Rigtig mange af dyrene havde alt for lidt plads bl.a. blågul ara, serval, løverne osv. Jeg tager ikke derind igen af den årsag. Flere af dyrene gav udtryk for kedsomhed. Derudover var søbjørnenes bass... Toon meer
Dejligt sted og dejlige timer. Men hver gang går man hjem med føelsen af dyrene mangler noget at lave. Nogle af dem mangler bedre forhold. Små nemme ting ville kunne gøre det bedre for mange af dem. O... Toon meer
God oplevelse, fin park med massere af dyr og gode legepladser. Men et minus er at nogle af medarbejderne virker ret sure, specielt de 2 unge piger, der stod ved ponyerne i dag.
Et fantastisk sted, der har alt hvad hjertet kan begære, af mange oaser, hvor den madbragte mad kan spises, fine dyr der kan bringe smilet frem fra både store og små .Samt et utal af forlystelser . De... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Jyllands Park Zoo har alt for hele familien, kom og se vores dyr og oplev de mange forlystelser rundt om i parken.
Haunstrupvej 13, 6920, Videbæk, Denemarken
- 20624921
- info@jyllandsparkzoo.dk
- www.jyllandsparkzoo.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Dejlig uhøjtidelig stemning på familie…
Dejlig uhøjtidelig stemning på familie tur med børn og børnebørn. Børnene husker deres barndom med besøg her og nu er det med næste generation. En super park med både dyr og legeplads. Der er noget for hele familien. Skønt at være med til at reklamere fra haven.
En fantastisk park for både børn og…
En fantastisk park for både børn og voksen. Det er dejlig at man kan få lov til at fodre nogle af dyrene. Det er hyggeligt.
Vi var afsted med vores børnebørn
Vi var afsted med vores børnebørn, og ingen af os har været der tidligere.
En rigtig fin mini zoo i hyggelige omgivelser med mulighed for at komme rimelig tæt på dyrene.
Fine muligheder for at lege og spise den medbragte madkurv.
Vi er kommet i JyllandsPark Zoo hvert…
Vi er kommet i JyllandsPark Zoo hvert år i 15 år nu.. det er en fantastisk afslutning på sommeren derfor er vi altid afsted den sidste weekend de har åbnet... vi bliver aldrig trætte af at komme der.
Personale er flinke og meget gode ved dyrene.. alt er bare helt i orden..
Fantastisk sted
Fantastisk park for både børn og voksne.
Vi elsker at komme i jyllands parkzoo.
Jeg er kommet der med mine store børn som er voksne nu, og nu med vores lille på 4 år, han elsker også at være afsted, og Tivoli og de super lækre legepladser er lige noget gor ham.
Vi voksne elsker at vi kan få mad, som er til at betale, og en kop kaffe med hjemmelavet kage er altid et must, imens lille fyren leger på legepladsen.
Vi kommer helt sikkert igen og julegaveønsket i år er årskort til jeres skønne park.
Havde en skøn dag med familien og…
Havde en skøn dag med familien og børnebørn, dejlig tur👍👍👍👍👍👍👍👍
Hyggelig park
Hyggelig park, altid en god dag. Løverne burde afvikles, da buret er meget småt.
Godt med geder, der må fodres. Kæmpe hoppeborg
Et rigtigt godt sted for en familietur…
Et rigtigt godt sted for en familietur med familen med mindre børn.
Man kan se, at dyrene har det godt 👍🏽
Kan anbefales
Vi nyder at komme afsted hvert år
Vi nyder at komme afsted hvert år
Dejlig børnevenlig zoo med meget…
Dejlig børnevenlig zoo med meget rimelige priser.
Det er super hyggeligt at komme i…
Det er super hyggeligt at komme i Jyllandspark zoo, specielt nu hvor der også er kommet giraffer, det er også fedt at se det nye der er gjort for blandt andet søbjørnene, det er helt sikkert at mig og familien kommer derud igen.
Dog skal der dybbes lidt malurt i bærgeret, så kunne de godt som så mange andre måske tage efterårsferien med, det kunne være rigtig fedt.
Var i praktik der for mange år siden
Var i praktik der for mange år siden. Det var en stor oplevelse. Og er kommet der siden jeg var barn. Var med vitrup inde hos tigern Anja.
3 generationer
Jeg er kommet der som barn. Jeg er kommet der med mine børn og nu kommer jeg der med mine børnebørn.
Jeg synes parken er hyggelig og overskuelig, særligt når man er der med mindre børn og jeg kan godt lide konceptet.
Dog er det rigtig rigtig trist at der ikke er bedre forhold for dyrerne. Det gælder for mange af dyrerne men særligt synes jeg løver og bavianer har nogle alt for små og intetsigende bure. Det er ikke værdigt eller acceptabelt at holde dyrerne på den måde….
Jeg kommer helt sikkert igen. Jo flere vi kommer og støtter op om denne ellers så hyggelige park jo bedre økonomi bliver der forhåbentlig til at give dyrerne nogle bedre vilkår og dermed være med til at bevare denne hyggelige historiske plet.
Dejlig rummelig zoo med plads til alle…
Dejlig rummelig zoo med plads til alle selv om der er mange besøgende. Sødt personale og gode børnevenlige omgivelser. Og også med god plads til familien der har taget madpakken med.
Vi har i mange år besøgt Jyllandspark…
Vi har i mange år besøgt Jyllandspark Zoo og i år skulle vi også, der er altid en hyggelig stemning og vi blev meget overrasket over de 2 ny søde giraffer, dem så vi længe på, især vores datter er rigtig glad for Giraffer 🦒🦒
Som en åben savanne
Der er en meget godt plads for familie…
Der er en meget godt plads for familie med børn. Vi skal besøge dem igen 🙂