Vi holdte vores bryllup i starten af juli hos Kongekilden - det var en ganske magisk og eventyrlig oplevelse. Stedet er så smukt, omringet af Ermelundens og Dyrehavens natur. Vi holdte vores fest... Toon meer
Fantastisk at holde bryllup på Kongekilden. Vi holdte vores reception, middag og fest på Kongekilden fra 16-03. Alt spillede, Sophie var super at koordinere med og vi havde hele stedet for os selv. De... Toon meer
Vi holdte vores bryllupsfest i 2024 hos idylliske Kongekilden, og vi havde en uforglemmelig fest bl.a. takket være personalet, som leverede en glimrende service. Særligt Sophie der var med til at pl... Toon meer
Virkelig kedelig "grillbuffet" hvor kun pølserne var grillet, mens kødet nærmest virkede kogt. Sand i den grønne salat, blomkål-spelt?salaten smagte ikke af noget, mens kartoffelsalaten var OK. Upro... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Enghavevej 8, 2930, Klampenborg, Denemarken
- www.kongekilden.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 28% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Fantastisk middag og stand-up med…
Fantastisk middag og stand-up med Anders Matthesen
Slutter af med at sidde fast i mudderet med bilen men det fantastiske personale hjælper os fri og får trukket vores bil tilbage på vejen
Fantastisk
Super underholdning med Anders…
Super underholdning med Anders Matthesen. Afprøvning af materiale - så sjovt. Super beværtning af kongekilden, og meget lækkert mad.
Tak for en skøn aften - vi kommer igen👍😄🤩
Super aften og service
Spisning og show med Anders Mattesen:
Spisning og show med Anders Mattesen:
Rigtig dejlig mad, og det var varmt selvom vi var ca. 150 mennesker.
Fin og hurtig bestilling, betjening og slutbetaling.
Søde mennesker
Fantastisk aften på restaurant…
Fantastisk aften på restaurant Kongekilden. Dejlig 3 retters menu og Anders Matthesen show. God service og hyggelige omgivelser alt i alt en rigtig god oplevelse og aften.
En fantastisk oplevelse på et second to none serviceniveau! 👌
Jeg havde den store fornøjelse, at opleve Anders “Anden” Matthesen på absolut 1. række den 6/1-2022! Kongekilden havde sørget for at skaffe et lille rundt bord til mig blot 1,5 meter fra scenen! Ja, jeg var så tæt på, at jeg endte med at blive en del af showet! :-) Det var første show, hvor Kongekilden var rykket ud i telt (150 personer) pga. COVID-19. Det gik imidlertid ikke ud over oplevelsen. Der var skabt en meget fin ramme for showet, og var meget imponerende hvorledes det hele blev eksekveret. Budt velkommen, ført hen til ens bord, servering af en lækker tre-retters menu og et super sjovt show! :-D Alle var meget søde, men jeg vil især rose Nicholas, som stod for hele arrangementet! Virkeligt FLOT arbejde! Nicholas fik ekstraordinært arrangeret et billede sammen med “Anden”, der afsluttede en perfekt aften, som jeg bestemt aldrig vil glemme! 1.000 tak til “Anden” og Nicholas for det! 🙏 Så jeg kan varmt anbefale Kongekilden, og vil opfordre til at skaffe en billet til showet mens der er nogen tilbage!
KÆMPE ANBEFALING
KÆMPE ANBEFALING! Man føler sig varmt velkommen lige fra man ankommer. Vi havde et dejligt selskab, med dejlig mad og et fantastisk serviceorienteret personale! Vi glæder os allerede til næste arrangement 🙏🏻
Virkelig skønt sted
Virkelig skønt sted. Serviceminded personale og god stemning. Stor anbefaling herfra :)
Stor anbefaling !
Fantastisk sted!
Min kæreste og jeg havde den bedste aften, i smukke omgivelser.
Super skønt personale og maden var lige skabet!
Virkelig stor anbefaling, skal vi helt bestemt igen.
Fantastisk aften!!
Fantastisk aften!!
Jeg var inde med mine tre veninder og se Anders Matthesen. Middagen var super lækker og der var dejlige drinks! Glæder mig til der kommer flere fede arrangementer.
Meget for pengene!
Fantastisk show med Anden d 8 januar…
Fantastisk show med Anden d 8 januar 2022..super dejlig mad..hyggelige omgivelser og go betjening.
Alt var 100 % perfekt
Stor fornøjelse at holde fest på Kongekilden!
Stor ros fra cirka 300 deltagere til vores julefrokost, som blev holdt på Kongekilden.
Vi blev modtaget af et professionelt og venligt personale, fik god mad, og festen blev holdt i de fineste omgivelser med udsigt til skov og sne.
Det hele fungerede super godt. Alt i alt stor ros herfra – Kongekilden kan varmt anbefales.
