Also known as KivaraStudio. I got caught by these scammers - see Safari. Lovely website attractive garments not knowing they came all the way from China. Cheap polyester instead of linen no paperwor... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
I ordered an item from this store, but I received a completely different package that had nothing to do with my order. I contacted customer service, and they told me I would receive a refund. However,... Toon meer
Blit stressad när dessa ständiga påminnelser kommer, När man väljer att betala utanför kivra,så är det tydligen svårt att acceptera. Hade bättre koll på räkningarna innan kivra.
Dont buy any degmsinger clothes from Kivra website. I regretted from buying ftom them. Their material (fabric) for white fox Tracksuit is very low quality, sizing is not accurate plus when you want... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Mer än hälften av alla svenskar använder Kivra för att samla brev, fakturor och kvitton digitalt.
Contactgegevens
Klara Norra kyrkogata 33, 111 22, Stockholm, Zweden
- 0770-457 000
- support@kivra.com
- www.kivra.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Det går inte att fullfölja betalningen
Det går inte att fullfölja betalningen, jag vill inte ha Kivra längre, bara problem!!!
Dålig tjänst, dålig support, stora problem
Kivra fungerar inte som det ska, betalning av försäkring misslyckades två gånger på grund av tekniska fel hos, utan att jag fick någon varning eller hjälp. Supporten är långsam och ger inga lösningar, vilket ledde till krav. Sämsta skiten jag varit med om
Strider mot GDPR
Oacceptabel hantering av ett ärende som rör GDPR och avslut av tjänst. Företaget kräver att ett registerutdrag enligt GDPR ska levereras till en digital brevlåda som man samtidigt tvingas ha aktiv, vilket i praktiken omöjliggör avslut av tjänsten. Detta strider mot grundläggande principer om dataskydd och rätten att avsluta en tjänst utan onödiga hinder. Kundsupporten gav motsägelsefulla svar och visade bristande förståelse för både GDPR och användarens rättigheter. Mycket bristfällig process. Detta kommer att anmälas till IMY Integritetsskyddsmyndigheten.
Ett riktigt uselt företag
Ett riktigt uselt företag, man måste verkligen anstränga sig för att stänga ner sin kivra när man inte längre bor i Sverige och Tindra på Kivra's kundservice kan gärna lära sig hur man läser av en person och inte bara följa en mall när man svarar. Ta hällre post över en myndighet
Har fått en räkning på Kivra som var…
Har fått en räkning på Kivra som var inlagd för betalning men den betalades aldrig. Såg detta så jag ordnade det själv men riskerade alltså en betalningsanmärkning pga dem. Går INTE att lita på dem alls. Myndighetsposten är dock ok men inget mer.
Släpper in coop och UNHCR som vräker in…
Släpper in coop och UNHCR som vräker in reklam. Har inga affärer med dom och vill inte ha det.
Har aldrig medgivit att dom ska skicka sin smörja till mej.
Fy för Kivra.
Dåligt
Dåligt! Förstår inte varför man ska ha det! Det är svåröverskådligt. Hade det bara gällt myndighetspost så hade jag kanske stått ut med det men nu lägger företag som ska fakturera mig, in fakturan på Kivra. Det innebär att jag ska betala fakturor via både bank och gå omvägen via Kivra. Kivra är ingen bank. Det är en onödig mellanhand när det gäller annat än myndighetspost!
Usel app och tjänst
Usel app och tjänst. Kanske mitt fel men slutade få fakturor när jag en gång ville logga in och kolla kvitto. Slutade med betalningsanmärkning men fick ju inte notis om det heller då alla jä*** myndighetsbrev skickades digitalt till samma skittjänst, kivra alltså. Jag kan inte vara den första som råkat ut för detta
Otroligt otrevlig kvinna
Hej! Hade jag kunnat hade er medarbetare fått 0 stjärnor. Aldrig mött en anställd med så dålig ”hörsel”. Jag kunde inte logga in med min bankid och jag försöker förklara tydligt vad felet är men hon lyssnar inte. Hon envisas om att det SKA vara så som hon säger.
Kände mig idiotförklarad.
Hade jag kunnat lämna ett omdöme direkt i telefonen hade jag gjort det.
Fy! Vissa personer ska verkligen inte jobba i kundtjänst.
Dålig app
Dålig app, skulle betala en räkning på fredag eller lördag då banker har öppet men istället så flyttar Kivra det till på måndag.
Sista gången jag betalar med Kivra.
Denna app borde bannas från internet.
Ni är sämst i branschen...
