Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zero trust. Luovuttivat minulle auton jolla ei saa ajaa. Maksamani auto luovutettiin esittelykilvillä. Esittelykilvillä ei saa ajaa kuin esittelyajoa. kilvillä ajamisesta olisin voinut saada isot sako... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kaupat sujui mutkattomasti ja oli hyvä valikoima sähköautoja, mistä valita uusi auto. Antoi hyvän hinnan vaihtoautosta, paljon paremman kuin kilpailijat. Asiakaspalvelu oli hyvää ja nopeaa, ei moittim... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verkoper van tweedehands auto's

Geschreven door het bedrijf

KIESI on vaihtoautoihin erikoistunut yritys, joka keskittyy erityisesti vähänajettuihin sähkö- ja hybridiautoihin. Ymmärrämme, että auto on iso hankinta, ja siksi tavoitteemme on tehdä auton ostamisesta mahdollisimman vaivatonta ja miellyttävää asiakkaillemme. Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia ja luotettavia ajoneuvoja, jotka vastaavat modernin autoilijan tarpeita.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 28% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

3,3

Alle reviews

(42)

35 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kaiken mainostuksen arvoinen

Oli kyllä kokonaisuudessaan kaiken nettiarvostelun arvoinen firma, ei päästy edes kauppoihin saakka..voi olla jopa ihan hyvä asia. Mutta viikon säätö ja sitten perjantai iltana auto myytiin yllättäen nenän edestä kun en ollut maksanut varausmaksua..joo sikäli ymmärrettävää mutta kun noissa firmoissa missä aikaisemmin asioinut niin tällaista käytäntöä ei ole ollut. Järkkäsin itselleni ja poika itselleen vapaat että päästään hakemaan se kajakki kotiin..ja käy näin..vitutti niin paljon että ostettiin toisaalta 5000€ kalliimpi auto samana iltana(asentavat vielä vetokoukun, ja tekevät ison huollon(jakopää,tuulilasi yms) tuovat auton VELOITUKSETTA pakkakunnalle koeajoon. Kauppa lyötiin lukkoon heti kun peli oli selvää eikä tarvinnut arpoa tai arvailla..eikä kyseenalaistettu jos tiesi autosta enempi kuin myyjä.. EN SUOSITTELE KUIN ENSIAUTON OSTAJILLE JOS NIILLEKKÄÄN.

12 februari 2026

Hei,

Kiitos suorasta palautteestasi. On todella kurja kuulla, että asiointi kanssamme päättyi näin suureen pettymykseen.

Mielelläni kuulisin tapauksestanne tarkemmin, niin voin jatkossa varmitaa, että vastaavaa pettymystä ei synny.

Sähköpostini on jussi.vienola@kiesi.fi

Onneksi kuitenkin löyisitte muualta mieluisan auton, ja toivonkin sillä teille turvallisia kilometrejä.

Yt. Jussi Vienola / Toimitusjohtaja

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tämä on pahin kokemukseni, jonka olen kokenut Suomessa.

Suomeksi – Google-arvostelu

Tämä on pahin kokemukseni, jonka olen kokenut Suomessa.

Ostin autoni Kiesiltä vuoden 2024 lopussa. Noin kaksi viikkoa oston jälkeen kytkin (clutch) lakkasi toimimasta, ja samalla autoon syttyi varoitusvalo. Otin välittömästi yhteyttä autoliikkeeseen. Minua pyydettiin viemään auto itse huoltoon. Soitin ja lähetin sähköposteja useita kertoja, mutta kukaan ei palannut asiaan, ei edes esimies.

Koska en saanut apua, vein auton itse korjaamolle. Tarkastuksessa todettiin, että kytkinvika oli vakava. Palasin heti tämän jälkeen liikkeeseen ja pyysin: ”Ottakaa auto takaisin tai korjatkaa se.” Tästä huolimatta neljään kuukauteen ei tarjottu mitään selkeää ratkaisua. Tämä oli minulle erittäin raskas ajanjakso, sillä olen yksinhuoltajaäiti.

Vasta sen jälkeen, kun kirjoitin Google-arvostelun, minuun alettiin olla yhteydessä. Noin neljän kuukauden kuluttua kytkin korjattiin liikkeen itse osoittamassa korjaamossa.

Valitettavasti ongelmat eivät päättyneet tähän. Myöhemmin huomasin, että kaikissa jarruissa oli vikaa (kesäkuussa). Tällöin minulle sanottiin, että vika johtui käytöstäni. Kuitenkin korjaamon mukaan ongelma ei johtunut minun ajotavastani.

Myöhemmin autossa ilmeni myös pakoputkivika. Taloudellisista syistä en pystynyt vaihtamaan koko osaa, vaan jouduin teettämään vain noin 100 euron väliaikaisen korjauksen. Koko prosessi kesti pitkään ja kulutti minua henkisesti erittäin paljon.

Yhteenvetona: tämä on ollut huonoin kokemukseni Suomessa. Minulle jäi vaikutelma, että autoa ei tarkastettu kunnolla ennen myyntiä, ja että ongelmatilanteissa asiakasta ei auteta, ellei asiasta kirjoita julkista arvostelua.

13 februari 2026

Hei,

Kiitos palautteestasi. Olemme todella pahoillamme siitä, ettei asiointisi kanssamme ole sujunut toivomallasi tavalla ja se on aiheuttanut sinulle harmia.

Olemme pyrkineet korjaamaan tilanteen hoitamalla kytkimen kuntoon sekä tarjoamalla vastaantuloa jarru- ja pakoputkivikojen osalta. Meille on tärkeää, että asiat hoidetaan reilusti loppuun saakka.

