Keukenrenovatiemiddennederland Reviews

TrustScore 3 uit 5

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

1 review

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Waarschuwing voor Keukenrenovatie Midden Nederland

Waarschuwing voor Keukenrenovatie Midden Nederland

We willen iedereen waarschuwen voor het bedrijf en de onbetrouwbare praktijken van Edwin ****, eigenaar van NMB Keukens Almere, Keukenwens Almere en Keukenrenovatie Midden Nederland. Onze ervaring met Edwin en zijn bedrijf is een nachtmerrie geweest, en we raden ten zeerste af om zaken met hem te doen.

Onze Ervaring:
Op 6 juni 2024 hebben wij een overeenkomst gesloten met Edwin voor de aanschaf van een keuken inclusief apparatuur, en de uitvoering van diverse verbouwingswerkzaamheden voor ons nieuwe huis.
Vanaf het begin was de communicatie rommelig en professioneel ver onder de maat. Edwin en zijn vrouw Delilah, die de administratie en planning regelt, gaven keer op keer valse beloftes en leverden geen enkele inspanning om de afgesproken werkzaamheden volgens de planning te voltooien. Beide zijn onbetrouwbaar en tonen een totaal gebrek aan professionaliteit.

Ondanks herhaalde pogingen om de zaken in goed vertrouwen op te lossen, kregen we telkens alleen maar onduidelijke en warrige berichten terug. Na eindeloze vertragingen en onwaarheden waren wij uiteindelijk genoodzaakt om de overeenkomst te ontbinden vanwege wanprestatie. We hebben hierdoor aanzienlijke kosten en schade opgelopen en kunnen niet genoeg waarschuwen voor de praktijken van Edwin en Delilah en hun bedrijven.

Problemen die we hebben ondervonden:
- Grote vertragingen zonder uitleg of geldige redenen.
- Gebrek aan communicatie en professionaliteit. Edwin en Delilah sturen vaak vage, onprofessionele berichten en reageren nauwelijks op dringende verzoeken om updates.
- Niet nagekomen afspraken en valse beloftes. Elke keer werd er een nieuwe datum beloofd, maar die werd zelden of nooit nagekomen.
- Slechte kwaliteit en onafgemaakt werk. De keuken en verbouwingswerkzaamheden zijn half afgeleverd, met enorme gebreken en onvolledige montage.
Wij voelen ons opgelicht en bedrogen door Edwin en Delilah en beraden ons op juridische stappen.

Door onze slechte review op FB heeft Edwin alle socials offine gehaald. Daarom schrijven wij op andere kanalen ons verhaal om anderen te waarschuwen!

Conclusie:
Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken of verbouwingswerkzaamheden, vermijd deze bedrijven ten koste van alles.

1 november 2024

Is dit jouw bedrijf?