KalesafeReviews

TrustScore 2 uit 5

1. Herenmode

Men's Clothing,Clothes & Fashion, Shop Hoodies Online. We work with emerging designers and brands worldwide, and together present collections of creative, trendy, high craftsmanship fashion on Kalesafe.com. Order issues, please contact our Customer service with your order number and tracking numbers, we will try our best to solve the issues. If you have any questions or concerns, please do not hesitate to contact us: service@kalesafe.com

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Zeer slechte kwaliteit

Zeer slechte kwaliteit, geen waslabel, geen indicatie van samenstelling stof, artikelwaarde USD 10 inklaringskosten en administratiekosten €14,18 !!!

11 juli 2023

Hallo MR. Vissers,

Onze welgemeende excuses hiervoor. Laat ons u helpen en laten we dit oplossen. Stuur ons dan even een berichtje met je ordernummer en e-mailadres zodat we je goed kunnen helpen.

Op vele fronten slecht.

Ik zag in een reclameblok Kalesafe voorbij komen. Mijn oog viel erop omdat ze leuke en stoere outdoor kleding verkochten. De prijzen waren zeer vriendelijk dus heb ik een bestelling van 4 items geplaatst om het een keer uit te proberen. Na enkele weken wachten, wat trouwens netjes aangegeven was, kwam het pakket binnen. Van de 4 items zijn er maar 3 geleverd. De kwaliteit zoals op de foto's aangegeven klopt absoluut niet met de werkelijkheid. De stof is wel erg dun. Een groene broek besteld is in bruin geleverd. De geleverde modellen kloppen niet met de foto's. Gewoon heel slecht!

15 april 2023

Hallo Hans,

Bedankt.

Bestelling laat op zich wachten.

Bestelling laat op zich wachten.
Is dit wel safe ?

6 maart 2023

Hallo Arie,

Bedankt.

Bestelling na 1,5 maand nog steeds niet…

Bestelling na 1,5 maand nog steeds niet ontvangen. Steeds wordt er gezegd van geduld te hebben. Dit is een online store die gewoon je geld steelt.

26 februari 2023

Hallo Michel De Greef,

Bedankt.

Reviews in alle talen tonen. (568 reviews)