K. Nyholm Gartnerservice Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik etableret ny græsplæne i vores baghave, og hele forløbet har været rigtig godt. De to medarbejdere, der udførte arbejdet, var dygtige, effektive og behagelige at have gående. De arbejdede... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

ADVARSEL: Guldgravning i stedet for opgravning. 7000 kr. for 3 timers arbejde og leverance af 4 stk. planter. Som på mange andre af trustpilots indlæg brillerer K. Nyholms service stadig med tilbud,... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik omlagt knap halvdelen af en eksisterende adgangsrampe i sten til trapper. Flot arbeje ! Dygtige, søde og proffe folk. God pris. Flot oprydning. En helt igennem tip-top oplevelse - igen - fra K. Ny... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan bestemt ikke anbefale at bruge dette firma. Opgave: renovering af grusvej med huller. Kvaliteten af arbejdet var utrolig dårlig og vejens stand efter få uger som før renoveringen. Efterfølgende d... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tuinman

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Anlægsgartner virksomhed der udføre omkring 1000 opgaver om året for private kunder og der ud over opgaver for virksomheder, Entreprenører. offentlige. Vi er 16-20 medarbejder alt efter årstid.

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Meget hurtig tilbagemelding

Meget hurtig tilbagemelding, hurtigt besøg og efterfølgende tilbud, som er med moms, hvilket for mit vedkommende er et stort plus.

Aftale overholdt og arbejde fint udført.

26 oktober 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har helt usædvanlige gode …

Jeg har helt usædvanlige gode erfaringer med gartnerfirmaet K Nyholm.
Jeg fik besøg af een af deres unge gartnere Christian Petersen, og havde afsat seks timer til at få arbejdet udført. Da der var gået knap fire timer var alt ordnet, og altså grundigt og ordentligt.
En hel fantastisk god oplevelse - 1000 tak til K Nyholm og jo ikke mindst
Christian Petersen.
Susanne Sekjær
Haveejer

15 mei 2017

LAD VÆRE!!!

LAD VÆRE!!!

Uærlig & Uprofessionel.

Lad for guds skyld være med at entrere med K. Nyholm. Det professionelle ydre skjuler et amatørledet firma. Uærlig, uprofessionel og med fejl og mangler i mio. klassen. Mit anlægsprojekt, som i øvrigt har været under tilsyn fra start af en byggesagkyndig, er stoppet halvvejs, da jeg efter konstatering af alvorlige fejl og mangler har bortvist K. Nyholm. Dette efter anbefaling fra min byggesagkyndige rådgiver.

Vi er nu i færd med at lave syn og skønstema til den forestående retssag, idet K. Nyholm ikke til fulde accepterer sine aftaler og forpligtelser samt i øvrigt acceptabel udbedring af fejl og mangler.

K. Nyholm har i forløbet yderligere overfaktureret projektet og dele af entreprisen, der ikke er halvt færdigt, er fuldt faktureret...og i øvrigt betalt! Desværre!

Det undrer mig derfor ikke når jeg ser flere andre her på Trustpilot der giver 1 stjerne. Jeg ærgrer mig dog over at jeg ikke tjekkede Trustpilot før jeg skrev under mit store have/anlægsprojekt.

Af fejl kan nævnes:
-Ujævn nyetableret græsplæne (rullegræs)
Skal lægges om.
-Stengabioner fyldt forkert (flere tons sten skal tømmes fra gabionerne og håndfyldes påny)
Fejl, der iflg. min byggesagkyndige rådgiver løber op i 3-500.000,- som desværre er betalt.

K. Nyholm formåede i øvrigt også at grave hovedledningen til vandet over 2 gange.

De siger de kan en masse, men de lover meget mere end de kan holde!!

Hvis du har din have kær, så bare LAD VÆR'!!!

Hilsen en meget skræmt kunde!!

1 april 2017

Antwoord van K. Nyholm Gartnerservice

”Denne anmeldelse er fuld af usandheder, så hvis du overvejer at tro på den, så ”LAD VÆRE!”

