Ik gebruik het voor het eerst. Ik kan niet veel erover zeggen qua kwaliteit ofzo. Ik kan wel zeggen dat ik fotos selecteren en app maakt automitisch een mooie album. Ik hoef niks te doen behalve fotos... Toon meer
Super leuk foto boek met de weergave waar je bent geweest en ook heel makkelijk te bewerken tijdens het sorteren van de foto’s. Leuke webshops
Vakantie fotoboek vandaag ontvangen. Ik moet zeggen, hele goede kwaliteit en prachtige kleuren van de foto's. 1 ster minder omdat een hoekje van het kaft beschadigd is, ik denk door het verpakk... Toon meer
Foto’s makkelijk te organiseren. Ruime keuze in lay out en achtergronden. In tegenstelling tot ander apps staan alle foto’s er goed in en zijn makkelijk te verplaatsen. De kortingsacties zijn natuurli... Toon meer
With Journi photo printing has never been quicker or easier. Designing beautiful photo books or personalized photo calendars is now as easy as taking the photos themselves. Treasure all your special moments in something you can hold in your hand and turn to forever!

Goldschlagstraße 172/4/2/2+3, 1140, Wien, Oostenrijk
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Journi Print
Het is heel gemakkelijk om op deze wijze een fotoboek samen te stellen
Wel prijzig
Foto s stonden wat fout en ook op de cover van de boek wat niet de bedoeling was maar dit kan door fout van mezelf zijn want was de eerste keer dat ik zo’n boek liet maken
Schitterend mooi boek geworden!
Misschien tip voor Journi het zou mooi zijn als ze kunnen waarschuwen voor dubbele foto's.
Mooi fotoboek via deze app makkelijk te maken, goed verpakt en correcte levering
Ben zeer tevreden .
Wat een service, vriendelijkheid en goed contact.
Ik raad iedereen journi aan, toppie 👍👍

Antwoord van Journi Print
Ik heb van mijn echtgenote een fotoboek cadeau gekregen. Eerste ontvangen boek was een combinatie van onze foto's met foto's van een ander onbekend koppel. Na contact moesten we boek vernietigen gelet op pricacy(?). Nieuw boek ontvangen met alleen maar foto's van onze reis. Doorbladeren van het boek. Ik stel vast dat er 49 ( negenenveertig!!!) foto's dubbel in het boek staan. Soms zelfs op hetzelfde blad. Boek kost wel 58€. Een dikke schande als je het mij vraagt. Dit is uiteraard de eerste en laatste bestelling geweest.

Antwoord van Journi Print
Handig om elke dag bij te houden. Super mooie fotoboeken!! Vlot gemaakt.
Mis alleen een groter scherm om boek klaar te maken om af te drukken.
Mooie uitvoering van de kalender werd goed op tijd bezorgd . Prima
Het online ontwerpen ging heel makkelijk en was snel klaar. Helaas vind ik het fotoboek tegenvallen. De fotos lijken wazig in het boek en op de laatste pagina zit een gele streep.

Antwoord van Journi Print
Heel gebruiksvriendelijke app, albums maken gaat supervlot. Eindelijk ben ik ertoe gekomen de voorbije jaren in te halen.
- gemakkelijk foto’s verplaatsen tussen de pagina’s
- via een link kan je anderen ook foto’s laten toevoegen aan het album
- leuk met de aanduiding van verschillende locaties
- directe synchronisatie tussen gsm app en webpagina op pc
-…
Het is in het begin wat wennen met het systeem maar na enige tijd proberen lukt het wel…..
Twee boeken gemaakt als cadeau voor kerst. Zeer makkelijk in gebruik. Wat ook heel leuk is, is dat er kaarten, stamps en tekst kan worden toegevoegd. Als avonturier en passie voor schrijven, een zeer leuke plus. Oh en kwaliteit van foto's ook echt top inclusief vlotte en snelle levering