Doe het niet!
Onze ervaring is helaas een nachtmerrie gebleken. Na 4 maanden verbouwen hebben wij het contract moeten beëindigen omdat er geen einde in zicht was en onze verhuizing nadert. De werkzaamheden zijn niet opgeleverd, en de huidige staat van het project is ronduit schokkend.
Het toilet ontbreekt volledig, de vloer ligt ongelijk en moet volledig opnieuw gelegd worden. De keuken is incompleet: er ontbreekt een werkblad, er is geen Quooker, geen spoelbak, en niets staat waterpas. De kastjes hangen los, deuren hangen scheef, en zelfs de op maat gemaakte achterwanden zijn te kort. Daarnaast zijn de wanden en het toilet in de verkeerde kleur geverfd, wat totaal niet aansluit bij de rest van de inrichting. Hierdoor zal de hele benedenverdieping opnieuw geschilderd moeten worden – een aanzienlijke extra kostenpost.
De communicatie met Edwin/Delilahwas uitermate slecht. Vanaf het moment dat de handtekening was gezet, werden planningen niet gemaakt, afspraken niet nagekomen, en was het bijna onmogelijk om contact te krijgen. Wanneer we klaagden, kwam er iemand een halve dag iets doen om ons even tevreden te stellen, waarna we vervolgens weer weken niemand zagen. Berichten en telefoontjes werden structureel genegeerd, en we werden continu aan het lijntje gehouden met excuses zonder zicht op enige voortgang. Inmiddels hebben we een lijst van meer dan 40 gebroken beloftes en niet nagekomen afspraken – een beschamend aantal voor een bedrijf dat professioneel zou moeten zijn.
Tot slot bleek dat rekeningen vaak niet op tijd betaald werden aan leveranciers, wat zorgde voor verdere vertragingen. Dit wijst op een patroon van financiële onbetrouwbaarheid en slecht projectmanagement waarbij problemen telkens verdoezeld worden in plaats van opgelost. Door de desastreuze situatie beraden wij ons momenteel op juridische stappen.
Samenvattend: Ze hebben ons achtergelaten met een incomplete, chaotische verbouwing en aanzienlijke herstelkosten. Een dure les en een absolute afrader voor iedereen die overweegt met dit bedrijf in zee te gaan.
30 oktober 2024