Jeg er virkelig tilfreds med den service, jeg fik hos KC Cars. Senest fik jeg skiftet AdBlue tanken, arbejdet blev udført hurtigt og professionelt. De var smilende, ærlige og forklarede tydeligt,... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Topklasse værksted med højt humør og overskud. De var hurtige og grundige og jeg fik bilen tilbage med alting lagt fint tilbage på deres plads. Jeg er super godt tilfreds. Vi ses Claes og Niels Pete... Toon meer
Kan kun anbefale KC CARS. Claes og teamet er altid hjælpsomme, professionelle og møder kunderne med godt humør. Servicen er altid i top. Jeg kan varmt anbefale KC CARS til andre. ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg er meget tilfreds med det arbejde, de udførte på min bil. Super flink, imødekommende og hurtig service. Kan varmt anbefales.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
KC Cars er en forretning, der driver værksted, hvor Claes og Niels færdiggør arbejdet med stor erfaring og fokus på kvalitet. De tilbyder service, reparation og vedligeholdelse af biler, så kunderne altid kan føle sig trygge på vejene. Vi har mange års erfaring inde for bilbranchen og det har stor betydning for os at yde den bedste vejledning og service, når din bil skal på værksted. Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder, der kører herfra i en bil der har fået service i topklasse med et smil på læben og fornemmelsen af at have valgt det rigtige værksted.
Contactgegevens
Viborgvej 100F, 8600, Silkeborg, Denemarken
- kc-cars@hotmail.com
- www.kc-cars.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Topklasse værksted med højt humør og…
Vi ses Claes og Niels Peter.
Jeg er meget tilfreds med det arbejde
Kan kun anbefale KC CARS
Jeg er virkelig tilfreds med den…
Jeg er virkelig tilfreds med den service, jeg fik hos KC Cars.
Senest fik jeg skiftet AdBlue tanken, arbejdet blev udført hurtigt og professionelt. De var smilende, ærlige og forklarede tydeligt, hvad der skulle laves. Prisen var fornuftig og jeg følte mig godt behandlet hele vejen igennem.
Jeg kan klart anbefale KC Cars.
God kundeservice, skarpe priser
Jeg har nu brugt KC cars 2 gange, sidst i onsdags. Altid god og kompetent service fra både Claes og Niels. De får mine varmeste anbefalinger.
Suveræn god service 🌟
Kan varmt anbefale dette værksted. Her får man en suveræn god service. Claes er altid ærlig og hjælpsom. Her får man høj kvalitet til gode priser.
God service, kvalitets arbejde og fornuftige priser og hurtig betjening og reperation.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Får fikset begge vores biler hos KC Cars. Altid hjælp og service i særklasse og til de skarpeste priser👌🏻.
Købte en bil hos KC Cars sidste år.
Der viste sig at være nogle slidtagemæssige problemer med den, som jeg nu har fået udbedret til en meget konkurrencedygtig pris. Mange tak til Claes for det -og for super service i det heletaget!
Niels gjorde et flot stykke arbejde til…
Niels gjorde et flot stykke arbejde til en fair pris, super professionelt.
Kan varmt anbefales!
Jeg købte d
Jeg købte d. 1 november 2024 en bil hos kc-cars.
Ekstrem god service, super flink og virkelig en behagelig mand at handle med! Har haft en god mavefornemmelse hele vejen igennem!
Dog var der lige sket en fejl, for forbremserne skulle nok ha været skiftet inden bilen forlod kc-cars. (Jeg er selv mekaniker) så jeg fiksede forbremserne og sendte regningen af sted til kc-cars. Der blev undskyldt mange gange og regningen blev betalt uden sure miner! Det kalder jeg virkelig for god kunde service!
Hvis jeg skal købe bil igen, så kigger jeg helt sikkert op til kc-cars igen!
Meget ærlige
Meget ærlige, professionelle og effektive. Jeg får kun lavet bil hos kc cars i fremtiden - keep up the good work!
Køb af første bil
Jeg har købt min første bil via KC Cars
Jeg er virkelig glad for bilen.
Serviceniveauet fra personalet er på højeste niveau.
Jeg kan derfor kun anbefale KC Cars
Findes ikke bedre!
Her får du verdens bedste service, rådgivning og vejledning. Helt igennem smilende, hjælpsomme, imødekommende og ærlige mennesker. Jeg har købt en brugt bil hos dem, og også haft brug for deres værksteds hjælp. 100% i orden, og jeg er nu fast kunde der!
Tak for jer Kevin og Claes!
Topkvalitet af reparation af bilen
Topkvalitet af reparation af bilen. Vi klart anbefale dem til andre.
Topkvalitet er det ord jeg vil…
Topkvalitet er det ord jeg vil bruge.Jeg kan stærkt anbefale værkstedet.
Silkeborgs bedste værksted
Har haft ordnet bilen 3 gange det sidste års tid ved KC Cars, og det har altid været en fornøjelse. Super god service, flinke medarbejdere, og de er altid ærlige og fair. Kan varmt anbefales.
Super go oplevelse med KC Cars
Havde en super go oplevelse med KC Cars, har netop købt bil hos dem, og alt forløb bare til UG.
Så de kan klart anbefales, og forventer også de får lov til servicere den i fremtiden nu handlen gik så godt.
Super service, aftaler overholdt. Sød og venlig modtagelse. Absolut et sted jeg vil anbefale.
Lees meer over geverifieerde reviews.