Vakkundig geholpen door dit bedrijf. Snel geleverd en een hele goede prijs. Kortom: super service!
Om de troep op zolder op te ruimen, kwam ik een aantal 3 1/2 inch diskettes tegen. Omdat ik hiervoor geen station meer heb, heb ik een extern diskettestation bij kabelmaxx aangevraagd. Omdat de statio... Toon meer
Reeds na twee dagen de power Wifi antenne en de router ontvangen. Bij het klaarmaken van de installatie liep het even wat moeilijk maar door prima telefonische hulp , wat toch wel 20 minuten duurde... Toon meer
Na diverse electro winkels tehebben afgesjouwd....en telkens een Nee als verkoop kreeg, uiteindelijk toch maar een bestelling gedaan bij Kabelmaxx. Vrijdag besteld en dinsdag binnen gekregen .......g... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Kabelmaxx levert een enorm assortiment kabels, connectoren en accesoires voor audio, video, netwerk, gaming e.d.
Kortonjolaan 88, 5644 KB, Eindhoven
- 040-2371777
- info@maxxshops.nl
- www.kabelmaxx.nl
Perfecte service tegen zeer competitieve voorwaarden
heel tevreden over duidelijke informatie op website, snelle levering, facturatie en zeer competitieve prijszetting!
Snelle afhandeling. Product voldoet aan de wensen.
Dit was mijn eerste bestelling. Geen problemen ondervonden.
Snelle levering, maar naar verhouding te hoge verzendkosten
Prima levering in envelop met gewone post.
Goed bedrijf en komt afspraken na
beste mensen u kunt gerust bestellen bij kabelmax deze worden goed verzorgt en netjes op tijd geleverd
Correcte en vlotte afhandeling van de bestelling. Scherpe prijs, snelle levering.
Bestelproces/verzending prima, product niet zo...
Ik kocht een kabeltje dat goedkoop was (€4,50) dus mocht ook geen super kwaliteit verwachten, maar het kabeltje was van dermate slechte kwaliteit dat het gewoon niet goed werkte. Het ging om een tulp kabeltje (rood/wit) en de witte was zo slecht dat ik alleen mono-geluid kreeg (maakte gewoon niet goed contact). Totaal niet bruikbaar dus.
Terugsturen mocht wel, maar is ook de moeite niet natuurlijk. Na 2 euro voor verzenden + envelop schiet ik er maar 2,50 mee op. Daar ga ik de moeite natuurlijk niet voor nemen om het online aan te melden, in te pakken, adres opzoeken/opschrijven en naar het postkantoor brengen.
Geld is dus in de prullenbak beland.
Les: liever een tientje betalen voor iets betere kwaliteit.
snel, simpel en goed
De bestelling was snel binnen er wij hadden er helemaal niets op aan te merken.
zeer goed bedrijf
het is een snel en goed bedrijf
vandaag besteld morgen in huis
ga zo door
Correct en pro-actief
Uitstekende nazorg, bij een bestelde afstandsbediening werd de verloren geraakte gebruiksaanwijzing op internet opgezocht en per mail toegezonden. Klasse!
autoradio kabel fiat
Autoradio kabel van Fiat naar ISO gewoon op voorraad opgehaald. Sneller en goedkoper kan niet.
Makkelijk en snel mijn goederen besteld en ontvangen
Ik heb mijn spulletjes besteld op zondag. Dat ging heel makkelijk. Het R.Oost.02@mindef.nl minpunten was dat ik niet kon ontdekken wat de gemiddelde tijd was hoe snel op mijn spulletjes zou ontvangen. Op dinsdag ontving ik een bericht dat de spullen verstuurd waren. Die heb ik op woensdag ontvangen dus dat was wel lekker snel. Over het algemeen ben ik zeer tevreden
Een snelle, flexibele en goede service
De bereidheid van Kabelmaxx om een reeds besteld product terug te nemen omdat er via de TVprovider een alternatieve oplossing in het vooruitzicht werd gesteld. Nadat die oplossing onvoldoende bleek is de originele bestelling alsnog met gezwinde spoed bezorgd met plezierige communicate en service.
HP Nieuwveen
Uitermate tevreden
Alles verloopt zoals het hoort, maar niet vanzelfsprekend is bij elke webwinkel tegenwoordig, een voorbeeld voor velen. Kortom, erg tevreden !
Geen reactie.
Ik heb een telefoonhoesje besteld dat ik op zou komen halen. Meerdere malen gemaild wanneer dit kon. Geen reactie. Ook meerdere malen gebeld, telefoon wordt niet opgenomen.
Slechte eerste ervaring.
Servis zo goed alleen wat ik jammer vind ik zou nog geholpen worden door techniekedienst dat is niet gebeurt
Servis goed alleen jammer dat ik nog niks heb gehoord van techniese dienst