Det er faktisk os, der har et betydeligt beløb til gode hos anmelderen – og vi har, efter at han har forsøgt at svine os og vores advokat til på den ene og den anden måde og både mundtligt og skriftligt; måttet lade vores advokat udtage stævning imod anmelderen for mere end kr. 215.000! Anmelderens advokat har så - i stedet for at indsende det svarskrift, som retten har bedt om at få tilsendt – bedt retten om at udsætte fristen for svarskrift, og så har anmelderen benyttet den yderligere tid til at skrive denne urigtige anmeldelse. Efter aftale med vores advokat, foretrækker vi at føre sagen i retten - ikke på Trustpilot!”

En meget tilfreds kunde

har involveret kunden hele vejen, forklaret hvad der blev lavet, bedt om kundens mening og taget den med i betragtning i færdiggørelsen af projektet

21 maart 2017

Uprofessionelt firma.

Vi har haft et stort belægnings projekt og beplantning i en ejerforening.
Beplantning har fungeret nogenlunde, men belægnings arbejde var meget ringe.
De skriver på deres hjemmeside at de udfører et ”grundigt arbejde og ingen kompromis”.
Det oplevede vi absolut ikke. Det vi oplevede var meget sjusk og dårligt udført arbejde, som de efterfølgende måtte rette, nogle gange flere gange. Det virkede som om, det ikke var uddannet personale der foretog arbejdet.
Arbejdet blev meldt færdigt, uden at det var færdigt og regningen blev afsendt til os. Her måtte vi konsekvent tjekkede det arbejde der blev sendt regning for og der var altid mangler, som gjorde, at det ikke var rimeligt, at regningen var sendt. Det udførte arbejde blev ikke kontrolleret af den ansvarlige for projektet hos K.Nyholm inden regningen blev sendt.
God dialog til at starte med, men blev hurtigt dårligere og dårligere. I starten kunne vi nemt mødes, men så blev det blev svære og svære og til sidst kunne det kun ske mellem kl. 8-16. Ringede ikke tilbage, når vi lagde besked og svære og svære at komme i kontakt med på mail og telefon.
Ikke et firma vi nogensinde vil bruge igen og absolut ikke et firma vi kan anbefale.

Kommentar til K-Nyholm's indlæg:
Jeg synes ordet chikane er lidt ude af probationer, jeg har som formand ikke modtaget en eneste mail fra dig, ansatte eller håndværkere om chikane fra bestyrelsen. Der var uenighedder mellem omtalte person og jeres kontaktperson og jeg oplevede også selv aftaler der ikke blev overholdt af dine medarbejdere.
Jeg vil her nævne hvad småfejl fra K-Nyholm indebære:
Et belægnings område på 30m2 skulle lægges om 2 gange.
Et belægnings område på ca. 30m2 ikke lagt professionelt.
Kloakdæksler lå ikke niveau med belægning.
Aftalt skovrydning blev ikke ryddet som aftalt før efter flere indsigelser.
Opkant af sten blev ikke lagt i forbandt.
Cykelstativer ikke monteret i samme højde.
Terrasse ikke lagt i vater, faldt 5 cm på 2 meter, og så en hel del andre mindre fejl. Alt sammen fejl som K-Nyholm erkendte og rettede, og vi betalte selvfølgelig herefter.

