jumplein.nl Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

2 korte broeken besteld die na 7 weken geleverd werden. Ze passen niet, zijn slecht genaaid en voering is kapot. Betaling via Klarna gedaan gelukkig. Terugsturen is onmogelijk. Er wordt korting van... Toon meer

Oplichters !!!! Hier NIET iets bestellen! Broek besteld en er heel lang op moeten wachten dat het geleverd is. Broek is veel te klein en heeft geen enkele merknaam en maatlabel. Retourbeleid is bagg... Toon meer

Waarom kunnen dit soort bedriegers nog steeds hun gang gaan in Nederland?! De geleverde trui lijkt in de verste verte niet op de mooie zacht wollen afgebeelde trui. De geleverde trui is een lelijk vie... Toon meer

Let op geen fysiek bedrijf/distributie vanuit Nederland, maar dropshipping van uit China. Reclame op FaceBook voor een zogenaamde bomberjas voor mannen. Brede schouders, getailleerd enz. Op de... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Waardeloos

Waardeloos, goede maat besteld maar broek die kwam was maten kleiner.
Kan niet retourneren maar ben 20% aangeboden.
Ook kwaliteit broek is niet wat ze je vertellen in de advertentie.

1 augustus 2024

Slechte klantenservice jumplein!

Bij jumplein 2 shorts in jeansstof besteld, 2 verschillende maten om te kunnen passen. Nergens anders een probleem. Hier wel. De shorts passen beide niet. Ik wil het retourneren en mijn volledige aankoopbedrag terug. Ik krijg maar geen retouradres. Wel een email dat ik 20% korting kan krijgen en de niet passende kleding mag houden. Daar heb ik niks aan! Vervolgens een mail met de vraag of ik er een meetlint naast wil leggen. Wat lost dat nou op? Het past niet e ik wil mij geld terug!
Tip: koop hier niets, je bent gewoon je geld kwijt.

29 juli 2024

Waardeloos bedrijf, oplichters.

Het is dat je een ster moet aanklikken om iets te schrijven.
Broeken besteld, maar idd waardeloze kwaliteit en veel te klein. Zelfde dag een mail gestuurd om retour te sturen en melding gedaan bij Klarna. Blij dat ik achteraf betalen heb gedaan.
Net zoals velen het aangeven krijg je geen retouradres, alleen maar mails met kortingen.
Update 29 augustus: Na vele mails met kortingen aangeboden te hebben gekregen is het eindelijk klaar. Artikel mogen we houden en volledige korting. Vandaag eindelijk ook bij Klarna (al vanaf 5 juli mee bezig) geregeld, geen betaling verschuldigd.
Dus accecpteer geen kortingen, maar blijf eisen dat je het retour wilt sturen (wat toch niet lukt).

29 juli 2024

Waardeloze rotzooi.

Waardeloze rotzooi.
Primark heeft betere broeken enn10x goedkoper. Zeer dunne stof met kapotte zakken.
Ritssluiting die zeer slecht werkt.
Dit is echte dropshipping. Spijt dat ik er ingetrapt ben. Geen contact te krijgen om het te retourneren.

28 juli 2024

Meer dan een maand op 2 korte broeken…

Meer dan een maand op 2 korte broeken gewacht. Wat een aanfluiting. Maat klopt niet en lijken meer op hotpants dan bermudas. Email gestuurd dat ik wil retourneren, krijg je een email terug waarin ze vragen om een foto van het product met een meetinstrument. Waardeloos. Diverse mailtjes gestuurd over verzendkosten. Daar kreeg ik nooit antwoord op. Op het moment dat ik mailde dat ik stappen ging ondernemen en nietbezorgd.nl en consumenten benoemde en aangaf dat het dropshipping was kreeg ik bericht dat mijn geld terug gestort zou worden. Nu maar afwachten of het gebeurt.

27 juli 2024

Oplichting en geen contact mee te krijgen

Duurde 4 weken voor de bestelling er was, geen contact te krijgen met deze webshop, troep komt gewoon uit China , broeken veeeeel te klein en echt niet de jeans van de website!! Gewoon oplichting dus, blij dat ik niet betaald heb maar met Klarna , anders geld kwijt ben ik bang, nu maar hopen dat ze me de retour gegevens sturen !!! Nooit bestellen bij deze oplichters 🤬

26 juli 2024

Niet volgens verwachting

Meer als een maand op deze broek gewacht. Bleek veel te klein te zijn ( in andere winkels heb ik deze maat altijd wel) kreeg hem niet eens over mijn kuiten.

25 juli 2024

Wat een slecht bedrijf!!!

Wat een slecht bedrijf!!!!
Krijg geen retourformulier toegestuurd via de mail.
De kwaliteit is bagger en de maten kloppen van geen kant.
Koop nooit op deze site!!!!!!!!!!!!!

