Jenny Fashion Reviews 415

TrustScore 1 uit 5

1,2

Iets besteld wat niet bevalt. Ik wacht op antwoord hoe dit retour te sturen en voor restitutie. Gelukkig zijn wij lid van consumentenbond, die kan ik desnoods in gaan schakelen mocht er deze week geen... Toon meer

Hier helaas hetzelfde als veel overige reviews. Leuke jas besteld, wordt niet geleverd, contact gezocht, excuses, echter nog steeds niets geleverd. Net weer contact gezocht en mail komt terug, mailadr... Toon meer

Koop hier niet. Het kost je alleen maar geld. Produkt wel aangekomen maarzoals al vele malen gemeld. Slechte kwaliteit en geen pasvorm. Aangetekend teruggestuurd naar China maar komt niet aan. Nu word... Toon meer

wat een waardeloos bedrijf nooit iets kopen hoor fotos kloppen niet ze zeggen dat je kunt retourneren ja naar china ja terugbetalen ho maar ze hebben altijd storing duurt lang liselotte is oo... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Mensen keken ook naar

bestelling Jenny-Mode16294 niet gekregen

bestelling Jenny-Mode16294 niet gekregen nochthans staat het bij track en trace GELEVERD aan wie,wanneer, hoe weet ik niet
verschillende mails gestuurd naar jenny-mode nooit antwoord op gekregen
niet bestellen hier dubiueze winkel

24 augustus 2024

Oplichters

Oplichters. Nog nooit meegemaakt. Bestelling is zogezegd geleverd. Nog niets mogen ontvangen. Wacht al lang en kan nu met mijn bestelling niets meer doen. Geen antwoord op mijn mails. Graag terugbetaling van bestelling #Jenny-Mode16241

26 augustus 2024

Erg slechte kwaliteit en geen geld terug

Kleding bleek zeer slechte kwaliteit. Retourneren moest naar China (Dus €50 voor verzendkosten, bij keuze 'aangetekend') Vervolgens nooit mijn geld terug gehad. Op mijn mailtjes blijven ze reageren, dat het in behandeling wordt genomen, maar nu nog steeds mijn geld niet terug. We zijn 3 maanden verder.

18 mei 2024

Onbetrouwbaar bedrijf; terugbetaling wordt niet gedaan

Retour gestuurde artikelen worden niet terugbetaald. We hebben artikelen retour gestuurd (aangetekend) en een bevestiging gekregen dat het ontvangen is in mei van dit jaar. Sinds die tijd heb ik meermaals gemaild en ik krijg steeds dezelfde (standaard robot) reactie dat het geld wordt teruggestort. Nu bijna 4 maanden verder heb ik mijn geld nog steeds niet terug. Dit bedrijf is dus niet betrouwbaar!!!

23 augustus 2024

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit, retouren moet je op eigen kosten naar China sturen (+/- 21€). Ik koop hier nooit meer.

30 maart 2024

100% oplichting

100% oplichting

Een linne jurkje noemen ze het op de website. Wat ik na een paar weken ontvangen heb is 100% polyester.
Na het lezen van heel heel andere review ga ik niet eens proberen contact te zoeken met JennyMode...
KOOP ER NIETS..!!!

20 augustus 2024

Hoi Dolinde,

Bedankt voor het delen van je feedback. Het spijt ons oprecht om te horen over je ervaring met de jurk die je hebt ontvangen. We streven naar nauwkeurigheid in onze productbeschrijvingen en het is teleurstellend dat deze niet aan je verwachtingen voldeed.

We hebben je al een e-mail gestuurd om je probleem direct aan te pakken en we zouden het op prijs stellen als je je inbox zou willen controleren. Ons team doet er alles aan om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.

Als je nog andere vragen of zorgen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen.

ONTZETTENDE OPLICHTERS

ONTZETTENDE OPLICHTERS. VERKEERDE KLEUR EN MAAT GEKREGEN, ALS JE HET ART. WIL RETOURNEREN KOST JE DAT € 21,40 MOET NL NAAR CHINA.WAT EEN BEDROG!!!!!!!!!!
NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT IETS BESTELLEN BIJ JENNY MODE. ER ZIJN OVERIGENS NOG MEER NED. MODEWINKELS DIE HETZELFDE RETOUR BELEID HEBBEN DUS EERST GOED LEZEN VOORDAT JE IETS BESTELD .BEN OOK AL RUIM 2 MAANDEN BEZIG OM DE 20% TERUG TE ONTVANGEN MAAR HO MAAR, ZEKER 8 MAILS EN ER ORDT ALS MAAR GEZEGD "DANK VOOR JE BEGRIP EN GEDULD" NOU DIE ZIJN REDELIJK OP!