5 februari 2017

Antwoord van K. Nyholm Gartnerservice

Vi har den fuldstændig samme oplevelse af denne kunde.
Det startede godt ud men efter et stykke tid starte det med at en fra dem fra bestyrelsen rendte rundt og konstant henvendte sig til medarbejderne og da vores formand bedte personen om at stoppe denne chikane hade personen aldrig henvendt sig til nogen efterfølgende fortsatte dette, vi var in da nød til at flytte nogen af medarbejderne fra pladsen der simpelthen ikke kunde holde ud at være der længer pga. dette.
Vi fik igennem en periode løbende info for både beboer, håndværker og ansatte i boligselskabet der oplevede det samme som os og det var ikke unormalt at denne person udøvede chikane på håndværker og andre.
Efter et stykketid begynde yderligere komplikationer da bestyrelsen ikke overhoved hade styr på at køre en byggesag og overhoved ikke kendte til AB92 og desværre hade store problemer med at huske når man aftalte noget og hvis en hade godkendt et stykke arbejde og der kom en anden der vil have det på en anden måde kunne den første ikke huske at have aftale noget.
Vi oplevede og konstant manglende betaling af aconto faktura som var fakturerede efter AB92 og den skriftlige kontrakt der var indgået, her kom konstant undskyldninger over at der var småfejl på det vi hade fakturerede for, vi benægtede aldrig at der måske var nogen små fejl og mangler som vi selvfølgelig nok skulle rette men det giver ingen ret til ikke at betale store aconto faktura som beskrevet i AB92 men dette var bestyrelsen fuldstændig ligeglad med.
Vi kan ligeledes ikke anbefale andre håndværker at arbejde for EF HØJAGERPARKEN

Efter vores besvarelse på kunden skrivelse har de redigerede en del i teksten med påstande der ikke passer og kan blot tilføje at vi selvfølgelig retter vores fejl vores ansatte er jo kun mennesker som er uddannet i det danske uddannelses system men det giver ikke ret til at tilbageholde aconto faktura som beskrevet i AB92 ligeledes blev der ikke betalt når fejl og mangler blev udbedret som de skriver igen burde kunden have brugt en ekstern rådgiver med kendskab til AB92 og til hvordan man gennemføre sådanne en anlægsopgave.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Simpel opgave - meget dårlig udførelse og uforskammet ringe kundeservice

Enkelt opgaveopdrag - anlæg en terrasse i niveau med græsplæne i et simpelt udseende uden skæve vinkler e.l.
1. Grav en hul i aftalt dybde og areal - det kunne de ikke finde ud af og skulle lave det om.
2. Læg noget stabilgrus - det kunne de heller ikke finde ud af og det skulle de også lave om.
3. Læg nogle fliser (natursten) i henhold til skriftlig aftale. Det kunne de heller ikke finde ud af. Det tog fire måneder og en dygtig fagkonsulent at få rettet og omlagt terrassen.

4 januari 2017

Antwoord van K. Nyholm Gartnerservice

Jeres opgave blev udført jf. tilbud og gældende normer og retningslinjer hvad angår bund opbygning (udgravning samt udlægning af stabilgrus). Tilrettelser som I havde af dette blev rettet og udbedret omgående. Igennem forløbet blev de indgåede aftaler ændret af Jer med argumentation om at det først sagte ikke havde fundet sted til trods for at vores medarbejdere på stedet havde aftalt mundtligt ved både Jeres og vores medarbejdere tilstedeværelse på arealet. Vi har været lydhør overfor jeres ønsker og aftaler været fleksibel og tilrettet efter jeres ønsker. I sidste ende blev der med DAG indgået et kompromis mellem os og dem ift. det arbejde der skulle udføres dog skal det understreges at det af jeres omtalte dygtige fagkonsulent stemmer overens med hvad vi ligeså har argumenteret for igennem forløbet uden at man har været lydhør overfor dette!

Super tilfreds

K Nyholm har passet min græsplæne, inkl. nogle kanter og har klippet hæk og beskåret buske, alt sammen til min store tilfredshed. Flinke medarbejdere, som ikke er bange for en lille ekstra indsats. En gang har jeg fået fældet et "svært" træ, der stod lige op ad huset. Alt sammen til min store tilfredshed.

26 juni 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Planering efter nybyggeri og anlæg af græsplæne. Tilfreds!

Vi entrerede med K. Nyholm i forbindelse med anlæg af have og græsplæne, inkl. planering af vores grund efter nybyggeri.
De var hurtige til at vende tilbage på forespørgselen, hurtige til at komme med et meget konkurrencedygtigt tilbud og hurtige til at sætte en mand på opgaven.
Et rigtig fint stykke arbejde de har lavet, som lever op til vores forventninger.
Er meget tilfreds og vil anbefale dem til andre.