Geldverspilling

Twee korte broeken besteld, werden na ruim 3,5 week geleverd. Waren niet te volgen via de verkregen link. Op Facebook werd een filmpje getoond om mij ervan te overtuigen dat ze erg comfortabel waren met een enorme stretchlook. Vervolgens krijg ik twee stugge, waardeloze korte broeken, die niet passen. Geen labels, geen stretch! Direct voor retour gemaild, wordt slechts beantwoord, krijg niet de retourlabel waar om gevraagd wordt. Alleen dat Ik ze kan houden en krijg dan 20% van het aankoop bedrag terug. Hier ga ik niet mee akkoord.

Belachelijk dat zulke webshop bestaan; oplichting!

NIKS ONTVANGEN!!!

Bedrijf leest geen mail. Krijg elke keer t zelfde antwoord dat mn pakket onderweg is.krijg een code van post nl die ook helemaal nergens heengaat. Raar bedrijf!! Ondertussen gebeurt er helemaal niks! 27 juni besteld en nogsteeds niks gekregen. Mensen bestel hier niks. Waarschijnlijk ontvang je ook helemaal niks!

27 juni 2024

Geen vertrouwen meer in kwaliteit en levering!

Geen vertrouwen meer in kwaliteit en levering, na het lezen van reviews, terwijl de website er zeer betrouwbaar uitziet en men stelt dat service bij Jumplein op 1 staat. Zelf al verschillende e-mails gestuurd (heb de order geannuleerd binnen de wettelijke 14 dagen bedenktijd-termijn) maar alleen nietszeggende antwoorden ontvangen in slecht Nederlands. Order staat nog steeds na 14 dagen op datum van bestelling, gebeurt helemaal niks en krijg ook geen contact meer met de klantenservice. Ben nu naar NietBezorgd.nl gestapt, in de hoop dat zij de slechte service kunnen ombuigen en op deze manier het lukt om de order te annuleren en het aankoopbedrag terug te krijgen!

29 juni 2024

Oplichters!!!

Oplichters! Artikel besteld, blijkt niet te passen, daarop gevraagd om deze te ruilen, dit is niet mogelijk volgens de medewerker!

15 april 2024

Jeans broek en short besteld

Jeans broek en short besteld. 14 dagen vooraleer je het geleverd krijgt. Is totaal niet wat ik besteld heb en dan nog eens van heel slechte kwaliteit (heel stug, bijna geen strechs, knop achteraan beschadigd, geen eticket of label eraan, zit precies een andere rits ingenaaid, …)
Totaal geen aanrader.

28 juni 2024

Oplichters!!

Oplichters!!! Hier niets bestellen. Ik heb broek besteld die er op facebook goed uit zag uit en omdat er geen slechte reviews onder de advertentie stonden ben ik er ingetrapt. De broek die ik kreeg lijkt in de verste verte niet op die van de advertentie. Deze is van inferieure kwaliteit, heeft de verkeerde kleur en is zeker drie maten te klein. Een retourformulier krijg je niet. Dus nu ben ik mijn geld kwijt en zit je met een product te kijken waar ik niets mee kan. Contact met ze krijgen lukt niet en op mijn mails krijg ik steeds dezelfde standaard antwoorden dus wees gewaarschuwd.

2 juli 2024

Dit bedrijf verdient GEEN ENKELE STER!

Dit bedrijf verdient GEEN ENKELE STER!
Gewoon een stel bedriegers. Nietszeggende antwoorden op je mails met de vraag waar je product blijft. Wij krijgen ons geld maar niet terug.
Al veel gekocht online, altijd goede ervaring en nu..!!!
Schande! Hoe durft zo’n bedrijf nog reclame maken.

1 juli 2024

Ik probeer al 2 dagen contact te…

Ik probeer al 2 dagen contact te krijgen via email maar krijg geen reactie! Het artikel wat ik gekocht heb klopte niet met de maat die hun hadden gegeven, wil deze dus retourneren, wat volgens hun heel makkelijk gaat ! Maar krijg geen reactie! Echt slecht, heeft me dus geld gekost met een broek die helemaal niet past en slechte kwaliteit is! Dus hier echt niks kopen !

21 juni 2024

Product gekregen van slechte en…

Product gekregen van slechte en goedkope kwaliteit. Het is een dropshipper dus t komt van aliexpress. Ze willen geen retouradres geven, maar wel 90% terugstorten van het bedrag. Ik mag toch zelf als klant bepalen of ik het terug stuur. Communicatie is waardeloos en duurt lang. Ik wacht nog steeds op mijn geld.

Update 27 juni: nog steeds geen reactie en geen geld

16 mei 2024