21 augustus 2024

Beste Elzeliene,

Het spijt ons echt te horen over uw ervaring met uw recente bestelling. Dit is zeker niet de service die we willen bieden en we begrijpen uw frustratie.

We hebben je een privébericht gestuurd om je zorgen te bespreken en te werken aan een oplossing. Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke klant zich gewaardeerd en tevreden voelt, en we waarderen je geduld terwijl we eraan werken om dit recht te zetten.

Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht en we hopen dit snel naar tevredenheid op te lossen.

Geeft geld van retouren niet terug.

Retour gestuurde artikelen worden niet terugbetaald. We hebben artikelen retour gestuurd (aangetekend) en een bevestiging gekregen dat het ontvangen is in mei van dit jaar. In juni gemaild wanneer we het geld terug krijgen, reactie gehad dat dit volgt maar er kwam niets. Daarna nog meerdere malen gemaild en steeds reactie dat het nog komt, het is inmiddels eind augustus en nog steeds geen geld terug.
Telefoonnummer werkt niet en kan het bedrijf ook niet vinden op KamerVanKoophandel. Lijkt dus oplichterij te zijn.

UPDATE: We hebben inderdaad een mail ontvangen van Jenny Mode. In deze mail worden we “gechanteerd” om de review eerst te verwijderen voordat we ons geld terug krijgen.
Dit doen we niet, Andersom behoort op dit moment nog tot de mogelijkheden

14 mei 2024

Hoi Margreet,

Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht en we bieden onze oprechte excuses aan voor de frustratie die je hebt ervaren. We hebben je een privébericht gestuurd om je restitutieverzoek voor het geretourneerde pakket te behandelen. Ons team doet er alles aan om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen en we betreuren de vertraging ten zeerste.

Wees ervan verzekerd dat we een legitiem bedrijf zijn en dat we stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat deze kwestie zo snel mogelijk wordt opgelost. We waarderen je vertrouwen en stellen je geduld op prijs terwijl we deze situatie proberen op te lossen.

Slechte kwaliteit en nog slechtere service!

Ik zou normaal de helft van mijn centjes terugkrijgen (omdat de kwaliteit van het product echt super slecht was) indien ik mijn slechte review zou verwijderen. Ik vind dit op zich echt al een heel fout gegeven. Ik hoop dat de mensen die voor dit bedrijf werken ook al eens nagedacht hebben over andere opties in het leven. Je kan er ook voor kiezen om goede dingen te doen voor de wereld :). Bon, de helft van mijn centjes zal ik nooit terugzien en deze review is here to stay. Sorry not sorry!

Update: Absoluut geen mail gekregen, jammer. Ook niet bij spam ;).

30 juli 2024

Hallo Mathilda,

Onze oprechte excuses voor de ervaring die je hebt gehad, want het is zeker niet in lijn met de normen die wij nastreven. We streven ernaar om de beste service en kwaliteit te bieden en het is teleurstellend om te horen dat we hierin tekort zijn geschoten.

Controleer je e-mail, want we hebben je een bericht gestuurd om direct op je zorgen in te gaan. We waarderen je input en zijn vastbesloten om een oplossing te vinden die aan je verwachtingen voldoet.

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf! In april een jasje gekocht, pas weken later ontvangen. Heel slechte kwaliteit, dus geretourneerd. Het moest teruggestuurd worden naar China! Gedaan.. maar mijn geld heb ik nog steeds niet terug ontvangen. Meerdere keren contact gehad. Bevestigd is dat het artikel retour is ontvangen en dat er aan de restitutie wordt gewerkt. Maar aan de restitutie wordt nu al maanden gewerkt, wekelijks een mail gestuurd en steeds een bericht terug ontvangen dat er aan de restitutie wordt gewerkt. Het wordt alleen niet gedaan. Ik denk dat ze hopen dat ik het vergeet, want waarom moet het 3 maanden duren om geld terug te storten, dat is echt niet zo moeilijk! Conclusie: oplichting! Niets bestellen bij deze site!😡

Bestelnummer: #Jenny-Mode8914

Deze review had ik al eerder geplaatst, maar op verzoek van Jenny Mode verwijderd, dan zouden zij het bedrag terugstorten. Wederom niets van terecht gekomen, dus vandaar opnieuw de plaatsing van deze review.