15 april 2016

Dyr og Uprofessionel håndtering

Kvaliteten af det udførte arbejde fejler ikke noget men leverandøren er alt alt for dyr når der arbejdes på timebasis. Ved min opgave blev der brugt 4 gange så meget tid som en anden leverandør mente var rimeligt. I tillæg er ledelsen helt ligeglad med utilfredse kunder når de konfronteres med hvor urimeligt processen er forløbet. På den baggrund kan jeg ikke anbefale dem.

7 november 2015

Hej Christian

Som skrevet til dig er vi da rigtige ked af du er utilfreds men arbejdet er udrørt på timeafregning og som du jo også selv har nævnt har gartnerne jo arbejdet
hele tiden i det antal timer der er fakturerede for og du har oven i købet sparet udgifter til maskiner der var på ca. 3.000,00kr og maskiner var jo en nødvendighed
pga. træernes størrelse.

Vi har også tilbudt at vores gartner vil komme ned til dig så du kan få deres indblik i det arbejde der er udført og stille den eventuelle spørgsmål.

Hvad angår hvad du har fået oplyst hos en planteskole hvor du har købt træerne må du henvende dig til dem da vi jo ikke kan tage ansvaret for hvad de har oplyst dig
Og med de store træer er deres bud på tidsforbrug jo langt fra virkeligheden selv på det tilbud vi gav dig tideliger på nogen noget mindre træer var der regnet med næsten 3 gange så mange timer.

MVH
K. Nyholm Gartnerservice

K. Nyholm Gartnerservice 2290 august 2015

Flinke og hjælpsomme folk, der altid tilbød en arm, når det kneb for mig at forcere udgravningerne, og de efterlod hver eftermiddag en fin og stabil trappe til os. Vi synes, at de udførte et meget flot arbejde, som jeg har plejet med sandfejning flere gange daglig og som vi nu er i bund med efter regnen.
Dog blev vi kede af, at de smed en masse stabilgrus ind i vores hæk og rododendron-bed, men det klarer vores havemand nok.

20 september 2015

Flot arbejde

Fik klippet hæk og kørt diverse haveaffald væk.

Hækken har aldrig været flottere og der var ryddet helt op efter haveaffaldet.

.. og prisen holdt.

11 september 2015

Grådigt firma

Har fået plantet to høje træer, hvoraf det ene var så miserabelt, at det burde være udskiftet med et nyt. Dette ville firmaet ikke. Træerne blev plantet uden støttepæle. Da jeg insisterede på, at der skulle støttepæle ved, blev der sat en enkelt støttepæl ved hvert træ, og jeg fik en faktura på yderligere 1000 kr. Da jeg blankt afviste at betale denne faktura fik jeg en kreditnota og de to støttepæle blevet hevet op igen! Jeg har selv sat støttepæle ved efterfølgende, men når man betaler dyrt for at få dem plantet, burde støttepælene selvfølgelig været indbefattet.
Derudover ville firmaet have yderligere betaling for lægning af ny terrasse. Jeg fastholdt selvfølgelig at dette ikke kunne ske, da jeg havde et skriftligt tilbud herpå.
Jeg troede at Danske Anlægsgartnere stod inde for at et firma overholdt sine tilbud, men fandt ud af, at Danske Anlægsgartnere fungerer som fagforening for sine medlemmer. Da en medarbejder fra Danske Anlægsgartnere indså, at K. Nyholm ikke kunne kræve ekstrabetaling på den måde firmaet ville, foreslog medarbejderen fra Danske Anlægsgartnere, at terrassen skulle måles op. K.Nyholm havde givet tilbud ud fra at området var blevet målt op med skridt og nu skulle den så måles med tommestok. Medarbejderen fra Danske Anlægsgartnere kom så frem til at terrassen ikke målte 16 kvadratmeter som tilbuddet lød på, men 16,6 kvadratmeter og mente så, at jeg skulle betale yderligere for 0,6 kvadratmeter! Sikke noget. Der bliver givet tilbud ud fra skridtmål og når så arbejdet er færdigt laves der en præcisionsmåling og ekstraregning bliver udstedt. Denne regning afviser jeg selvfølgelig at betale.

