Keukenkraan was defect gegaan na ruim twee jaar en nog dezelfde dag hebben ze een nieuw onderdeel toegestuurd. twee dagen later werkte alles weer naar behoren.
Mijn bestelling werd binnen 24 uur geleverd. Beoordelen vanaf het scherm is vaak moeilijk, maar hioer werd het product ook nog gedemonstreerd via een kort filmpje. Voldoet geheel aan de gestelde... Toon meer
Helaas een Franke Sirius tectonic spoelbak geleverd waar al een kras in zat voordat de doos was geopend. In goed vertrouwen dacht ik niet dat Keukenmarkt een beschadigd artikel zou opsturen en daar... Toon meer
Vuilnisbak Steeldesign Maxi besteld en binnen 2 dagen geleverd gekregen. Zat in een dubbele verpakking met sticker BREEKBAAR erop. Toch waren de binnenemmers allebei kapot gegaan tijdens het verze... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Keukenmarkt: alles voor in de keuken! Bij Keukenmarkt vindt u een breed assortiment aan keukenaccessoires tegen de allerscherpste prijzen. Van afvalemmers en spoelbakken tot quookers en keukenkranen. Keukenmarkt-Nederland.nl biedt kwaliteitsproducten tegen de scherpste prijzen!
veilingweg 7, 6247 ep, gronsveld, Nederland
- 0031434081949
- info@keukenmarkt-nederland.nl
- www.keukenmarkt-nederland.nl
goede service over de ganse lijn!
Mijn aankopen werden van bij de bestelling tot levering snel en correct afgehandeld door keukenmarkt. Dit wekt vertrouwen!
Snelle levering en goede aanbiedingen
Heel erg fijn dat ze je op de hoogte houden als levering vertraagd is. Jammer alleen dat ze via DPD verzenden dat alleen overdag bij je langskomt, als bijna iedereen werkt.
Betrouwbare leverancier
Een snelle en zeer correct uitgevoerde levering ! Een in het transport beschadigd item wordt zonder problemen vervangen.
goede service
Goede afhandeling en snelle levering. Overzichtelijk, uitgebreid en concurerend aanbod
Fantastisch !
Het was zeer aangenaam om te merken dat de PowerPort, die we zondag avond online hadden besteld, dinsdag reeds geleverd was !
Goed
Ik ben heel content met mijn eerste aankoop bij Keukenmarkt.
De service en leveringsdienst waren uitstekend.
Na 1 dag hadden wij onze bestelling al ontvangen - perfect verpakt en het juiste product!
Ik zou Keukenmarkt zeker aanraden en zal in de toekomst nog dingen bij jullie bestellen!
Dat wat ik ervan verwachtte, werd 2 dagen later keurig aan huis bezorgd.
's Avonds laat besteld en 2 dagen later al in huis. Het product voldeed aan alle verwachtingen.
Service en gemak voor de klant tellen
Ik tref hier mooie producten aan en de afhandeling van de order verliep feilloos.
Goede kwaliteit, prima prijs, snelle levering!
Was op zoek naar een kwalitatieve betaalbare keukenkraan en kwam via beslist.nl bij keukenmarkt terecht. Hier vond ik een enorm assortiment kwalitatieve keukenkranen tegen relatieve betaalbare prijzen. Makkelijk te bestellen en een snelle levering.
Een absolute aanrader voor mensen die op zoek zijn naar kwaliteit kranen tegen een betaalbare prijs.
Snelle levering van een goed product!
Op de duidelijke en overzichtelijke website was de keuze snel gemaakt van het door mij verlangde artikel.
Gevonden wat ik zocht op een heel gemakkelijke manier.
Een accesoire vinden voor een keuken die je al 25 jaar hebt is niet gemakkelijk. Tot ik de site van Keukenmarkt ontdekte. Gemakkelijk, overzichtelijk, en alles in voorraad! Na 3 dagen werd mijn bestelling in België geleverd.
Als ik nog eens iets nodig heb zoek ik zeker eerst op deze site.
prachtig mooie geleverde keukenkraan!!
Wij hebben bij Keukenmarkt een zeer mooie RVS keukenkraan besteld en geleverd gekregen.
De bestelling werd keurig binnen de gestelde levertijd aan ons verzonden in een goede en luxe verpakking.
Het is de blikvanger van onze keuken geworden!!
Perfect!
Goed telefonisch bereikbaar met prima advies.
Snelle levering en goed verpakt.
vlotte bezorging
Meteen een mail met datgene dat ik besteld had en binnen 2 dagen werd de spoelbak netjes thuisbezorgd. Prima.
Correcte en snelle uitvoering van aankoop
Snelle reactie op vraag naar info. Levering en afhandeling 100% in orde.
perfecte producten en snelle levering
fijn om zaken mee te doen, ik zal er zeker meer gebruik van maken.
Zeer goed geleverd
Dit was onze eerste bestelling bij jullie, bestellen ging makkelijk en de levering was goed en snel, en was mooi te volgen dus in een woord geweldig.