Vi fik etableret ny græsplæne i vores baghave, og hele forløbet har været rigtig godt. De to medarbejdere, der udførte arbejdet, var dygtige, effektive og behagelige at have gående. De arbejdede... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
ADVARSEL: Guldgravning i stedet for opgravning. 7000 kr. for 3 timers arbejde og leverance af 4 stk. planter. Som på mange andre af trustpilots indlæg brillerer K. Nyholms service stadig med tilbud,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fik omlagt knap halvdelen af en eksisterende adgangsrampe i sten til trapper. Flot arbeje ! Dygtige, søde og proffe folk. God pris. Flot oprydning. En helt igennem tip-top oplevelse - igen - fra K. Ny... Toon meer
Kan bestemt ikke anbefale at bruge dette firma. Opgave: renovering af grusvej med huller. Kvaliteten af arbejdet var utrolig dårlig og vejens stand efter få uger som før renoveringen. Efterfølgende d... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Anlægsgartner virksomhed der udføre omkring 1000 opgaver om året for private kunder og der ud over opgaver for virksomheder, Entreprenører. offentlige. Vi er 16-20 medarbejder alt efter årstid.
Contactgegevens
Blokken 23, 3460, Birkerød, Denemarken
- info@k-nyholm.dk
- www.k-nyholm.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Lidt usikkerhed om opgavens omfang

Antwoord van K. Nyholm Gartnerservice
Har fast aftale for hækklipning og er…
Har fast aftale for hækklipning og er meget tillfreds. Charlotte er dygtig og behagelig og leverer lige den extra gode service 👏🏻👏🏻

Super god Service
Super god Service. Meget god kundeservice.
Hos os kom de til at lave en mur skæv, men fortalte os det som det var, og rettede det op så det står helt perfekt. Medarbejderne er meget venlige og til at tale med, hvis man har andre ønsker, end det de havde forventet.
Kan klart anbefales herfra

Snyder med servicetimer
Arbejde udført i 2024. Blev overfaktureret, medarbejder talte konstant i telefon og forlod have flere gange vores have. betalte 2/3 del af faktura og gik rettens gang. vi tabte, den dommer som var tilstede i retsalen , skulle åbenbart ikke afgøre sagen, så Dommer Hassan, en Dommer som kun har læste om sagen, og afgjorde, sagen, altså vi tabte. Gartnerfirmaet snyder med servicetimer, med kørsel til genbrugsplads, og dokumentationen, som de fremlage i retten, denne dokumentation var falsk, vi havde ikke underskrevet nogen aftale med K.Nyholm ApS.

Uærligt firma
I forbindelse med udskiftning af en hæk tæt på huset forårsagede K. Nyholm skade på murværket på vores 5 år gamle hus.
Jeg havde en fin gennemgang med K. Nyholm ift skaden og de oplyste mig, at jeg skulle melde skaden til min forsikring, og at de ville gøre det samme til deres forsikringsselskab, så ville det blive udbedret.
Nu påstår K. Nyholm at de ikke har lavet skaden til deres forsikringsselskab.
Derfor bliver jeg nødt til selv at dække omkostningerne via selvrisikoen, da jeg ikke har taget billeder af muren før skaden opstod og dermed ikke kan bevise tidspunktet for skaden. Der er dog INGEN tvivl om, at skaden er sket i forbindelse med deres arbejde.
Husk at sikre dokumentation inden i får håndværkere på besøg. Tag billeder etc, så gartneren ikke kan påstår at det ikke er sket ifm deres arbejde.
Fusk at gartneren ikke vil tage ansvar.
Jeg har lavet 23 anmeldelser på trustpilot og kun 2 gange før givet dårligt feedback. K. Nyholm har fulgt fortjent den 3. dårlige feedback.
-----------------------------
Kommentar til K. Nyholms svar. Det er løgn og de ved det også godt.
Jeg har et halvt år forinden gennemgået husets murværk minitiøst ift 5 års gennemgang på huset, og kender murværket super godt. Efter at have haft Nyholm på besøg er murstene kosmetisk og funktionelt skadet mange steder langst det stykke hvor de har arbejdet. Jeg gjorde kun krav på de funktionelle skader, men K. Nyholm tager intet ansvar for deres arbejde.
Vælg en anden leverandør.

Antwoord van K. Nyholm Gartnerservice
Positiv oplevelse hele vejen igennem
Positiv oplevelse hele vejen igennem, fra den første kontakt til K.Nyholm og til udførelse af det aftalte arbejde af super professionel og behagelig medarbejder, Charlotte, med god og meget vidende
rådgivning, efterfulgt af effektivt arbejde med beskæring af æbletræ, thuja og stor troldhassel. Afsluttet med oprydning og bortkørsel af det hele. Fuld hus af stjerner her fra.

Super god service
Super god service. Ringede og spurte til en opgave i vores Sommerhus. Simon kom dagen efter og gave en god pris samt en dato for udførelsen. På dagen kom Bo, en super sød og ansvarsfuld Gartner som udførte et perfekt arbejde. Blev leveret pænt og fuldt “opryddet”. Kun roser til K. Nyholm fra Hyllingebjergvej

Antwoord van K. Nyholm Gartnerservice
Professionelt firma med kompetente…
Professionelt firma med kompetente medarbejdere. Kom som aftalt og beskar vores træer. Meget kompetent medarbejder, som gav en grundig vejledning om optimal beskæring. Alt afskær var fjernet efterfølgende, så man ikke kunne se at der havde været nogen. Prisen var rimelig for et godt stykke arbejde. Tak for det. Kan bestemt anbefale dette firma.