20 augustus 2024

Hoi Brigitte,

We begrijpen hoe teleurstellend dit voor je is geweest en we willen je verzekeren dat je zorgen serieus worden genomen.

Controleer je e-mail, want we hebben je een bericht gestuurd met details over het regelen van je terugbetaling. We doen er alles aan om deze zaak zo snel mogelijk op te lossen en ervoor te zorgen dat je het geld terugkrijgt dat je toekomt.

Een maand geleden heb ik 2 recensies…

Een maand geleden heb ik 2 recensies hier geschreven waarop was geantwoord als je de recensies verwijderd dan storten we het geld terug. Een maand verder en nog niks terug gehad. Gevraagd of retour adres krijg je ook niet dus pas op mensen dit is AliExpress kwaliteit en de maten die er bij staan kloppen ook niet plus je bent je geld kwijt want je krijgt het retour adres niet en je geld ook niet terug wat ze beloven.

Het antwoord wat je op dit bericht geeft klopt niet die gaf je ook als reactie op de vorige slechte recensies en toen stuurde je me een mail als je de resensies verwijderd dan stuur ik het geld terug en dat is al een maand geleden dus en deze mail van gisteren geef je me ook geen duidelijkheid of het nog een jaar gaat duren gewoon een standaard e-mail.

15 juli 2024

Beste Kimberly,

Controleer uw e-mail, want we hebben u een bericht gestuurd met belangrijke informatie over uw restitutieverzoek. Als je dit bericht niet hebt ontvangen, controleer dan je map met ongewenste e-mail of neem direct contact met ons op en we helpen je graag verder.

We waarderen je geduld en begrip terwijl we werken aan je tevredenheid.

Omdat ik dan toch een ster moet geven

Omdat ik dan toch een ster moet geven ! Ik geef min 100 sterren slechtste site ooit rommel 1ste klasse! Ze zouden mijn geld terug geven ik wacht al meer als een maand telkens oh sorry zlwe zijn er mee bezig... aan het lijntje houden ja. Ik waarschuw jullie de fotos zijn mooi maar wat je ontvangt...

18 juli 2024

Hallo Myrna,

Het spijt ons te horen over uw ervaring. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn en bieden onze oprechte excuses aan voor de vertraging bij het oplossen van je probleem. We hebben je een e-mail gestuurd met meer informatie over hoe we je probleem aanpakken. Controleer uw Postvak IN en laat het ons weten als we u nog ergens mee van dienst kunnen zijn.

Hartelijk dank voor uw geduld.

Koop nooit hier dit zijn oplichters

Koop nooit hier dit zijn oplichters. Gevoerde regenjas besteld en een heel dun jasje ontvangen die niet regen bestendig is. Al 1,5 mnd bezig geld terug te krijgen en krijg alleen maar standaard mails! Dus 60 euro in de prullenbak helaas. Na plaatsen van deze review zie je hun standaard reactie, heb nl helemaal geen mail ontvangen en heb ook niks geretourneerd want zou 25% teruggestort krijgen. ( ik wilde nl niet retourneren want had al door dat het me geld zou kosten)

13 augustus 2024

Hé Ellion,

Het spijt ons te horen over de problemen die je hebt ondervonden met het terugbetalingsproces. Ik wil je verzekeren dat we je bezorgdheid serieus nemen en er alles aan doen om dit probleem op te lossen.

Controleer je e-mail, want we hebben je een bericht gestuurd over je restitutieverzoek voor het geretourneerde pakket. We werken eraan om ervoor te zorgen dat alles snel en naar tevredenheid wordt afgehandeld. We verontschuldigen ons voor het ongemak en waarderen je geduld en volharding.

Dit is een frauduleuze website

Dit is een frauduleuze website, inderdaad uit China.
Ze gebruiken foto's van, in mijn geval, badpakken van het merk Lascana om klanten te lokken. Of moet ik zeggen in de val te laten lopen?
Ik kreeg een badpak dat in de verste verte niet lijkt op de foto... Inferieure kwaliteit, andere kleuren.
Vandaag, 14/08 krijg ik inderdaad een voorstel dat ze me 50% (!?) willen terug betalen, maar blijkbaar alleen als ik deze review verwijder. Nu ook al chantage...

10 augustus 2024

Hoi Anne Marie,

We begrijpen je bezorgdheid en willen duidelijk maken dat we niet betrokken zijn bij frauduleuze activiteiten. We nemen deze zaken echter zeer serieus. Wat je specifieke bestelling betreft, heeft ons team al contact met je opgenomen via e-mail om je restitutieverzoek voor het geretourneerde pakket te behandelen. Houd je inbox in de gaten voor verdere instructies en updates over dit proces.

