Kamado Nederland Reviews

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Ik had een Meater 2 Pro besteld

Ik had een Meater 2 Pro besteld, maar kreeg het verkeerde artikel binnen.
Nadat ik een mail had gestuurd, kreeg ik direct een mail terug en hebben ze direct het juiste artikel gestuurd en heb ik daarna het onjuiste terug gestuurd.
Dat vind ik nou een goede en snelle service. TOP!!!

16 april 2026

Een grote teleurstelling

Kamado Nederland levert wel maar zeer laat. Het product stond aangegeven als op voorraad maar dit bleek niet zo te zijn. De kleine spullen die ik mee besteld had (rookhout) werden na 3 dagen geleverd.
De oven die ik besteld had die werd pas na bijna een week opgestuurd terwijl aangeven was dat deze op voorraad was. Hierover is kamado nederland slecht bereikbaar en in hun antwoorden niet eerlijk en duidelijk. Helaas door problemen met de vervoerder werd de oven 2 maal weer naar kamado Nederland gestuurd. Ook hierover was contact slecht mogelijk. Uiteindelijk heb ik de oven gecanceld en ergens anders gekocht.
Overal een jammere ervaring die een hoop tijd koste.

13 mei 2025

Garantie

Een Masterbuilt 800 besteld via Alternate. Prima levering en zeer goede BBQ. De twee rook en warmhoudrekjes bleken echter niet goed gecoat. Contact opgenomen met Alternate maar zij gaven aan dat ik contact op moest nemen met Kamdao Nederland. Zo gezegd zo gedaan. Kamado Nederland verwees mij eerst terug naar Alternate maar nadat ik aangaf dat zij mij juist naar Kamado NL hadden verwezen werd eea perfect opgepakt. Zonder problemen twee nieuwe rekjes ontvangen. Perfect geregeld. Communicatie verliep ook vlot en vriendelijk!

5 augustus 2025

Slechte levering en communicatie

'Voor 12 uur besteld is dezelfde dag verzonden', of in mijn geval pas 2 werkdagen later. In de mail staat ook nog eens geen werkende track en trace.

Geen dingen bestellen als je ze snel nodig hebt dus.

8 mei 2025

nieuwe BBQ via webshop

Mijn nieuwe BBQ met hoes (een geweldige aanbieding) werd zoals afgesproken keurig op gewenste dag afgeleverd. Met als extra wat houtkool en aanmaakblokjes. Ik ben erg tevreden en blij met mijn nieuwe BBQ. Zeker een aanrader deze winkel/webshop.

1 november 2024

Slechte service

Heb er een MEATER 2 plus besteld. Was snel geleverd. Maar binnen een maand stuk. Heb meerdere keren mijn beklag gedaan maar geen reactie. Ik moest het uiteindelijk met MEATER zelf regelen. Kortom slechte service.

13 april 2024

Mooie Broil King bbq

Mooie Broil King bbq besteld en werd paar dgn later keurig geleverd. Communicatie via de mail was prima. Peter is vriendelijk.

27 maart 2024

Top service! Dikke aanrader!

Op donderdagmiddag, na telefonisch contact, een Classic Joe 3 incl. accessoires via de website besteld. Na bestelling bleek dat ik de pizzasteen voor de Big Joe besteld had. Meteen weer bellen, en er werd direct gezegd; 'Je hebt de verkeerde steen besteld he?' :) Nieuwe bestelling voor de juiste steen ingezet en het bedrag van de verkeerde steen is direct teruggestort. Op mijn verzoek is het volledige pakket maandagmiddag gratis in Eindhoven bezorgt. Had evt. ook op vrijdag al gekunt. Top service! Dikke aanrader! Bovendien (met een aanbieding) aanmerkelijk goedkoper dan de concullega's die op dat moment strooiden met Black Friday-deals!

21 november 2022

Prima

Door de wisselende reviews was ik wat terughoudend om hier te bestellen. Maar mijn ervaring was gewoon goed. Ik heb 2x iets besteld bij kamado-nederland. Eerst een telefoontje om te vragen naar voorraad en of ze een bepaald artikel uberhaupt konden leveren (want het stond niet op de site). Terugbelbelofte binnen 20 minuten nagekomen. En alle spullen netjes geleverd.

2 december 2021

Net een kettle Joe thuis geleverd…

Net een kettle Joe thuis geleverd gekregen, alles super netjes verpakt. Daarna in elkaar gezet, best een technisch hoogstandje maar met de instructie prima te doen.
Heel degelijk allemaal niks geen spijt van. Super!

16 november 2021

Slechte service, geen levering, geen communicatie

Een kamado 4 maanden geleden besteld. Bestellingsbevestiging gekregen, de kamado zou 2 weken later geleverd worden. Inmiddels zijn we 4 maanden verder en de levering is inmiddels 4 keer naar achteren geschoven, geen enkele keer is met mij contact opgenomen hierover.
Daarop zelf maar contact opgenomen met Kamado Nederland waarbij wordt gezegd dat de mail in de spambox terecht is gekomen, wat niet het geval is.

Al met al geen positieve ervaring en nog steeds aan het wachten op mijn kamado of communicatie hierover

17 juli 2021

Geen levering, geen communicatie

Kamado op zaterdag besteld, bevestiging ontvangen en maandag gewacht op leveringsbericht. Niets gehoord. Dag daarop gebeld, ik moest een mail sturen. Meteen gedaan, daarna weer niets gehoord. Op vrijdag de kamado afbesteld. Creditfactuur ontvangen en that’s it. Geen excuses, of even een belletje. Tamelijk kansloos. Zelfde kamado maar elders gekocht

11 september 2020

Prima service en levering

Bij dit bedrijf in Alkmaar de Kamado Big Joe besteld. Zeer snel geleverd volgens afspraak en snelle reacties op vragen door Peter. Volgens afspraak is de kamado geleverd. Ook in elkaar gezet en nog zaken toegelicht. Top service dus.

6 mei 2016
Reviews in alle talen tonen. (16 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken