Jyllandsparkzoo Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en dejlig dag i Jylland Park Zoo både i går, og da jeg var der hvor det regnede nærmest hele tiden. Dyrene var ude begge gange og personalet vældig flinke og servicemindet. Der er et lil... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dejligt sted og dejlige timer. Men hver gang går man hjem med føelsen af dyrene mangler noget at lave. Nogle af dem mangler bedre forhold. Små nemme ting ville kunne gøre det bedre for mange af dem. O... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dette må være den tristeste dyreparken vi har vært I. Dyrene hadde så liten plass til å bevege seg,og burene var små møkkete.Så mye betong overalt. Slitt..Dyrene virket så apatisk og triste.Vi var... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God oplevelse, fin park med massere af dyr og gode legepladser. Men et minus er at nogle af medarbejderne virker ret sure, specielt de 2 unge piger, der stod ved ponyerne i dag.

Bedrijfsgegevens

1. Dierentuin
  2. Dierenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Jyllands Park Zoo har alt for hele familien, kom og se vores dyr og oplev de mange forlystelser rundt om i parken.

Contactgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Først og fremmest

Først og fremmest, at dyrene ser ud til at have det godt. Dernæst at der er gjort meget for at gangbesværede kan komme rundt i Parken, og endelig det altid venlige personale

7 september 2024

Super hyggelig park

Super hyggelig park, masser af plads til at nyde madpakken også i læ for regn og vind. Også super mulighed for at låne gas eller kulgrill. Afslappet stemning, gode legepladser til børn og voksne, ingen lange køer til forlystelser

16 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dyrene har rigtig dårlige forhold

Dyrene har rigtig dårlige forhold. For eksempel går girafferne på beton uden andet i buret, løverne er i en lille indhegning og der er bare generelle dårlige forhold. Personalet smiler ikke og der er ingen eller dårlig service og information. Man får ondt i maven af at gå derinde, fordi man tydeligt kan se at dyrene ikke har det godt, er meget stressede og keder sig. De har ingen plads og går frem og tilbage (pacing) - det er så galt, at det skal meldes! Desuden rigtig ringe skiltning og sindssyge priser.

14 september 2024

Altid en fornøjelse.

Det er altid en fornøjelse at besøge jeres dejlige park. Der er noget for både store og små. Nydelig park og servicen er i top. Vores plejebarn er total vild med gederne og jeres lange hoppepude.

6 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et skønt og hyggeligt sted for hele…

Et skønt og hyggeligt sted for hele familien. Dyrene er velplejet og ser sunde ud. Parken har godt med legepladser til de mindste og stort grill området til de voksne. Et hyggeligt sted vi vender tilbage til år efter år.

14 september 2024

Oplevelser

Jeg synes det er et dejligt sted at komme hen med familien. Synes de et er fedt man kan rør nogle dyr og fodere nogle.
Synes bare det koster mange penge, at købe et klippekort. Så ens børn kan prøve nogle ting.

24 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlig uhøjtidelig stemning på familie…

Dejlig uhøjtidelig stemning på familie tur med børn og børnebørn. Børnene husker deres barndom med besøg her og nu er det med næste generation. En super park med både dyr og legeplads. Der er noget for hele familien. Skønt at være med til at reklamere fra haven.

7 september 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi var afsted med vores børnebørn

Vi var afsted med vores børnebørn, og ingen af os har været der tidligere.
En rigtig fin mini zoo i hyggelige omgivelser med mulighed for at komme rimelig tæt på dyrene.
Fine muligheder for at lege og spise den medbragte madkurv.

10 mei 2024