Jag har haft problem med att betala min bilförsäkring. Först trodde jag att det var banken, men det var inget fel där. Problemen upprepades flera gånger tills jag insåg att det var Kivra-appen som strulade. Trots att det finns pengar på kontot dras inte betalningen, och jag får påminnelser med avgift på 60 kr. I slutändan dubblas fakturan och pengarna dras från ett annat konto (sparkonto) flera gånger på samma faktura, vilket gör att man dessutom måste ringa runt för att få tillbaka pengarna.
Det här måste åtgärdas snarast, eller så bör ärendet överlämnas till någon som kan hantera det korrekt.
Sämre för varje månad!
De lyckas tamejsjutton göra hela sidan mer krånglig och värdelös för var månad jag tvingas tortera mig själv med att besöka'n! Ska man betala räkning så måste man klicka in sig till deras integrerade dynga för att automatbetala, och sedan klicka bort sig därifrån för att ens få se fakturan för att kunna betala den via banken. Samt 88% av gångerna man klickar på DERAS EGNA tillbaka-knapp för att komma till brevöversikten så LOGGAS MAN UT från hela Kivra istället! Så ofantligt värdelöst! Men ära den som äras bör; det krävs en viss skicklighet för att hela tiden lyckas försämra något som var så erbarmligt sämst till att börja med!
Eran implementation utav tink kan ju ha…
Eran implementation utav tink kan ju ha varit den sämsta idén genom tiderna, hur kan en app som man endast använder för att samla och betala räkningar i, inte användas för att betala räkningar i?
Noll service minded
Noll service minded. Noll för att komma i kontakt med supporten.
Oseriös aktör skyddar bedragarna på…
Oseriös aktör skyddar bedragarna på tele. .
Citat från Kivra
Kivra (Kivra)
8 dec. 2025 15:32 CET
Som min kollega redan har svarat så kan vi på posten givetvis inte hjälpa dig med ett utskick som ett annat företag har gjort till dig.
Precis som den fysiska brevbäraren inte kan öppna och läsa din post så har vi som digitala brevbärare inte heller den möjligheten.
En brevbärare har krav på sig att leverera det som inkommer adresserat till er.
Som min kollega även har skrivit så är ett företag inte en bedragare bara för att det har skett ett felaktigt utskick utan en bedragare räknas det som när någon annan gör ett utskick i deras namn.
Eftersom du har mottagit svar på dina frågor så stänger vi nu detta ärenden.
Ha en fin dag
Uruselt
Uruselt, vill att man ska betala räkningar genom appen men tar flera bankdagar så man måste sitta med pengarna på kontot, hur kan man inte tänka på detta? Krångligt överlag du måste även ta bort fakturor du betalt innan manuellt varje månad annars skickar dom dig notiser om obetalda räkningar.
Nej tack-
ja vad säger man kivra massa brev borta…
ja vad säger man kivra massa brev borta och massa brev som inte har kommit fram från myndighter tyvärr och detta ha gjort att jag sitter i massa skulder då kivra ej har funkar bra för mig alls. nä kivra gör om och gör rätt
missar ofta uppkoppling mot banken
Kivra ger mig betalningspåminnelser
Jag har gång på gång fått betalningspåminnelser för att tinks betalningar inte gått igenom.
SNÄLLA jag vädjar. Avskaffa tink eller låt mig åtminstånne använda swish som alternativ till betalningar. Precis som ALLA andra företag gör idag.
För om jag går in på företagens egna hemsida och nosar upp fakturor så finns det 99/100 gånger att man kan betala med swish. Men då får man problem med kivra som tror att man inte betalar.
Detta är helt oacceptabelt då ni tvingar mig att använda en undermålig tjänst. Vare sig jag vill eller ej. Det är rena tramsfasoner att inte erbjuda olika betalningsalternativ.
Varning - ALLA företag+myndigheter börjar skicka, utan ditt godkännande, till Kivra
VARNING! Registrerade på Kivra, för att få lönespec. digitalt istället för via brev. Då, automatiskt, börjar alla företag och myndigheter skicka både fakturor och meddelanden till Kivra - istället för som tidigare e-faktura i min bank, meddelande till min mailbox etc.
Detta utan att jag har varken godkänt detta, valt detta eller efterfrågat detta.
Nu måste jag manuellt spärra varje företag och myndighet enskilt, men först EFTER att varje enskilt företag och myndighet har skickat sin första faktura/meddelande.
Så jag måste logga in på Kivra och betala första fakturan / se första fakturan där (eller meddelandet) och SEDAN spärra Kivra för företaget/myndigheten OCH sedan maila företaget/anmäla företaget till e-faktura IGEN.
Helt onödig funktion och något jag självklart aldrig vill ha.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.