Haluaisimme vielä keskustella kanssasi suoraan, jotta voimme varmistaa, että olemme samalla sivulla ja asia saadaan päätökseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Olen teihin suoraan yhteydessä vielä.

Yt. Jussi Vienola / Toimistusjohtaja

Pakettiauton osto

Ostin firmalle budjetti-pakettiauton kesällä 2025. Olin tyytyväinen kauppoihin, hinta oli todella kohtuullinen ja oli luottavainen fiilis vaikka auto olikin jo iäkäs. Ostan Kiesiltä mielelläni vaihtoauton myös jatkossa.

19 juni 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kannattaa ostaa muusta autoliikkeestä auto.

Ostin auton etäkaupan kautta syyskuussa, ja kokemus ollut erittäin huono. Ostohetkellä ei kerrottu, että auton kyljessä on lommo. Lisäksi sovittiin, että auton huoltojen ajaksi saan sijaisauton, mutta myyjä jätti mainitsematta, että sijaisauto tulee noutaa ja palauttaa Helsinkiin - vaikka auto myytiin Kuopioon. Huoltojen aikana käytin itse hankittua vara-autoa.

Kauppakirjassa luvattiin kaksi avainta, mutta sain yhden. Asiaa on yritetty selvittää useaan otteeseen, mutta myyjä ei vastaa enää viesteihin tai puheluihin. Kommunikointi ollut erittäin hankalaa ja asiat ovat edelleen kesken.

Auto osottautui pommiksi, ja asiakaspalvelu ollut heikkoa. En voi suositella kyseistä autoliikettä kenellekään.

9 januari 2026

Moikka Milla,

Laitatko minulle suoraan viestiä niin selvitetään asia ja tuo avainhomma.

Voitte laittaa minulle suoraan sähköpostia jussi.vienola@kiesi.fi

Yt. Jussi Vienola / Toimitusjohtaja

Toimitus kusi.

Auton toimitus venyi viikonlopulle ja pitkin hampain suostuin että otan sen vastaan sunnuntaina. Sovittiin, että kuski tuo auton päivällä, mutta se tulikin vasta illalla pilkkopimeässä ja helvetillisessä lumipyryssä, niin en edes päässyt sillä ajamaan, kun akkukin oli melko tyhjä. Toimituksen hinta oli vieläpä erittäin korkea, joten odottaisi laatua.! Myös varausmaksun palautusta piti odottaa melkein viikko, js tuskin olidi palautettu, jos en sitä itse olisi huomannut, että ei oltu vähennetty laskussa.
Ei voi suositella ainakaan etäkaupassa.

14 december 2025

Best cars

Awesome place to get a car from. Love the customer experience. Going to recommend this place to friends and family👍

19 november 2025

Kiesi

Köpte bil med hem leverans och allt gick riktigt smidigt. Är väldigt nöjd med nya bilen. Rekommenderar starkt 👍

21 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lyhennän autoa joka on käyttökiellossa

Ostin auton sillä ajatuksella, että saan käyttövarman auton ja asiallista palvelua. Sen sijaan koko prosessi on ollut yhtä juoksemista ja selvittelyä.

Autossa ilmeni moottoriongelma vain kahden viikon kuluttua kaupasta. Ilmoitin asiasta heti, mutta sen jälkeen kommunikointi oli hidasta, vastauksia sai odotella viikkoja ja usein piti itse kysellä perään, että asia ylipäätään liikkuisi.

Ongelma ei ollut mikään pikkuvika, mutta silti tilanne on venynyt jo yli puoli vuotta ilman kunnon ratkaisua. Autoa ei voi katsastaa vian takia jonka johdosta se on käyttökiellossa.

Se, mikä jäi eniten harmittamaan, oli jatkuva pallottelu ja tunne siitä, että minun piti itse tehdä suurin osa selvitystyöstä. Mitään ei hoidettu oma-aloitteisesti, ja koko ajan piti olla kyselemässä, muistuttamassa ja painostamassa, että asia etenisi.

Lopputuloksena on siis se, että lyhennän autoa joka on käyttökiellossa myyjön virheen takia eivätkä he tee asialle mitään.
En voi suositella mikäli haluat hyvää asiakaspalvelua.

14 november 2025

Suosittelen!

Kiesillä on helpostilähestyttävä rento tunnelma! Pallottelin ostopäätöstä pitkään, erityiskiitos myyjän kärsivällisyydestä ja hyvin hoidetuista kaupoista.

11 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Customer service with foul language

Customer service with foul language. The person called on my phone used really bad words to abuse me. He should be ashamed of himself and learn how to deal with a client in a manner befitting his profession.

28 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kannattaa kiertää yritys kaukaa!

Kannattaa kiertää yritys kaukaa. Myyvät kalliin auton viallisena, eivätkä enää vastaa yhteydenottoihin vikojen osalta. Myöskään kuluttajaneuvonnan asiantuntijalle ei vastata, joka kertoo jo tarpeellisen. Odottavat varmaan, että asian suhteen luovutetaan, mutta näinhän ei ole käymässä. Tästä viisastuneena suosittelen katsomaan autoa muualta!

1 mei 2025

Kierrä tämä yritys kaukaa

Liike ei tarkasta autojaan, myyvät auton kaikilla vioilla mitä mahdollista. Toivovat että asiakas ei joko puutu tai ymmärrä asiaa. Viivyttelevät, jotta peruminen menisi umpeen.

16 juni 2025

Hei Mehu Maikki,

Olemme pahoillamme huonosta kokemuksesta. Voisitko olla meihin yhteydessä osoitteeseen info@kiesi.fi jotta voimme käydä asian yksityiskohtaisesti läpi ja jotta vastaavaa ei uudestaan tapahdu.

Ystävällisin Terveisin,
Kristian
KIESI Asiakaspalvelu

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.