Keukenkraan was defect gegaan na ruim twee jaar en nog dezelfde dag hebben ze een nieuw onderdeel toegestuurd. twee dagen later werkte alles weer naar behoren.
Mijn bestelling werd binnen 24 uur geleverd. Beoordelen vanaf het scherm is vaak moeilijk, maar hioer werd het product ook nog gedemonstreerd via een kort filmpje. Voldoet geheel aan de gestelde... Toon meer
Vuilnisbak Steeldesign Maxi besteld en binnen 2 dagen geleverd gekregen. Zat in een dubbele verpakking met sticker BREEKBAAR erop. Toch waren de binnenemmers allebei kapot gegaan tijdens het verze... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Keukenmarkt: alles voor in de keuken! Bij Keukenmarkt vindt u een breed assortiment aan keukenaccessoires tegen de allerscherpste prijzen. Van afvalemmers en spoelbakken tot quookers en keukenkranen. Keukenmarkt-Nederland.nl biedt kwaliteitsproducten tegen de scherpste prijzen!
veilingweg 7, 6247 ep, gronsveld, Nederland
- 0031434081949
- info@keukenmarkt-nederland.nl
- www.keukenmarkt-nederland.nl
goede garantie afhandeling
Beschadigd artikel na termijn toch teruggenomen
Helaas een Franke Sirius tectonic spoelbak geleverd waar al een kras in zat voordat de doos was geopend. In goed vertrouwen dacht ik niet dat Keukenmarkt een beschadigd artikel zou opsturen en daardoor heb ik de doos (eigen fout, want middenin een verbouwing) pas twee maanden na aankoop geopend.
Blijkt het dus een beschadigd product.
Vreemd en jammer.
Maar, wat schetst mijn verbazing: na uitleg kan ik de spoelbak retourneren! Echt klasse van dit bedrijf.
Uitstekende service.
Uitstekende service.
Maandag klacht ingediend.
Zelfde dag nog antwoord.
Dinsdag onderdeel ontvangen.
Kan niet beter.
TOP.
Uitmuntende service!
Zeer goede klantenservice en snelle verzending. Geen verzendkosten voor retour product. Per ongeluk had ik een product in de doos teruggestuurd dat er niet in hoorde. Werd kosteloos door Keukenmarkt aan mij teruggezonden. Heel erg goede service. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden!
Order geplaats op 4 Feb, product nog niet binnen
Probleem met leverancier. Geen informatie en email niet beantwoord.
keukenconcurrent
Afgelopen zaterdag zijn wij bij de keukenconcurrent westpoort geweest voor een nieuwe keuken. We zijn heel hartelijk en vriendelijk ontvangen door de verkoper (Youssef).We hebben een heel fijn gesprek gehad en zijn op de juiste manier geadviseerd. Hij heeft ons uiteindelijk kunnen overtuigen om een nieuwe keuken te kopen. Wij zijn dan ook zeer tevreden de deur uitgegaan. Top.
Correct en klantgericht
De totaalorder werd snel en heel scherp geprijsd gemaakt. Verzending van kwetsbare spoelbak is prima gegaan. Maar toppunt van service was dat ik een nieuwe dimmer kreeg. De eerder bijgeleverde kon niet overweg met ledlampjes. Super, want ik constateerde het pas een maand later. Omdat ik nu pas kon installeren.
Limburgse loyaliteit!
Prima webwinkel
Goed product, goed verpakt, op tijd geleverd.
Goed en vriendelijk
We hadden ergens een gootsteenbak gezien die we graag geplaatst wilden. Volgens Franke was die niet meer te leveren. Na een zeer vriendelijk telefonisch bleek dat via keukenmarkt de bak al na 8 dagen in huis was. Hartelijk dank.
Correcte en snelle levering
Product binnen levertijd geleverd. Erg goed verpakt. Prima.
Overtreft mijn verwachtingen
Vragen werden telefonisch beantwoord, en levering was super. Goed verpakt en leuke waardebon voor de telegraaf erbij.
Gewoon Goed!
Goede en duidelijke informatie over mijn bestelling en snelle levering.
Zoals beloofd was mijn spoelbak ook de volgende dag al in huis.
Uitstekende Service
Prima service dus ook aftersale.
Ik had een mankement aan een kraan van 10 maanden oud en 1 mail was voldoende om een nieuwe boven uitloop toegestuurd te krijgen.
Ook met bestellen alles prima en snel geleverd.
Perfect en zeer snelle levering
Snelle reactie, snelle levertijd en after service. Prijs/kwaliteit is perfect. Heel tevreden.
Snelle levering, prima kwaliteit
Door alle sites googlend viel Keukenmarkt op in prijs en levertijd. Dat bleek in de praktijk ook zo te zijn.
Prachtig als alles gesmeerd loopt.
Goed bezig, ik hou van een professionele aanpak, hoe klein de bestelling ook is. Onderschat nooit een klant, is het motto. Dik tevreden dus.
Goed snel en kwaliteit !
Het zijn een paar muis klikken uit een groot assortiment en je kan er bijna alles kopen voor de keuken
Zowel standaard dingen maar ook hoogwaardige apparatuur.
Direct thuis bezorgd goed verpakt .
Keukenmarkt laat je niet in de steek!!
Ik ben zeer tevreden. Heb namelijk een aantal maand na aanschaf een afvallade bevestigt in een keuken. Tot mijn veronderstelling ben ik het garnituur kwijtgeraakt waarmee ik de frontbevestiging vastzet. Na contact te hebben gezocht met de keukenmarkt en mijn uitleg via de mail. Hebben ze mij kosteloos de betreffende garnituur opgestuurd vanuit de fabriek. Deze heb ik nu in mijn bezit en kan de afvallade verder afmonteren. In een woord top.
Prachtige afvalbak voor een geweldige prijs
De bestelde afvalbak werd zeer snel geleverd, is prachtig om te zien en handig in het gebruik. De prijs was prima voor deze kwaliteit.
De deksel was defect er werd door keukenmarkt direct een nieuwe deksel verzonden. Klasse! We zijn heel blij met de geode service van KeukenMarkt.
Een zeer tevreden Belgische klant
Perfecte en uiterst snelle levering in België.
Zeer scherpe prijzen.
Ik doe zeker nog zaken met Keukenmarkt.