0 stjerner er nærmest beskyttet titel, derfor gir jeg en. Har efter mange skriverier med fragtfirma og Keepr stadig ikke modtaget den vare, der er bestilt tilbage i juni. De beklager fejlen, men sørg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg købte to anden sorterings keramikvaser fr Keepr Collective og blev positivt overrasket da jeg åbnede pakken. De “fejl” der var, var næsten ikke til at få øje på. En lille sort prik på den ene vase... Toon meer
Har købt en meget smuk FDB-stol til en rigtig god pris, fordi emballagen tidligere havde været brudt - hvilket jeg altså ikke kunne se. Havde et enkelt spørgsmål angående behandling af stolen og fik h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super kundeservice !! Modtager en mindre bakke end bestilt , ringer desangående. Keepr Collective beklager , og siger de sender den rigtige , og at jeg bare kan beholde den lille ! Desuden gør de sig... Toon meer
KEEPR er en webshop, der forhandler brugte og frasorterede designmøbler. Vi giver nyt liv til smukke møbler og boliginteriør, som har været brugt, er andensortering, eller fra en tidligere kollektion.
Ryesgade 19A 4. sal, 2200, København N, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vi har samlat ihop åtta TAKT cross-chair från Keeprs webbshop - begagnade, demoexemplar, en prototyp. Olika träslag och olika färger. Sittkomforten är tiptop och hantverket gediget. Några av stolarna har någon repa, de som levererats färdigmonterade vickar lite.
Men vi räknar med att fortsätta slita på dem hemma hos oss många år framåt.
På minussidan: Det är lite svårare att resa sig ur än de gamla billiga skalstolarna dem eftersom Cross-chair är rätt tunga, och eftersom man ska sitta långt tillbaka på stolen för att få stöd i ländryggen (dvs stolen ska dras in under matbordet - och sen ut igen där man ska resa sig). Plus: man slipper trassla med stolsben som vecklar in sig i varandra eftersom benen är lodräta. Bekväma att sitta i.
Sammantaget: vi är mycket glada över dem.

Antwoord van keeprcollective.com
Godt og inspirerende koncept, spændende varer og leverer som lovet. Kun positiv respons herfra.

Antwoord van keeprcollective.com
Mega fedt! Fantastisk service, hurtig forsendelse og gode produkter. Har købt 3 gange fra Keeprcollective, og det spiller bare. En enkelt gang var der udfordringer med manglende dele til en udstillingsmodel, men kundeservice sørgede for at få rettet op på det hele meget hurtigt uden slinger i valsen. Kan klart anbefales!

Antwoord van keeprcollective.com
Lækkert tæppe men i forkert str.
blev håndteret på fineste vis af KEEPR, der sendte en returlabel med det samme.

Antwoord van keeprcollective.com
Købte en udstillingssofa der som beskrevet var fuldstændig som ny. Transporttiden var lidt længere end lovet hvilket kunne have trukket ned til 4 stjerner - MEN sofaen blev bestilt midt i Black Friday perioden og transportfirmaet har selvfølgelig haft hænderne fulde i den periode.

Antwoord van keeprcollective.com
Vi har købt flere møbler og lamper hos Keepr. Konceptet giver rigtig god mening!
Vi har været rigtig godt tilfredse med de varer vi har modtaget. Priserne er fornuftige og kundeservice fungerede upåklageligt, da der manglede nogle småting til montering af en reol.

Antwoord van keeprcollective.com
Jeg har fået en helt fantastisk service hos Keepr, ros og stor anbefaling herfra.

Antwoord van keeprcollective.com
Produktet ankom som beskrevet som beskrevet, og jeg fik kanon god service :) kæmpe anbefaling herfra!