Svar på K.Nyholms svar:

​I tilbuddet står, at differencen på tørvebrændte sten og sorte sten skal enten tillægges eller FRATRÆKKES. Dette står, fordi firmaet ikke ved, hvilke sten der er de dyreste. Da det viser sig, at de tørvebrændte sten er dyrere end de sorte bliver differencen selvfølgelig betalt af mig.

Overgartneren hos K.Nyholm var ude at besigtige det beskadigede træ, og oplyste mig om, at de ikke kunne levere det tilbage til planteskolen, da K.Nyholm skal gøre opmærksom på skader allerede ved køb af træet. Og dette er vel også ganske rimeligt, da firmaet jo selv kan have lavet skaderne på træet under transport. Så udgifterne til et nyt træ ville skulle afholdes af K.Nyholm, hvilket de nægter. Træet står her endnu, og kronen på det er nu ca. en fjerdedel af det andet træs krone, og grenene er beskadigede, så om træet til sidst bukker under er nok sandsynligt. Sølle er det i hvert fald. Det står nu til spot og spe for forbipasserende med flere, som alle kommenterer forskellen på de to træer.

Hvorfor K.Nyholm gerne vil have uploaded et foto af terrassen giver ingen mening, da jeg ikke har klaget over terrassens udførelse, men over et træ og over at firmaet vil have mere i betaling end tilbuddet lød på. Jeg har ingen problemer med bundfolkene hos K.Nyholm - kun ledelsen.

Jeg opgav sagen ved Håndværkets Ankenævn, da K.Nyholm ikke kunne finde rundt i sine egne fakturaer. Og hvorfor skulle K.Nyholm egl. have de godt 1600 kr. som ekstrapris ved at præcisionsmåle en terrasse, hvor tilbuddet var givet ud fra skridtmål. Det tror jeg enhver vil kunne forstå.

10 september 2015

Kære Elisabeth

Du ved lige så godt som os at dette ikke er rigtigt.

Du har fået udført et flot stykke kvalitets arbejde efter tilbud hvor der i øvrigt står at der kan komme til at koste yderligere vedr. tørvebrændte klinke
og selvfølgelig vil vi have betaling for ekstraarbejde.

Vedr. træerne som fagkonsulenten hos Danske Anlægsgartner vurderede at de var inden for Plantestandarden, er de jo leverede af en planteskole
Så hvis de ikke overholdte Plantestandarten ville det jo være på deres bekostning og ikke vores så vi har jo igen grund til at lade vær hvis træet ikke overholdte plantestandarten, vedr. ekstra opbindingspæle var det vores medarbejders opfattelse at det var noget du bestilte hos dem som ekstraarbejde og da du oplyser at du ikke har bestilt dette fjerner vi dem jo igen og kreditter fakturaen igen, og vedr. prisen så tager det jo tid at køre ud og købe stolper op opbindings materiale som efterfølgende skulle bankes i jorden.

Vedr.. at du syntes vi er grådige kan jeg jo kun sige at vi følger Danske overenskomster vedr. lønninger osv. så det kan ikke gøres billiger
en opgave som denne er tidskrævende og syntes det er en skam at jeg ikke kan lægge et billede her af belægningen,
og vi kan desværre ikke levere gratis arbejde så ville vores virksomhed sammen med vores 23 medarbejder ikke holde længe.

Der ud over skal det jo siges at sagen ikke er slut da du har opgivet sagen hos Håndværkets Ankenævn og ikke har overholdt det indgået forlig hvor du skulle indbetale
et beløb på 1.612,93kr i stedet for de 6.852,05kr dette var et forlig vi gik med til for at få lukket sagen.

MVH
K. Nyholm Gartnerservice