Virkelig professionelt
Virkelig professionelt, dybt engageret og dygtigt team. Fra den første kontakt og gennemgang af haveprojektet til udførelsen.

Særdeles dårlig service
Særdeles dårlig service. Firmaet er udelukkende fokuseret på at malke kunderne for penge. Timelønnen særdeles høj og den effektive arbejdstid særdeles kort. Firmaet kan ikke anbefales.

ADVARSEL
ADVARSEL: Guldgravning i stedet for opgravning.
7000 kr. for 3 timers arbejde og leverance af 4 stk. planter. Som på mange andre af trustpilots indlæg brillerer K. Nyholms service stadig med tilbud, hvor det viser sig, at tilbudssummen er i åbenbart misforhold til den faktiske ydelse. Forsøg på en mindelig ordning strander på grund af stivhed og misforstået tæft for forretning.
Poul Jørgensen

Antwoord van K. Nyholm Gartnerservice
Virkelig kompetente gartnere der…
Virkelig kompetente gartnere der plantede thujahæk for os. Vi var meget positivt overraskede over deres service og venlighed. De ved hvad de har med at gøre og gik ikke før alle planter stod knivskarpt. Vi har bedt om flere tilbud på haven og glæder os til at få besøg af dem igen.
Rart besøg
Bo er god til at forstå, hvad jeg gerne vil have gjort og hvad, han skal lade være. Et rart menneske at have på besøg.
VÆLG NOGLE ANDRE!
Ringe arbejde og forfærdelig kundeservice!
Firmaet blev ansat til at klippe noget hæk langs husene på min række. Udover at have udført et middelmådigt stykke arbejde (ujævn hæk), har de også kørt ind over samtlige forhaver, og blandt andet kørt nogle jordbærplanter ned. Hos os har de kørt vores ene havestol ned og ødelagt den.
Da jeg skrev til firmaet ville de ikke påtage sig ansvar, på trods af udførlig billeddokumentation, fordi deres gartner havde taget ét billede efter han var færdig, hvorpå man ikke kunne se stolen (fordi den var kørt ned og lå bag vores hæk) og derfor “kunne det ikke være ham”. Derudover påstod de, at skaderne på stolen var der i forvejen, fordi at den var gammel og slidt (den var to måneder gammel).
Dårlige undskyldninger er der nok af, men det eneste jeg ønskede var, at de påtog sig ansvaret, og undskyldte.
Har fået beskåret/mishandlet vores platantræ …
Har fået beskåret vores platantræ et par gange til vores fulde tilfredshed, men i går blev det beskåret/mishandlet. Så det prøver vi ikke igen.
Gartneren undskylder sig med, at det var dårlig kommunikation fra vores side.

Antwoord van K. Nyholm Gartnerservice
Vi valgte for en gangs skyld at få en…
Vi valgte for en gangs skyld at få en gartner til at klippe vores hække. Nyholm gav et hurtigt og godt tilbud så de blev valgt.
Kom på den aftalte dag, super flink gartner, hårdtarbejdende.
Flot resultat, især imponeret over oprydning, der ble støvsuget blade op mm.
Brug dem!
Kom som aftalt og var super søde.
Kom som aftalt og var super søde.
Arbejdet er smukt udført efter vores ønsker, og ud fra min vurdering professionelt rigtigt.
Oprydning efter arbejdet meget grundig og fin.
Håbløst timeberegning.
Arbejdet var egentligt ok, men får en regning for 8 timer på trods jeg arbejde hjemme den dag, og personen max laver noget i 4-5 timer.(Det sammen arbejde er gjort året for inden på 6 timer, meget mere grundigt)
Men da de vel bare sende en medarbejder, som ikke gider at blive færdig af frygt for at kører til en ny opgave bliver der bare noteret 8 timer.
Vil skyde på at hvis jeg var effektiv, ville jeg selv kunne klare det på max 5-6 timer, burde en professionel med rette værktøj vel kunne klare det hurtigere.

Den bedste gartner
Den bedste gartner! Vi har haft Charlotte ude flere gange, og vi kan ikke anbefale hende nok. Hun er dygtig, imødekommende og et leksikon inden for planter.
Dejlig uprofessionel service
Dejlig uprofessionel service. For det første venter vi næsten 14 dage på at blive kontaktet. Derefter ville personen ikke give et opdelt tilbud så vi kan se hvad de forskellige ting koster, og hvis ikke vi køber fliser af ham, så vil de ikke lægge dem.
Han ender med slet ikke at ville give os et tilbud fordi vi har fået et tilbud fra andre firmaer også. Jeg ved ikke om I har en ide om, at man skal sige ja til jer, men i min optik er det meget normalt at indhente forskellige tilbud på fliser, belægning og rydning.
Det er en meget bisar måde og et underligt grundlag at afvise sine kunder på. Men efter at have læst et utal af dårlige anmeldelser, så er det måske helt ok, at de ikke skal udføre arbejdet i vores have.