Over Julie's American Cookies
Birthday cakes, Cookie gift boxes, Brownie brievenpost boxes
All occasions: Birthdays, Anniversaries, Welcome Home, Thank you, Get well soon
Surprise someone with our tasty classic American desserts. Send cookies or brownies to their home or office in The Netherlands. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Limburg, Wassenaar etc.
Wijndaelerweg 9a, 2554 BZ, The Hague, Nederland
- 0614672242
- info@juliesamericancookies.com
- www.juliesamericancookies.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Snelle reactie en levering
Snelle reactie en levering. Smaak weet ik niet was het was een cadeau.

Topservice!
Mijn bestelling was beschadigd en onvolledig aangekomen (postnl). Ik heb de bestelling daarna kosteloos opnieuw gekregen, superlief!!gelukkig ontbrak er niets.
De koeken en brownies zijn lekker!

Geen representatieve verpakking / verzending
De koekjes zaten - per stuk verpakt in doorzichtig folie in een kartonnen omhulsel met daarin los de kaart.
Een doosje o.i.d zou het kado meer recht doen, want je betaalt toch een aardig bedrag. Koekjes zijn wel lekker.

Goede producten
Goede producten, goede verpakking en goede waarde, mede door een speciale deal.
Minpuntje: de levering was absoluut niet te laat, maar wel 3 dagen vóór de gevraagde datum wat niet prettig was omdat het voor een speciale dag was bedoeld. Vandaar 1 ster minder in totaal.

Antwoord van Julie's American Cookies
De lekkerste brownies ever!
De lekkerste brownies ever!! Nog nooit zulke zachte heerlijke gegeten. Kwam netjes verpakt met een extra voucher. Heel leuk! De chocolate chip cookies zijn ook jammie. Echt voor herhaling vatbaar en leuk als kado

Antwoord van Julie's American Cookies
Heerlijk de koeken zagen er mooi uit en…
Heerlijk de koeken zagen er mooi uit en smaakten heerlijk dankjewel

Antwoord van Julie's American Cookies
De koekjes worden door dhl bezorgd
De koekjes worden door dhl bezorgd, waardoor ze kapot binnen je brievenbus komen en als het pakket om 15 uur maandag klaar staat voor verzending en het komt pas woensdag om 19 uur bij mij binnen dan zijn ze ook niet meer al te vers.