Vakkundig geholpen door dit bedrijf. Snel geleverd en een hele goede prijs. Kortom: super service!
Om de troep op zolder op te ruimen, kwam ik een aantal 3 1/2 inch diskettes tegen. Omdat ik hiervoor geen station meer heb, heb ik een extern diskettestation bij kabelmaxx aangevraagd. Omdat de statio... Toon meer
Reeds na twee dagen de power Wifi antenne en de router ontvangen. Bij het klaarmaken van de installatie liep het even wat moeilijk maar door prima telefonische hulp , wat toch wel 20 minuten duurde... Toon meer
Na diverse electro winkels tehebben afgesjouwd....en telkens een Nee als verkoop kreeg, uiteindelijk toch maar een bestelling gedaan bij Kabelmaxx. Vrijdag besteld en dinsdag binnen gekregen .......g... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Kabelmaxx levert een enorm assortiment kabels, connectoren en accesoires voor audio, video, netwerk, gaming e.d.
Kortonjolaan 88, 5644 KB, Eindhoven
- 040-2371777
- info@maxxshops.nl
- www.kabelmaxx.nl
nog eerder ontvangen dan ik verwacht had!!
deze wifi antenne werkt perfect. heb de (dure) bevestigingszuignap niet genomen maar zelf een inventieve toepassing gevonden d.m.v. van een perspex gordijntrekstang, die precies in het gootje van de caravan past.
Behandeling verliep prima, verzendtijd is langer dan 1 à 2 dagen
Ik hoopte iets met spoed binnen te krijgen, echter toen ik erachter aan belde bleek het pas die dag op de post te gaan. Ik had het met spoed nodig en ging er vanuit dat dat Kabelmaxx deze dienst aanbood. Dit zeggen zei zelf namelijk, maar dit bleek iets langer te duren dan verwacht. Verder behandelen ze je vriendelijk en verliep alles prima verder. Goede webshop
Goede producten, tegenvallende verzendtijd
Bij Kabelmaxx een paar wandcontactdozen besteld om mee te nemen naar een verbouwing in Oostenrijk. Ik schatte in dat ik de bestelling binnen 3 dagen wel in huis zou hebben. Toen ik echter de dag voor vertrek echter belde wat de status van de bestelling was, bleek deze nog niet verstuurd.
Ik heb toen het bezorgadres, uiteraard tegen een meerprijs - veranderd naar mijn Oostenrijkse vakantieadres. Geen probleem volgens de medewerker aan de telefoon. De verzendtijd naar Oostenrijk viel ons echter nogal tegen: 1,5 week. Dat hadden we niet verwacht. Toen ik dit meldde, kreeg ik te horen dat Oostenrijk tot 2 weken kan duren en dat er daarom normaliter niet naar het buitenland wordt verstuurd. Had ik dit eerder geweten, had ik de bestelling natuurlijk bij een andere winkel geplaatst.
Misschien ben ik te verwend met grotere onlineshops die zeer snel leveren of heb ik altijd geluk wanneer ik zelf iets naar Oostenrijk stuur. Gezien alle voorgaande positieve reacties, denk ik dat dit een incidentje was en er normaal sneller wordt verstuurd. De spullen kwamen overigens netjes en keurig in orde aan.
Snelle levering,en verzorgde verpakking
het artikel zou toch vergezeld mogen zijn van nederlandse handleidingen.
goede service
wij hebben een signaal versterker besteld en de levering was goed keurig volgens afspraak wij zullen zeker kabelmaxx aanbevelen
prima service!
Als ik nog eens een kabel nodig heb zal ik zeker weer bij kabelmax bestellen, vriendelijke en snel, bedankt!
onverwacht vertraging met verzending
zonder mijn opmerking het pakket was niet doorgestuurd, its fout gegaan met het reservering
Prima service.
Goed geholpen. Mijn vraag omtrent het product werd direct goed beantwoord. Product ook netjes op tijd binnen.
De moeite waard
Zonder al teveel verwachtingen een zgn. cassetteadapter besteld om te gebruiken in onze oldtimer waar alleen een cassette / radio inzit. Wonder, boven wonder voldoet het geheel prima.
Snelle levering, goed product, no nonsens.
De powewifi router en buitenantenne besteld en de volgende dag gekregen. Een aanzienlijke verbetering in de wifi ontvangst zoals beloofd. Top!
Kabel nodig? alles te vinden
Een adapter en video kabels besteld.
Alles in 1 keer kunnen vinden, heel makkelijk en snel bezorgd.
Kan weer alles kijken.
perfecte aankoop
Artikel is goed aangekomen en werkt naar behoren.
power wifi antenne werkt perfect.
wel even goed lezen daar eerst de software er op, en daarna de antenne aansluiten.
daarna de zender waar je mee verbind vast leggen en klaar is kees.
ging gelijk naar 100% ontvangst.
vond alleen de levering een beetje traag, woensdag besteld/betaald en zaterdag pas in huis.
maar het was er en werkt zeer goed, dus super tevreden.
Goed en snel geregeld
Makkelijk besteld , makkelijk betalen en snel in huis
Morgen besteld en gisteren geleverd
Bij kabelmaxx F connnectoren besteld zijn keurig op tijd geleverd in de juiste maat. Helemaal top vlug geleverd en niet duur!!!!
perfecte service en levering en snel en juiste artikelen
een vette 10+
Geweldig aanbod!
Goede service, pakketje duurde wel wat langer om aan te komen dan verwacht daarom 4 sterren ipv 5, maar eens aangekomen maakte het allemaal niets meer uit! Het artikel dat ik heb gekocht op Kabelmaxx.nl was iets dat ik overal had gezocht online/offline en nergens kon vinden behalve op Kabelmaxx.nl dus super dienstverlening!