Zero trust. Luovuttivat minulle auton jolla ei saa ajaa. Maksamani auto luovutettiin esittelykilvillä. Esittelykilvillä ei saa ajaa kuin esittelyajoa. kilvillä ajamisesta olisin voinut saada isot sako... Toon meer
Auton toimitus venyi viikonlopulle ja pitkin hampain suostuin että otan sen vastaan sunnuntaina. Sovittiin, että kuski tuo auton päivällä, mutta se tulikin vasta illalla pilkkopimeässä ja helvetillis... Toon meer
Ostin firmalle budjetti-pakettiauton kesällä 2025. Olin tyytyväinen kauppoihin, hinta oli todella kohtuullinen ja oli luottavainen fiilis vaikka auto olikin jo iäkäs. Ostan Kiesiltä mielelläni vaihtoa... Toon meer
Kaupat sujui mutkattomasti ja oli hyvä valikoima sähköautoja, mistä valita uusi auto. Antoi hyvän hinnan vaihtoautosta, paljon paremman kuin kilpailijat. Asiakaspalvelu oli hyvää ja nopeaa, ei moittim... Toon meer
KIESI on vaihtoautoihin erikoistunut yritys, joka keskittyy erityisesti vähänajettuihin sähkö- ja hybridiautoihin. Ymmärrämme, että auto on iso hankinta, ja siksi tavoitteemme on tehdä auton ostamisesta mahdollisimman vaivatonta ja miellyttävää asiakkaillemme. Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia ja luotettavia ajoneuvoja, jotka vastaavat modernin autoilijan tarpeita.
Koskelontie 17b, 02920, Espoo, Finland
- 09 31524522
- myynti@kiesi.fi
- www.kiesi.fi
Heeft 28% van zijn negatieve reviews beantwoord
Really bad experience
Really bad experience. Dont buy car from here. They will tell you anything to sell the car even if its not in good condition. Worst experience of my life. Please avoid if you can.
"Kiesi Espoo: Nopeasti Myyvät, Mutta Jättävät Ongelmien Kanssa Yksin"
Ostin auton teiltä tammikuun alussa. Vain parin päivän käytön jälkeen autossa syttyi huoltovalo. Otin teihin heti yhteyttä, ja ohjasitte minut viemään auton huoltoon. Tein näin, ja huollossa todettiin, että auton kytkin pitää vaihtaa. Korjauskustannukset ovat 1300 euroa huollon mukaan. Minulla on kaikki asiaan liittyvät dokumentit tallessa.
Ongelma ilmeni heti auton oston jälkeen, ja aluksi kerroitte, että asia hoidetaan. Valitettavasti siitä lähtien en ole saanut vastauksia sähköposteihini. Kun soitan, luvataan palata asiaan, mutta kukaan ei ota yhteyttä. Tästä on nyt kulunut yli kolme viikkoa. Myöskään esimies ei vastaa. Auto myytiin nopeasti, mutta siinä ilmenneisiin ongelmiin ei ole tarjottu apua.
Kirjoitettuani arvostelun Googleen, Jussi otti yhteyttä. Hän kertoi löytäneensä edullisemman huoltoliikkeen auton korjausta varten. Minun pitäisi maksaa 280 euroa ja yritys maksaisi 400 euroa. Suostuin tähän, vaikka ongelmat alkoivat vain kaksi päivää kaupanteon jälkeen.
Keskusteluista on nyt kulunut lähes kaksi viikkoa, mutta autoa ei ole vieläkään saatu huoltoon. Syyksi on kerrottu, ettei huoltoliike vastaa. Tämä tilanne on erittäin turhauttava, enkä ole koskaan aiemmin kohdannut tällaista ongelmaa Suomessa. Asiakaspalvelunne ei valitettavasti ole ollut lainkaan avuliasta.