Controleer je e-mail, want we hebben je een bericht gestuurd met gedetailleerde instructies over hoe we je zonder extra kosten aan de juiste maat kunnen helpen. We doen er alles aan om dit voor je in orde te maken en ervoor te zorgen dat je een positieve ervaring hebt met ons bedrijf.

Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht. We waarderen uw geduld en begrip.

Ik heb nog steeds mijn betaalde pakket…

Ik heb nog steeds mijn betaalde pakket Niet ontvangen. Is 23 juni betaald!!!!!!
Order nr. 14930.
Track&trace werkt niet.
Ik wil mijn geld terug!!!!!!

Hoi Maria,

Controleer je e-mail, want we hebben je een bericht gestuurd met gedetailleerde informatie over waar je pakket zich bevindt. We werken er actief aan om dit probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat je bestelling je zo snel mogelijk bereikt.

Als je nog vragen of zorgen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice op info@jenny-mode.com. We stellen je geduld en begrip op prijs.

Don't order here!!

Het bestellen gaat gemakkelijk. Maar het retourbeleid is waardeloos!
Iets terug sturen kost je 20 euro verzendkosten. Vervolgens denken ze mee om een deel van je geld terug te storten zodat je het pakket niet terug hoeft te sturen. Dit geld krijg je echter nooit! Ben al weken aan het wachten op de terugbetaling en krijg iedere keer hetzelfde te horen. Ik denk dat ik het geld nooit ga krijgen.

Beste Kim,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. Het spijt ons te horen over uw ervaring met ons retourbeleid en de vertraging in de verwerking van uw terugbetaling.

We willen u graag verder helpen en dit probleem zo snel mogelijk oplossen. Geef ons uw bestelnummer zodat we deze zaak kunnen onderzoeken en ervoor kunnen zorgen dat u het geld terugkrijgt waar u recht op heeft.

Zeer slecht

Zeer slecht. Ben gewoon opgelicht. Ik heb een groene regenjas besteld. Te klein en zeer slechte kwaliteit. Heb al tig keer gemaild dat ik hem retour wil sturen. Maar ik krijg geen retour formulier. En zonder retourformulier mag je het artikel niet retour sturen. En telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Bestelling 13575.

2 juli 2024

Hallo Sandra,

Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht. We hebben je een e-mail gestuurd met gedetailleerde instructies over hoe je verder kunt gaan met je retourzending. Controleer uw inbox voor ons bericht, dat het retourformulier en de volgende stappen bevat om dit probleem snel op te lossen.

We stellen je geduld en begrip op prijs. Als je nog vragen hebt of extra hulp nodig hebt, aarzel dan niet om de e-mail te beantwoorden of neem opnieuw contact met ons op.

Wat een afzetters

Wat een afzetters. Pakket komt (als het komt) veel later aan dan wordt gezegd.
Geld kwijt. Retour? Nee niet mogelijk. Annuleren? Nee niet mogelijk.
Wat een bedrijf, bah. KOOP HIER NIETS.
aangifte doen bij de politie

Hoi Tessa,

Het spijt ons echt te horen over je ervaring en waarderen het dat je dit onder onze aandacht brengt, dus om je zorgen snel aan te pakken, kun je ons je bestelnummer geven zodat we de situatie verder kunnen onderzoeken en ervoor kunnen zorgen dat we eventuele problemen zo snel mogelijk oplossen.

Een van onze toegewijde supportteamleden zal worden toegewezen om u te helpen en een bevredigende oplossing te vinden.

Zit nog steeds te wachten op mijn…

Zit nog steeds te wachten op mijn bestelling
Volgende keer maar eerst controleren of de site betrouwbaar is
OK BESTELLING IS GELEVERD

MAAR IS ALI/TEMU KWALITEIT
DUS NIET HET GELD WAARD

2 juli 2024

Beste Andre,

Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht. Het spijt ons te horen dat u nog steeds op uw bestelling moet wachten. Dit is niet de ervaring die we willen voor onze klanten.

Kunt u ons uw ordernummer geven? We zullen er onmiddellijk iemand van ons supportteam naar laten kijken en u helpen dit probleem op te lossen.

Bedankt voor uw geduld en begrip.

1 ster is nog te veel

1 ster is nog te veel. Bij een wonder kregen ik na weken wachten mijn bestelde "sneakers" geleverd. De kwaliteit is zo enorm slecht dat het gewoon gevaarlijk is om er mee te lopen. Het is gemaakt van dun speelgoed plastic. Om het een beetje te verwoorden. Zo dun als een krant. De zolen zijn dus hard en spekglad. En 0% comfort. Ik kan niet begrijpen dat een bedrijf dit mensen wilt aandoen. Je zou denken....niet duur. Maar als je het in je handen krijgt dan heeft het voor mij nog geen €0,05 waarde. 1 schoen weeg 166 gram. Maat 43. Zo slecht is de kwaliteit. Ik raad mensen aan goed na te denken of ze bij dit bedrijf hun geld in de waagschaal willen stellen. Ik heb de "sneakers inmiddels getransporteerd naar de afvalbak. Ik zal nooit meer iets kopen bij dit bedrijf.

Hoi Maria,

We vragen je vriendelijk om deze keer je bestelnummer toe te voegen door je beoordeling te bewerken.

Geef je bestelnummer op zodat we je zaak verder kunnen onderzoeken en zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Retour zendingen en betalingen worden…

Retour zendingen en betalingen worden niet uitgevoerd. Mails niet beantwoord en nog geen betaling ontvangen. Onbetrouwbaar, dus hier moet je niets bestellen

Hallo Michel,

We nemen deze zaken zeer serieus en willen er zeker van zijn dat we je problemen snel oplossen, dus geef ons alsjeblieft je bestelnummer, zodat we je zaak beter kunnen bekijken. Daarnaast zullen we een toegewijd lid van ons supportteam contact met u laten opnemen om u direct te helpen en eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen.

We stellen je geduld op prijs en zijn vastbesloten om dit voor je in orde te maken.

Hier niet bestellen!

Hier niet bestellen!! Ik heb mijn order na bijna twee weken binnen gekregen en wil het retourneren. E-mail adres wat in de mail staat klopt niet. Ik krijg mijn mail terug. Kan geen adres of telefoonnummer vinden....

1 februari 2024

Hoi Annemiek,

Het spijt me zeer om te horen over het ongemak dat je hebt ervaren met je recente bestelling. Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, kun je ons je bestelgegevens geven, inclusief je bestelnummer en het e-mailadres dat je hebt gebruikt voor de aankoop. Met deze informatie kunnen we uw bestelling terugvinden in ons systeem.

Ons supportteam staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw problemen worden opgelost. We zullen er alles aan doen om deze kwestie zo snel mogelijk op te lossen.

Frauduleuse website

Frauduleuse website. Goedkope waardeloze Chinese brol, die helemaal niet overeenkomt met de foto's op de website. Schandalig retourbeleid. NIET KOPEN!!

28 juni 2024

Beste Mimi,

Onze oprechte excuses voor de ervaring die u heeft gehad met ons product. Om u beter te kunnen helpen, kunt u ons uw bestelnummer geven? Dit zal ons helpen uw aankoop te lokaliseren en ons ondersteuningsteam in staat stellen uw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Bedankt voor je geduld en begrip. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent.