Emuk Spiegels besteld voor ons nog te leveren Tiguan 2026 model. Ondanks dat er op de website werd aangegeven dat de verwachtte levertijd eind april zou zijn werden wij verrast met de levering. B... Toon meer
Na weken modderen en twee tochtstroken nog steeds geen passende tochtstrook. Daardoor ook beschadiging opgelopen aan mijn spiksplinternieuwe caravan. Ander merk gekocht en past perfect. Bij retour wor... Toon meer
Beide artikelen besteld TRUMA Duocontrol 30MB, HD-SLANG SBS t.b.v. Duocontrol 45 cm. Zeer snelle service. Na wat misverstanden op de site over de levensduur van de HD slangen zelfs op Zondag een... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Default Description
Platinastraat 52, 2718RZ, Zoetermeer, Nederland
- 0793617014
- info@kampeerdump.nl
- www.kampeerdump.nl
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Emuk Spiegels Tiguan 2026
Emuk Spiegels besteld voor ons nog te leveren Tiguan 2026 model.
Ondanks dat er op de website werd aangegeven dat de verwachtte levertijd eind april zou zijn werden wij verrast met de levering. Bij het uitpakken ontdekte wij een "klein" defect op het spiegelglas. Dit was helaas niet te verwijderen. Hiervan melding gemaakt, en tot verbazing werd hier zelfs buiten kantooruren op gereageerd met een tip tot verwijderen. Helaas werkte dit niet voor ons en wordt ons nu onder service een nieuwe spiegel toegestuurd.
Ik kan niets anders zeggen dan top service, snelle reactie per email.
Ik raad een ieder deze webwinkel aan!
Nogmaals dank aan Jane.
Menselijke maat staat voorop.
Nieuwe emuk caravanspiegels besteld
Nieuwe emuk caravanspiegels besteld. Ze waren snel binnen. Helaas was er eentje kapot. Na een telefoontje en een mailtje met foto werd er direct een nieuwe opgestuurd. Prima service.
Goede service, erg blij mee
Had dukdalf Aspen stoelen besteld die snel kapot gingen,
Kreeg de zelfde nieuw.
Ook weer snel kapot op dezelfde plaats.
Nu andere uit mogen zoeken van een ander merk.
Zeer goede service gehad erg blij mee.
Eigenlijk 0 sterren.
Eigenlijk 0 sterren.
We bestelde iets waar bij stond vraag naar levertijd. Echter levertijd maakte ons niet uit. Maar ze konden helemaal NIET leveren en dan toch vragen om ANNULERINGSKOSTEN. Zeer slechte zaak. Wij zullen hier nooit meer kopen.
KIJK GOED OP HUN SITE EN BEL OM KOSTEN TE VOORKOMEN.
Goede service en een snelle reactie!
Goede service en een snelle reactie!
TOP site!
Begin dit jaar vonden wij de perfecte meubeltjes voor onze nieuwe camper bij kampeerdump.nl! Plooistoelén, eettafel, apero tafel en relax stoelen… Vlotte bestelling nog vlottere levering. Toen wij nu ontdekten dat er een defect was aan onze stoelen werden wij SUPERSNEL en SUPER VRIENDELIJK geholpen!! Geen twijfel mogelijk wij zijn ZEER TEVREDEN klanten!! 10 op 10!!
Voordelige prijs, goede service!
Voordelige prijs. Goede klantenservice die perfect helpt bij vragen. Goede informatie. Kortom: zeer goed
Langer klant
Ik bestel al langer bij Kampeerdump.nl en ben elke keer blij met de service. Onlangs raakte mijn Bo-Camp Kookeiland Louise, die ik al 2 jaar gebruik, beschadigd. Het werd supervriendelijk en zonder problemen geregeld, en binnen korte tijd had ik een nieuw kookeiland in huis.
Dat geeft mij echt vertrouwen in zowel Kampeerdump als Bo-Camp. Fijn om te merken dat service en klanttevredenheid hier écht belangrijk zijn. Ik blijf hier zeker terugkomen en kan het iedereen aanraden
Een uitstekende ervaring
Bij Kampeerdump een tenttappijt, gronddoek en 3 gasslangen besteld.
Alles is keurig in 1 doos verpakt en geleverd. Ik had een vraag over de bestelling en die werd bijna direct (zelfs in het weekend) beantwoord.
Snel - vriendelijk en hele goede prijzen !!!!
Een aanrader deze webwinkel !!
Nog niets gekocht maar nu al zeer tevreden
Nog niets gekocht maar info opgevraagd over een koelkast.
Bij dit bedrijf is hij het goedkoopst.
Zelfs op de zondagavond reactie terug via de mail.
Denk er over na maar als ik een nieuwe koelkast koop zal het bij hen zijn.
Het koelelement van de TravelSafe Iso…
Het koelelement van de TravelSafe Iso medi Bag wat beschadigd, dit is na contact met de klantenservice heel snel opgepakt en vervangen.
Ik heb een onderdeel voor mijn truma…
Ik heb een onderdeel voor mijn truma verwarming besteld bij hun volgens de artikel nr en foto op hun site maar heb na lang wachten omdat blijkbaar het kwijtgeraakt was bij de levering een ander onderdeel gekregen wat ik niet moest hebben.ik raad niemand om boj deze site te bestellen.

