jumplein.nl Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

2 korte broeken besteld die na 7 weken geleverd werden. Ze passen niet, zijn slecht genaaid en voering is kapot. Betaling via Klarna gedaan gelukkig. Terugsturen is onmogelijk. Er wordt korting van... Toon meer

Oplichters !!!! Hier NIET iets bestellen! Broek besteld en er heel lang op moeten wachten dat het geleverd is. Broek is veel te klein en heeft geen enkele merknaam en maatlabel. Retourbeleid is bagg... Toon meer

Waarom kunnen dit soort bedriegers nog steeds hun gang gaan in Nederland?! De geleverde trui lijkt in de verste verte niet op de mooie zacht wollen afgebeelde trui. De geleverde trui is een lelijk vie... Toon meer

Let op geen fysiek bedrijf/distributie vanuit Nederland, maar dropshipping van uit China. Reclame op FaceBook voor een zogenaamde bomberjas voor mannen. Brede schouders, getailleerd enz. Op de... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Product voldeed totaal niet aan de afbeelding

Product kwam veel later binnen en was totaal niet zoals op de foto stond afgebeeld. Terug sturen was geen optie door de hoge kosten. Ik kreeg 20 procent korting aangeboden. Dit maar geaccepteerd. Voordat dit geld overgemaakt was, is ook weer een paar weken verder.

Wat een oplichterij. Nooit iets kopen bij dit bedrijf

10 mei 2024

Vreselijke oplichters ooit geen…

Vreselijke oplichters nooit geen speakers gekregen wel betaald
Houden je aan het lijntje maar leveren of geld terug ho maar ik geef niet op ik zal mijn geld krijgen

4 mei 2024

NIET BESTELLEN bij dit…

Bestel alsjeblieft niet bij dit bedrijf! Zou het niet eens een ster willen geven. Zoals vele reviews al aangeven, levertijd is absurd! 23 maart besteld nu nog niet binnen.
Gelukkig heb ik gekozen voor achteraf betalen. Ik heb al meerdere e-mails gestuurd dat de producten niet (op tijd) ontvangen zijn en meerdere keren verzocht om de bestelling daarom te annuleren. Ze komen met een korting van 10% en opnieuw opsturen. Daar heb ik niks meer aan. Een van de producten staat nu (1 dag na mijn bericht aan klantenservice) op "geleverd" terwijl ik het niet heb ontvangen. Daar wordt niet op gereageerd. Bij Klarna probleem gemeld en betaling laten pauzeren. Echt absoluut af te raden om hier te bestellen!

22 april 2024

Inderdaad... Koop NOOIT bij Jumplein!

Zoals zovelen voor mij...

Voel ik me bedonderd en bedrogen door Jumplein!
Ze hebben een interessante web-site met aanlokkende spullen.
Op 11 maart 2024 een trui besteld en betaald. Het zou ongeveer 14 dagen duren. Na drie weken nog steeds niets ontvangen. Ik ga vervolgens kijken waar mijn pakket dan is... Géén enkele code die je dan vervolgens kunt vinden.
Mail gekregen met de excuses dat het later is. Smoesjes tot en met.
Maar nog steeds geen spullen of mijn geld terug gekregen.
Want dat is wat ik inmiddels geëist heb.

20 april 2024

Pure oplichterij

Pure oplichterij. Artikel besteld op 02/03/'24 en nog steeds niets ontvangen...je krijgt alsmaar blablabla- mails. Pure oplichterij. Je geld zie je nooit meer terug, bende oplichters...dat dat allemaal maar zomaar kan...onbegrijpelijk!☹☹

18 april 2024

Koop NOOIT bij JUMPLEIN

Op 10 maart een bestelling geplaatst bij Jumplein.
Ondertussen al verschillende mails gestuurd vanwaar mijn product blijft zitten. Telkens krijg ik de zever van we hebben een kleine achterstand, maar we doen er alles aan om het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. Niks is minder waar! Ondertussen zijn we 18 april en nog steeds niks ontvangen.
Blijkbaar moet je in Nederland zijn om frauduleuze bedrijven op te richten!? Nederlandse overheid onderneemt NIETS tegen dit soort praktijken. Ben eens verder onderzoek gaan doen en er zijn in Nederland zeer vele van zulke firma's. Ik was al voorzichtig in online bestellen, maar blijkbaar toch onvoldoenden.
Dumpen zulke bedriegers!!!

18 april 2024

1 ster nog teveel voor dit malafide…

1 ster nog teveel voor dit malafide zooitje. 2 maanden geleden besteld nog steeds niks ontvangen.. de tracking status blijft op dezelfde status staan en tis gewoon een dropshipper niet meer en niet minder. Never nooit iets kopen hier tis letterlijk je geld weg flikkeren en niks ontvangen!!

8 april 2024

Oplichters

Bestelling geplaatst op 7 februari 24 nog steeds niets gekregen gelukkig was betaling via klarna dus niets betalen voor je het krijgt wat een bedrijf is dit ze zouden de fiscus op hun dak moeten krijgen

7 februari 2024

ONVERTROUWD BEDRIJF

Verschrikkelijk bedrijf ik heb een maand moeten wachten op mijn bestelling terwijl dit binnen een week verzonden had moeten worden. Hun manier van omgang met de klant is afschuwelijk. NOOIT MEER BESTELLEN HIER!!!!!

9 maart 2024

Waardeloos bedrijf oplichters

Waardeloos bedrijf oplichters. Netjes betaald niks gekregen. Zelfs geen orderbevestiging. Bankafschrift gestuurd als bewijs naar hun.
Wat zo wat mogelijk is dat ze op internet reclame mogen maken met alleen maar bedrog. Die gasten moeten gewoon van Internet en Facebook verwijderd worden.
Chinees bedrijf met maar een ding bedrog.

3 maart 2024

Oplichters

Oplichters, mailen met berichten dat je bestelling verzonden is. Maar nooit niks ontvangen. Reageren altijd met dezelfde teksten.
Nooit niks bestellen!!!!

3 februari 2024

NA 3 MAANDEN (12/2023-29/2-2024)…

NA 3 MAANDEN (12/2023-29/2-2024) CORRESPONDEREN OVER EEN BESTELLING, DIE INMIDDELS BETAALD WAS,IS HET CONTACT EN DE AFHANDLING DOOR JUMPLEIN ONDERBROKEN. GEEN ENKELE REACTIE NOG GEHAD NA 1 MAAND WACHTEN. OPLICHTING/JATTEN

29 februari 2024