keeprcollective.com Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

0 stjerner er nærmest beskyttet titel, derfor gir jeg en. Har efter mange skriverier med fragtfirma og Keepr stadig ikke modtaget den vare, der er bestilt tilbage i juni. De beklager fejlen, men sørg... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte to anden sorterings keramikvaser fr Keepr Collective og blev positivt overrasket da jeg åbnede pakken. De “fejl” der var, var næsten ikke til at få øje på. En lille sort prik på den ene vase... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Meubelwinkel

Geschreven door het bedrijf

KEEPR er en webshop, der forhandler brugte og frasorterede designmøbler. Vi giver nyt liv til smukke møbler og boliginteriør, som har været brugt, er andensortering, eller fra en tidligere kollektion.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

43 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nem og hurtig levering

Nem og hurtig levering.
Har handlet hos Keepr flere gange. Nem hjemmeside og hurtig levering
Har en enkel gang haft brug for hjælp, fik en god og venlig service.

1 augustus 2023

Hej Susanne,
Mange tak for din fine anmeldelse!
Vi håber du kommer igen :-)

KH. Kristine

Fantastisk og hurtig service

Enormt behagelig og god service hele vejen
Bestilte et sofabord, hvor der opstod lidt forsinkelser med leveringen. Keeprcollective svarede prompte og kontaktede sælger og fragtfirma, og jeg fik mit bord kort tid efter.
Jeg anbefaler varmt at købe via Keeprcollective, både pga. deres vigtige og bæredygtige initiativ og deres gode service.

21 juli 2023

Hej Alexander,
Mange tak for din flotte anmeldelse - og ikke mindst anbefalingen!

KH. Kristine

Fan af KEEPR!

Jeg har handlet hos KEEPR adskillige gange og med kæmpe fornøjelse hver gang. Hjemmesiden er overskuelig og kundeservice har været tilgængelige og virkelig hjælpsomme, da jeg en enkelt gang havde brug for hjælp -- de svarede hurtigt og var grundige! Kvaliteten af produkterne er virkelig i top og jeg er glad for alle de ting, jeg har købt gennem tiden.
Tak for god service, KEEPR :)

29 januari 2023

Super fine produkter 🙏🏼

Super fine produkter 🙏🏼
Jeg har en skål & kande i andensortering i mærket raawii. Det er helt som ny; mikroskopisk lille plet på, som man virkelig skal lede længe efter 😊

15 december 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig oplevelse

Modtog fredag et bord med knust marmorplade. Sendte straks besked til kundeservice, der svarede de ville tage sig af reklamationen som det første mandag. Her mandag aften har jeg stadig intet hørt. Det synes jeg egentlig er skuffende. Tænker ikke firmaet er det største, og derfor ligger vandret pga travlhed.

Lige nu har jeg allermest lyst til at ordren kan gå retur.

Useriøst jeg skal bruge endnu en arbejdsdag på at vente på en evt ombytning, fordi firmaet kun leverer 8-17 og ikke giver nærmere interval.

11 november 2022

Hej Ditte-Mie,

Mange tak igen for dit køb. Det er vi rigtig glade for!

Det er selvfølgelig beklageligt at bordpladen er gået i stykker under transporten, men vi har som aftalt allerede i mandags sørget for at der kommer en ny afsted til dig. Da vi er en nystartet virksomhed, har vi desværre ikke kundeservice i weekenderne, og kan først håndtere kundehenvendelser fra weekenden om mandagen.

Udover levering til nærmeste GLS pakkeshop, leverer vi større møbler til kantsten med en fragtmand på hverdage ml. 8-16. Vi arbejder på at kunne tilbyde flere leveringsløsninger.

Håber du at du bliver glad for det nye bord.

Dbh. Kristine

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var MEGET i tvivl om i skulle have…

Jeg var MEGET i tvivl om i skulle have samtlige 5 stjerner, eller "kun" de 4:)
1: Jeg elsker min nye Wehlers stol:)
2: Lynhurtig levering:)
3: Super kundebetjening, 1000 tak Katrine:)
4: ET SUPER fedt koncept:)
5: Mennn det kunne være rart, om jeg kunne bestille en enkelt stol med GLS til hjemmelevering! Det er IKKE optimalt, når jeg kun bestiller 1 stol, at jeg KUN har mulighed ved check out for, at bestille til "Nærmeste pakkeshop"! For det første aner man ikke hvor i regner med, at den nærmeste pakkeshop (nogle steder viser den op til 33 kilometer væk); og for det næste, så efter henvendelse ville i have 200 kr ialt hvis den skulle leveres til kantsten, i tager kun 175 kroner med fragtmand, hvis man bestiller flere varer! Jeg ved fra andre websites som har aftale med GLS, at det er muligt og købe hjemmelevering med GLS, det har jeg ofte benyttet mig af:) Det er godt nok en ommer:)

4 november 2022

Hej Mona-Lise

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at have dig som kunde og at du synes godt om vores koncept.
Ift. fragt har vi lige nu mulighed for billig og hurtig levering til nærmeste pakkeshop og levering til kantsten med fragtmand.
Vi arbejder selvfølgelig på at udvide vores leveringsmuligheder :)
Kh. Kristine, Keepr Collective

Super kundeservice !

