Keukenkraan was defect gegaan na ruim twee jaar en nog dezelfde dag hebben ze een nieuw onderdeel toegestuurd. twee dagen later werkte alles weer naar behoren.
Mijn bestelling werd binnen 24 uur geleverd. Beoordelen vanaf het scherm is vaak moeilijk, maar hioer werd het product ook nog gedemonstreerd via een kort filmpje. Voldoet geheel aan de gestelde... Toon meer
Helaas een Franke Sirius tectonic spoelbak geleverd waar al een kras in zat voordat de doos was geopend. In goed vertrouwen dacht ik niet dat Keukenmarkt een beschadigd artikel zou opsturen en daar... Toon meer
Vuilnisbak Steeldesign Maxi besteld en binnen 2 dagen geleverd gekregen. Zat in een dubbele verpakking met sticker BREEKBAAR erop. Toch waren de binnenemmers allebei kapot gegaan tijdens het verze... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Keukenmarkt: alles voor in de keuken! Bij Keukenmarkt vindt u een breed assortiment aan keukenaccessoires tegen de allerscherpste prijzen. Van afvalemmers en spoelbakken tot quookers en keukenkranen. Keukenmarkt-Nederland.nl biedt kwaliteitsproducten tegen de scherpste prijzen!
veilingweg 7, 6247 ep, gronsveld, Nederland
- 0031434081949
- info@keukenmarkt-nederland.nl
- www.keukenmarkt-nederland.nl
Prima webshop en uitstekende (na-)service!
Ik had door dommigheid een verkeerd artikel gekozen. Het was geen enkel probleem om dat te corrigeren. Daardoor had ik ook recht op een terugbetaling en ook dat hebben ze mij zonder kosten gewoon terugbetaald. Aardige dame aan de telefoon en een prima mail terug. Uitstekende service dus.
Buitengewoon goede afhandeling van de bestelling.
Het juiste product tegen de juiste prijs op het juiste moment. Niets op aan te merken dus. Complimenten, dit is in de wereld van de webwinkelarij namelijk bepaald geen vanzelfsprekendheid.
Super
Ik ben zeer tevreden over de reactie snelheid, vriendelijkheid (aan de telefoon) en uiteindelijke levering door Keukenmarkt Nederland. De levering was inderdaad binnen 2 dagen binnen (dat was belangrijk en werd extra bevestigd op mijn verzoek) en na het ontbreken van een juiste afmeting snoer, ontving ik deze direct na mijn melding de volgende dag per post. Een dikke pluim voor dit bedrijf.
Snelle levering !
Voor het eerst iets gekocht bij Keukenmarkt Nederland. Overzichtelijke website, snelle levering en duidelijke website.
voor ieder budget
tevreden klant, heldere uitleg en mooi geplaatst.
concreet en duidelijk
zeer correct geadviseerd en afgewerkt.Klantgericht en doeltreffend.
Snelle levering, goed verpakt, goede kwaliteit
Onze mening staat eigenlijk in de titel. Bij ons gaat langzaam alles kapot (slijtage). Wij hebben Keukenmarkt uitgeprobeerd door er een Hailo inbouw-prullenbak te bestellen. Met opzet hadden we hetzelfde type besteld als we al hadden. Binnen een paar dagen stond de bezorger voor de deur. De Hailo die we kregen was veel beter dan de oude ooit is geweest. En toch zal de prijs vergelijkbaar zijn. Geweldig! Wij worden nu iedere keer als we de prullenbak openen blij verrast door het gebruiksgemak. Voor herhaling vatbaar.
superservice!!!!
Toch waren de binnenemmers allebei kapot gegaan tijdens het verzenden.
Na antwoord op mijn mail (binnen een paar uur!) werden er 2 nieuwe binnenemmers naar mij opgestuurd. En ook die kwamen binnen 2 dagen!
Superbedankt, ben nu heel blij met mijn vuilnisemmer!!!!!
Stipte levering van goederen zonder uit je stoel te komen.
Deze webwinkel doet wat wordt beloofd.
Super service
Al twee jaar opzoek geweest naar een passende nieuwe afwaskorf van het merk blanco, foto naar keukenmarkt gestuurd en binnen een paar dagen was alles geregeld. Super service, vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Duidelijk email verkeer.... In een woord SUPER!
Snelle service. Goed product.
Bestelde kraan is prima en incl. aansluitmateriaal. Snel geleverd en keurig verpakt.
Superservice
Snelle levering, duidelijke communicatie, goed product.
Kortom een aanrader!
Top!
Gemakkelijk, goedkoop, snelle levering, kortom zeer tevreden!
Nog niet zo vaak via internet......
We hebben nog niet zo vaak iets gekocht via internet, maar nu dan toch zo maar een keer. Nu hebben we dan in ons keukenkastje een mooi uitschuifbare afvalbakjes staan. Alles was via de computer snel via de site van Keukenmarkt Nederland uitgezocht, besteld en daarna binnen twee dagen aan de deur afgeleverd! Kortom, wij zijn zeer tevreden en het emmertje, dat tot nu toe in ons keukenkastje stond, kan ergens anders voor gebruikt worden!!
Prima advies en snelle verzending
De Keukenmarkt heeft goede artikelen voor een voordelige prijs. Het advies en de snelle verzending zorgen voor tevredenheid.
Heel tevreden !!!!!!!!!
Snelle levertijd. Had een vraag over product en met helpdesk gebeld. Prima geholpen door deskundige medewerker.
Duidelijk website en prima afhandeling.
Niets dan lof !
Bestelling geplaatst en 2 dagen later netjes thuis bezorgd
Evoline stekker blok en wasbak besteld voor de nieuwe keuken, netjes alles thuis bezorgd en naar boven gedragen aangezien mevrouw geen zware dingen kan dragen met haar grote buik :) Top service
Goed product, snelle levering
Keukenmarkt is een fijn bedrijf om te winkelen. Duidelijk filters maken het zoeken erg eenvoudig. Kortom, een aanrader!