Leveringen verlopen zeer stroef, zeker wanneer je niet thuis bent maar zelfs al ben je thuis gaat het soms nog via buren of een snelle leverplek :( Dure bestellingen worden niet meer in een doos voo... Toon meer
Heel vlotte levering van gunstig geprijsde Makita bosmaaier. Werd wel door bezorgdienst DHL herplakt wegens slecht gesloten. De gratis batterij ( actie) was moeilijker te krijgen, is uiteindelijk ook... Toon meer
Klium is snel wanneer ze iets op voorraad hebben, dan loopt het zoals het hoort. Maar de aangegeven leveringstermijnen van de materialen die ze niet op stock hebben klopt nooit. Ondertussen al verschi... Toon meer
Snelle levering door BPOST en degelijk verpakt. De DEWALT - vier - machine - set plus drie 18V/5A - batterijen met lader, in twee stevige materiaalkisten is top kwaliteit. Met de 4 machines, nauwelij... Toon meer
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!
België
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zoals altijd de goedkoopste en uitstekende service. Aangezien deze winkel ook Belgisch is, is dit mijn keuze om kwaliteits gereedschap te kopen.
Fantastische service! Ik had een Gedore poelietrekkerset besteld en bij levering bleek deze set helaas niet compleet. De mensen bij Klium hebben de ontbrekende onderdelen bijbesteld en zo had ik toch snel de complete set. Hartelijk dank en graag tot de volgende.
Uitstekende producten, zeer snelle levering
snelle levering goede service
zoals het hoort
Top product, ik gebruik dit al jaren voor het reinigen van auto en mtb. En zoals altijd zeer snel geleverd. Kan dus niet beter.
Mooie Metabo gereedschap set gekocht voor een prima prijs. Duidelijke website, prima communicatie, snelle levering.
vriendelijke en deskundige uitleg aan de telefoon.
de machine zelf beantwoordt helemaal aan mijn verwachtingen.
Als ok, behalve de levering, niet aangemeld van levering.
Slechte levering! Goede prijzen maar daar ben je niks mee als je zo lang moet wachten op je pakje. Beter bij andere firma bestellen, iets meer betalen, maar een goede service te krijgen.
Ik kan niet reageren op de reactie van Davy dus doe ik het op deze manier.
Antwoord op zijn vraag: mijn vriend heeft bij jullie een zaag besteld. Zijn achternaam is Bynens. Mijn naam staat niet bij jullie in het systeem vandaar de verwarring.

Antwoord van Klium
Snel kwalitatief materiaal gekozen, corona proof geleverd.
Enkele dagen geleden een Makita haagschaar gekocht Type UH7580. Goede prijs en een snelle levering. Ik heb er 15 meter taxushaag van 2.5 meter hoog mee geknipt. De schaar snijdt als een mes door boter en maak veel minder lawaai dan mijn 18 jaar oude Metabo HS8475.
Alleen jammer dat het mes zo zwak gemaakt is. Dit stond al krom na enkele meters haag en je kunt het zo recht duwen zonder enige inspanning. Dit gaat geen lange levensduur hebben dat is duidelijk.
Ondertussen contact opgenomen met de verkoper, Klium Hasselt. Zij hebben contact gehad met de service dienst van Makita en vragen me om deze haagschaar terug te sturen voor verder onderzoek bij Makita. Daar ik deze haagschaar maar één keer per jaar gebruik kan ik ze wel een tijdje missen. Alleen benieuwd hoe ze dit gaan oplossen. Ik hou jullie op de hoogte. Voorlopig niks af te keuren op de goede service van Klium.
Ondertussen de haagschaar terug ontvangen. Er werd bij de servicedienst van Makita een nieuw mes (75cm) op de haagschaar geplaatst. Dit heeft mijn probleem niet opgelost, ook dit mes is zeer zwak gemaakt en plooit zeer eenvoudig. Nu moet ik tijdens het knippen regelmatig het mes terug rechtmaken. De naam Makita niet waardig. Een miskoop en ze nemen de schaar niet meer terug. Koop deze schaar niet. Het mes is veel te zwak gemaakt. Koop een Metabo als je een goede elektrische haagschaar wil hebben.