Super kundeservice !! Modtager en mindre bakke end bestilt , ringer desangående. Keepr Collective beklager , og siger de sender den rigtige , og at jeg bare kan beholde den lille ! Desuden gør de sig den ulejlighed , at sende med posten lige til døren - uden jeg har bedt om det ! Tusind tak ! Og tak for forretnings konceptet , så godt tænkt . Handler helt sikkert der igen .
Mvh. Skovbo

18 oktober 2022

En rigtig god handel

En rigtig god handel
Jeg oplevede et rigtig højt serviceniveau, præcis og hurtigt levering samt en rigtig smuk stol. Sejt koncept!

14 oktober 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig god og hurtig service

Rigtig god service, og hurtig respons.
Desværre blev stolene ikke leveret som aftalt, men stolene er flotte og lever op til forventning.

12 oktober 2022

Antwoord van keeprcollective.com

Hej Susan. Mange tak for din fine tilbagemelding. Vi er glade for at høre, at stolen er som forventet. Vi undskylder meget for den forsinkede levering og arbejder på at dette ikke sker fremadrettet. Kh. Kristine, Keepr Collective

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Alt i alt en god oplevelse

Alt i alt en god oplevelse. Hurtig respons på mail samt levering.

Dog kun 4 stjerner, da fragtmanden leverede stolen ved nr. 164 fremfor 64. Mindre detalje og vi er glade for stolen🪑

13 oktober 2022

Antwoord van keeprcollective.com

Hej Davide. Mange tak for din fine tilbagemelding. Det sætter vi stor pris på. Vi undskylder meget at stolene ikke blev leveret på den korrekte adresse. Kh. Kristine, Keepr Collective

Nem og problemfri bestilling

Jeg har bestilt og modtaget tre fine stole. Der er helt rigtigt enkelte små fejl på dem, men ikke noget der ødelægger glæden ved at købe højkvalitetsmøbler billigere. Det var nemt at bestille og der var hurtig levering. Alt i alt en positiv oplevelse.

14 september 2022

Antwoord van keeprcollective.com

Hej Marie-Louise. Mange tak for din tilbagemelding. Det glæder os meget at høre, at har haft en god oplevelse. Kh. Kristine

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt koncept og hurtig levering

Har købt en meget smuk FDB-stol til en rigtig god pris, fordi emballagen tidligere havde været brudt - hvilket jeg altså ikke kunne se. Havde et enkelt spørgsmål angående behandling af stolen og fik hurtigt svar fra kundeservice, hvilket var super! Meget tilfreds og kommer helt sikkert igen :-)

8 september 2022

Antwoord van keeprcollective.com

Hej Julie. 1000 tak for din flotte tilbagemelding. Det glæder os meget at høre, at har haft en god oplevelse og har lyst til at komme igen. :-) Kh. Kristine

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt den smukkeste juledug hos…

Har købt den smukkeste juledug hos KeeprCollective til en fantastisk pris. Hvor er det bare et godt initiativ, istedetfor at kassere smukke og brugbare varer. Som samfund både forbruger og kasserer vi rigeligt... Kommer helt klart igen!

2 juni 2022

Antwoord van keeprcollective.com

Hej Anne. 1000 tak for din flotte tilbagemelding. Det glæder os meget at høre, at har haft en god oplevelse og har lyst til at komme igen. :-) Vi håber at dugen kommer til at pynte på julebordet inden længe. Kh. Kristine

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skønne bæredygtige produkter til favorable priser!

Jeg har købt den skønneste Raawi-kande fra Keepr Collective, og jeg er yderst tilfreds - man kan nærmest ikke se “skønhedsfejlen” - og så var den jo købt til en favorabel pris! Det er ikke sidste gang, jeg køber fra Keepr Collective. Jeg har allerede udset mig de næste køb på siden 😍

25 mei 2022

Antwoord van keeprcollective.com

Hej Briyanti. 1000 tak for din flotte tilbagemelding. Det glæder os meget at høre, at har haft en god oplevelse og har lyst til at komme igen. :-) Kh. Kristine