We waarderen je geduld en zijn vastbesloten om dit naar tevredenheid op te lossen. Als je nog andere vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, kun je altijd reageren op onze e-mail en dan helpen we je graag verder.

Koop nooit wat bij Jenny Mode!

Koop nooit wat bij Jenny Mode!
Je ontvant je bestelling heel laat en ze hebben geen retourbeleid. Eerst boden ze me aan om het artikel te ruilen, vervolgens vertellen ze dat je het op eigen kosten moet retourneren. Toen ik het had geretourneerd aan het verzendadres (in NL) kreeg ik de melding dat ik het naar een adres in China had moeten sturen om mijn geld terug te krijgen.

12 augustus 2024

Hey Louisa,

Geef ons je bestelnummer zodat we dit verder kunnen onderzoeken en je kunnen helpen bij het oplossen van je probleem. We streven ernaar dat al onze klanten een positieve ervaring hebben en het spijt ons dat we in dit geval tekort zijn geschoten.

We waarderen je geduld en kijken ernaar uit om je te helpen deze zaak zo snel mogelijk op te lossen.

De eerste revieuw die ik heb geschreven…

De eerste revieuw die ik heb geschreven moest ik er afhalen en dan zou ik mijn geld terug krijgen.
Mooi niet dus, het is daar een stel oplichters eerste klas. Ik ben al een flink aantal weken bezig om mijn geld terug te krijgen maar het lukt me niet.
Dus gaat nu mijn tweede revieuw op trustpilot en deze gaat er niet eerder af dan dat ik mijn geld terug heb.
Slechte kwaliteit, maatje L besteld maar het lijkt wel 32.
Bestel niet bij dit bedrijf, het is een stel bandieten die spelen met iemands gevoel.

13 juni 2024

Hoi Willie,

We begrijpen je frustratie en willen je verzekeren dat we deze zaken serieus nemen.

We hebben je een e-mail gestuurd met gedetailleerde informatie over hoe we deze situatie kunnen oplossen en ervoor kunnen zorgen dat je je geld terugkrijgt. Controleer je inbox en als je de e-mail niet ziet, controleer dan je spam- of junkmap. We waarderen onze klanten en doen er alles aan om uw problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Ik heb een bestelling gedaan

Ik heb een bestelling gedaan, product niet gekregen mails geplaatst geen reactie, ben mijn centen kwijt waarschijnlijk

8 augustus 2024

Beste Erik,

Het spijt ons echt te horen over uw ervaring. We vragen je vriendelijk om ons je bestelnummer te geven, zodat we de status van je pakket kunnen controleren en het probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen.

We waarderen je geduld en begrip en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je je bestelling ontvangt of dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Dropshipper via China weten zelf niet…

Dropshipper via China weten zelf niet wat voor kwaliteit ze verkopen
Zeer slechte kwaliteit, zelfs temu heeft beter.
Voor een fractie van de prijs.
40,- betaald voor een vod.
Geen geld terug want je moet het opsturen naar China wat ook nog weer 25,- kost.

18 juli 2024

Geachte klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. Om ons te helpen deze zaak verder te onderzoeken en een oplossing te vinden, kunt u ons alstublieft uw bestelnummer geven? Zodra we die informatie hebben, zullen we ons best doen om uw problemen snel op te lossen.

We verontschuldigen ons voor het ongemak en stellen je geduld op prijs terwijl we alles in orde maken.

Beste Jenny-Mode,

Beste Jenny-Mode,

Half juni heb ik een jas teruggestuurd naar Utrecht. Jullie reageerden helaas niet op een mail en ingevuld contactformulier. Een kopie van de mail is aan de retourzending toegevoegd.
Helaas heb ik tot op heden het bedrag niet terug mogen ontvangen.
Wanneer mag ik dit bedrag verwachten?
Het gaat om: Bestelnr. #Jenny-Mode10559.

Graag een reactie.

7 augustus 2024

Hoi Jos,

We hebben je een e-mail gestuurd met meer informatie over je restitutiestatus en de stappen die we nemen om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Kunt u alstublieft uw e-mail controleren, inclusief uw spam of junk map, om er zeker van te zijn dat ons bericht is ontvangen?

Wees gerust, we doen er alles aan om deze kwestie naar uw tevredenheid op te lossen. Als u nog vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om de e-mail te beantwoorden of neem direct contact op met onze klantenservice.