Een hele slechte ervaring, niet aan te raden. Ik bestelde een bosch polijstmachine van € 200. De machine zou op voorraad zijn. In de orderbevestiging gaf men aan dat de machine 3 dagen later binnen zou komen. Toen ik nog steeds niks ontving ben ik gaan bellen en is me telefonisch verteld dat het artikel helemaal niet op voorraad was en nog niet eens besteld was bij de leverancier! Toen ik de volgende dag belde is me telefonisch verteld dat ik de machine pas in week 52 kon verwachten (bestelt in week 40!!). Gelijk bestelling geannuleerd en mijn geld teruggevraagd.

Antwoord van Klium
Ik had een schroefdraadvijl besteld maar bij ontvangst bleek hij gebroken.Heb toen hierover gebeld moest toen een foto ervan maken,gemaild,bericht terug ontvangen,en binnen een paar dagen een nieuwe gekregen (en beter verpakt minder kans op breken) Heel goed afgehandeld bedankt g.r Willem
De klium.be website werkt goed, de levering is snel en compleet, de prijzen zijn zeer goed. Ik bestel hier de Stanley Organizers om Lego te sorteren.
Overzichtelijke webshop, betere prijs en snelle levering. Tweede aankoop dit jaar bij Klium en geen problemen. Proficiat.
een paar facom tools. ter vervanging snel en betaalbaar ontvangen
1 goede raad KOOP ER NIET
Slechtste webshop ooit !!!!
Klant gericht 0,0 !
Bestelling op 13/04/2021 geplaatst voor een totaal bedrag van 1830,83
1ste probleem was bij levering van batterijenset op 16/04. Dit was niet compleet dit de dag zelf nog gemaild dat enkel de lader in de levering zat. Na 4 dagen later nog geen enkel antwoord terug. Dan maar telefonies contact opgenomen. Antwoord fout bij HIKOKI we kijken voor een oplossing. Zelf gebeld naar HIKOKI daar wisten ze niet van een probleem. Na vele telefoons pas na 14 dagen een oplossing.
2 de probleem nog altijd niet opgelost!
Boorhamer HiKOKI DH36DPAW2DZ nog altijd niet geleverd! Geschatte leveringsdatum 20/04/2021. Nooit mail gekregen met er is vertraging of een nieuwe datum. Dus opvolging van klanten gebeurd niet ah nee he ze hebben hun geld op hun rekening staan he.
Ik begrijp dat er vertraging kan zijn maar het is dan ook als een webshop voor een zo snelmogelijk oplossing te zoeken naar de klant toe.
Op 14/06 gemaild niet onmiddellijk antwoord dus dan maar terug gebeld. Ah probleem bij hikoki. Terug zelf gebeld naar hikoki. Bij HIKOKI inderdaad probleem daar werd gemeld dat er een verzending ging gebeuren van uit een Europees magazijn en dat het normaal op 18/06 bij klium ging geleverd zijn.
Vorige week nog enkele keren gebeld met klium ze gingen me tracker doorsturen van HIKOKi. Maar wat raad je niets ontvangen. Het erge is ze hebben de zelfde liggen met batterijen in stock (HIKOKI DH36DPAWRDZ ACCU BOORHAMER - 36 V / 2.5 AH MET STOFAFZUIGUNIT).
Commercieel gezien zouden ze dit dus makkelijk kunnen oplossen.
Maar deze firma is totaal niet klant gericht. Allemaal verschillend uitvluchten zoeken. Enkel kunnen ze zeggen aja wij storten jou geld terug maar dit heeft me geen oplossing. En zeker niet na 3 maanden wachten. Zeker niet aan te raden om daar iets te kopen