Antwoord van Kampeerdump.nl
Super service en aardige en meedenkende…
Super service en aardige en meedenkende klantenservice!

Emuk caravanspiegels VW T-Roc v.a. 2022
De Emuk caravanspiegels die we voor een VW T-Roc, bouwjaar 2025 hebben aangeschaft bij Kampeerdump leken niet te passen. Na een telefoontje zijn we er naartoe gereden. Wat blijkt: de medewerker van Kampeerdump bevestigt de spiegels er 1-2-3 op. We zijn vriendelijk en supergoed geholpen. Kampeerdump: BEDANKT!

Topservice !!! :)
Ik was opzoek naar caravanspiegels en deze blijken zonder dat ik hiervan op de hoogte was zeer moeilijk verkrijgbaar.
Lisa van Kampeerdump belde direct met de mededeling dat ze nog setje had liggen, maar dat ik deze moest komen ophalen in de winkel. Bij beperkte beschikbaarheid stuurt men niets op. Lisa hoorde dat ik uit Eindhoven kwam en morgen niet naar Zoetermeer kon rijden. Bijwijze van uitzondering en om mij een lange rit te besparen worden ze toch opgestuurd. Alles binnen een kwartier geregeld.
Dat is mijn eerste ervaring met Kampeerdump.nl 10+ voor Lisa.
THXS Patrick Goverde

Antwoord van Kampeerdump.nl
komen afspraken na, verbeteringen mogelijk
na bestelling bleek artikel niet op voorraad te zijn (beter voorraadbeheer op website bijhouden), en daar werd snel over gemaild met opties tot retour/ of enkele weken wachten tot nalevering. netjes dus.
na enkele weken werden de spullen uitgeleverd, maar met beschadigingen. Dit meteen teruggemeld met foto's, maar vervolgens moest ik nog meer foto's aanleveren (zie ik geen toegevoegde waarde in). Uiteindelijk is er wel snel gehandeld en zijn nieuwe spiegels nagezonden die inderdaad schadevrij zijn.
al bij al dus prima, alhoewel het voorraadbeheer mogelijk beter kan. de communicatie is snel, maar kan wat mij betreft iets genuanceerder, en ik begrijp niet dat als een order is ingepakt en gecontroleerd (verpakking geopend), dat er dus toch 2 beschadigde spiegels geleverd worden. dan gaat er toch iets mis met de kwaliteitscontrole.
Maar uiteindelijk is de bestelling geleverd, en zijn foutjes snel en adequaat opgelost, dus zeker tevreden.
Geweldige Service…
Na 2 jaar is onze Westfield stoel kapot gegaan. Heb dit voorgelegd aan Kampeerdump en ze hebben via een collega leverancier een nieuwe opgestuurd. Helemaal top. Bedankt.
Zij snappen wat de consument wil
Wij waren niet bekend met Kampeerdump. Wij zagen er een mooie wokpan en bestelde deze on line. Meteen ook afgerekend. De volgende dag ontvingen wij bericht dat het artikel was uitverkocht. Zij meldden ons direct dat ze het bedrag zouden terugbetalen. Nog voordat wij erom hadden gevraagd. En vandaag werd het betaalde netjes teruggestort op onze rekening. Gewoon zonder gezeur. Dankjewel voor deze vlotte service!!
Emuk carvanspiegels besteld na 16:00…
Emuk carvanspiegels besteld na 16:00 uur. Spiegels werden keurig de volgende bezorgd. Echter was er een spiegel met een barst. Even telefonisch contact gehad en er werd direct een nieuwe verzonden. Bedankt voor de goede service!