Blev franarret køb af gavekort
Jeg havde købt et værdibevis til hummer. Da jeg bestilte bord fik jeg at vide samme dag jeg skulle komme og spise at det var aflyst pga der ikke var bookinger nok den aften i august, men hvis jeg gemte gavekortet til næste år/sæson ville jeg så få gratis kaffe og kage (har det på skrift), så regnede ikke med det blev noget problem. Problemet var så at året efter havde de ikke længere hummer på menuen og kunne dermed ikke bruge gavekortet, som jeg har betalt for. Haft ringet og mailet dem utallige gange, men de har bare holdt mig hen i flere år uden at løse problemet overhovedet - holdt mig for nar med dårlige undskyldninger om de nok skulle ordne det for mig, men det var bare konstant tom snak. Det kan vel ikke have været så svært bare tilbyde mig en anden anden ret i stedet for, så totalt spild af både tid, penge og kræfter
Mortens Aften på Kongekilden
Vi var til Mortens Aften på Kongekilden, hvor jeg betalet 895 kr pr person. For denne pris skulle vi have 3 retter mad og nogle snacks og Anders Matthesen skulle prøve noget materiale af. Foretten (Laks) var god, men hovderetten, som bestod af Andebryst og konfiteret andelår, var mildest talt forfærdelig. Andebrystet var en lille skive af en andebryst og det konfiteret andelår var tørt, der var 4 små kartofler og en skål med lidt brune kartofler. Desserten bestod af æblekage med æblemos og crumble. Den smagte af ingenting og det var faktisk bare intetsigende æblegrød. Den bestod af ja, æblegrød en lille klat flødeskum og så nogle tørre stykker "crumble" og intet af det smagte af noget. Snacken var en lille skål med 8 chips i??? Jeg vil aldrig besøge Kongekilden igen. Og Anders Matthesen's optræden var nu heller ikke værd at skrive hjem om. Og ham er jeg ellers fan af.
Skovridderkroen i Charlottenlund i i går aftes til 3 retters menu
Skovridderkreoen i Charlottenlund.Var i går aftes til 3 retters menu, samt optrædende af Anders Blickfeldt. Må indrømme at at det var en skuffende oplevelse. Ankom kl 18, fint nok fik anvist bord. På bordet lå menuen beskrevet på en flyes. Den skulle bestå af Røget laks m agurk, peberrodscreme, grøn olie og dild. Oksefilet m rødbede, stegte kaiserhatte, kartoffel, rødvinssauce . Dessert chokoladekage m bær og hvid chokolade. For det første, ingen peberrodscreme. Ingen stegte kaiserhatte, og det var en mikroskopist lille skefuld sauce, den væde der lå på tallerknen smagte af robede, til desserten manglede der bær, og ingen hvid chokolade. Anders gik på kl 2140, så vi sad på de dårligste stole i næsten 4 timer. Anders var god. Men alt det andet kunne jeg godt ha undværet.
Uprofessionelt drevet
Uprofessionelt drevet. Kontaktede dem mhp. at høre mere og se lokaler til en kommende fest. Mine mails blev ikke besvaret. Bliver så ringet op, og får forklaret, at de har haft problemer med deres mail, og de spørger om jeg stadig vil se lokaler m.v. Det takker jeg ja til, vi aftaler dato og tidspunkt, som de selv bekræfter på mail.
Da vi dukker op til aftalt tid, er der imidlertid ingen, udover en ansat i køkkenet, der var svært forståelig, ikke anede noget om, at vi skulle komme, og ikke kunne forstå os. Han bad os vente, nogen var på vej. Men nej…. Ingen dukkede op! Vi fik dog et visitkort af manden, som han sagde vi kunne ringe til - uden at vi lige forstod hvorfor, prøvede vi det, men lige lidt hjalp det. Dem vi ringede til var noget underholdning, der havde optrådt der for et par år siden, og i øvrigt intet kendte til stedet udover det.
Fulgte oplevelsen op af endnu en mail, hvor jeg forklarede forløbet. Den er så heller ikke blevet besvaret! Ikke et sted jeg nogen sinde ville booke en fest.
Men flotte opgivelser - det skal de dog have!
Vi havde en fantastisk bryllupsfest på…
Vi havde en fantastisk bryllupsfest på Kongekilden.
Vi blev d 14. august viet på Kongekildens terrasse med den smukkeste udsigt.
Maden blev flot præsenteret og smagte fantastisk. Der manglede ikke noget.
Personalet var venlige, høflige og utroligt hjælpsomme.
Vi takker Kongekilden for at have medvirket til, at vores bryllup blev en af de bedste dage i vores liv.
Tyvagtig forretning
Vi havde 2 billetter til Anden i Dyrehaven.
Arrangementet blev aflyst pga. Corona nedlukning.
Kongekilden nægter at betale vores penge tilbage på trods af at de har tabt klagesagen i Horesta og det virker som om Kongekilden bevist ignorerer alle henvendelser.
Man må konkludere at Kongekilden behandler deres kunder elendigt så vi kan kun fraråde andre, at købe noget som helst hos Kongekilden.