Kronjyllandsflytteservice Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun give de varmeste anbefalinger til dette flyttefirma! Jeg skulle flytte fra Randers til Aalborg og alt gik super fint fra start til slut. Man møder imødekommende og smilende flyttemænd, som pas... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kronjylland Flyt kom til tiden med godt humør og masse energi. De tog lige et overblik over tingene, før de lagde en plan for, hvordan alt skulle gøres. Alt blev pakket i flyttekasser, som... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og effektiv flytteservice. Tarik og hans makker ydede en yderst professionel og kompetent service. Alt forløb efter planen i godt og højt humør og en glad stemning. Tømning af hus i 2 p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

5-stjerners flytning, som varmt kan anbefaling herfra Varmt tak til Mathias og Zeki. Min mor (og Ut) havde fornøjelsen af 2 meget arbejdsomme, hyggelige, søde og professionelle unge mænd. -De knokle... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verhuizing en opslag

Geschreven door het bedrijf

Hos Kronjyllands Flytteservice er vi specialister i privat, erhverv og specialflytninger. Vi er konkurrencedygtige med prisen og ligger samtidig inde med et super dygtigt og engagerede mandskab. Vores team har stor erfaring i flyttebranchen og har de nødvendige kompetencer til, at give vores kunder den bedste flytteoplevelse og service. Vi garanterer en billig og effektiv flytning, med hånd om dine egendele, som er forsikret gennem Tryg forsikring for 2 millioner kroner pr. læs, og 50.000 kroner pr. genstand. Vi skræddersyer din flytning efter dit behov. Udover flytninger tilbyder vi også nedpakning, udpakning, rengøring, bortskaffelse af affald, afmontering og montering. Du kan bestille os til at tage os af alt det praktiske, på den måde kan du finde tiden til at falde godt på plads på din nye adresse og få en behagelig flyttedag.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

34 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Problemfri flytning fra Norge

Problemfri flytning fra Norge til Danmark.

Hele processen op til flytningen har været så tryg, da i har guidet mig i alle de told papirer der skulle udfyldes samt alle andre dokumenter.
Sikke et venligt samarbejde. når jeg følte jeg fik grå hår var Jonas rolig, tålmodig samt venlig at tale med.
I har givet mig mange bekymringer mindre.

Tak for valget af de to unge mænd, de var så gode, rolig og venlige.
De unge mænd var udviste at de havde styr på deres job.
Kæmpe ros til dem!
De tog sig tid, til et par små snakke før og efter hvor der var grin og god stemning fra deres side.

Alt med told og alle andre papirer gik som smut. Hvilket de ringede om for at fortælle. Se ringede til min mor 1,5 timer for de var i Randers så hun kunne nå til Randers for at tage i mod dem. Dette fordi vi var på vej med fly fra norge.
De var stadig i godt humør selv om det var sent og servicen var ligeså god.
Selv om det var sent satte de stadig møblerne i de rum vi ønskede.
Og de udførte bare et godt stykke arbejde. De var gode til at passe på lejligheden.

Kæmpe ros til jer og kæmpe anbefaling !
Det er anden gang jeg bruger jer, og ikke sidste gang!

17 juli 2023

Humor og smil

Denne gang gad jeg simpelthen ikke at flytte en eneste kasse eller møbel selv. Ved Google-søgning dukkede jeres firma op. 4,9 stjerner på Trustpilot, så kunne det jo ikke gå galt. Og det gjorde det i den grad heller ikke. Mads og Kristian er simpelthen de sødeste, sjoveste og mest effektive unge mænd, de knoklede r…. ud af bukserne med et kæmpe smil på læberne i 5 timer. Af hjertet tak for en super (og for mig nem) flytning, min bedste anbefaling 👍🏻

17 juli 2023

Verdens bedste flyttefirma

Verdens bedste flyttefirma. Vi flyttede fra 2 lejligheder ind i 1 lejlighed.
De 3 gutter var ekstremt søde og venlige, og super effektive. "skal vi lige sætte tørretumbleren ovenpå vaskemaskinen" - "skal vi sætte køleskabet på plads" - "er alt som det skal være inden vi kører"
Brug dem - det er den bedste service man kan få !

15 juli 2022

Fantastisk service

Fantastisk service, søde mennesker og stor professionalisme. Det får min varmeste anbefaling. Ekstra tak til de søde folk: Kristian & Joachim.

12 juli 2023

Kanon flyttefirma

Kanon flyttefirma, alt har bare fungeret, kan kun varmt anbefales, var de 10 min forsinket blev der ringet. Tak til Kristian og Simon. De har gjort det nemt at flytte vores mor fra hendes lejlighed og til plejehjemmet

14 juli 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

KÆMPE ANBEFALING! Effektivt og organiseret.

Virkelig effektive flyttemænd - vi fik aftalt en cirka tid og den blev nøje overholdt. Masser af humor under den hårde arbejde, gjorde det hele lidt sjovere 😅
Kæmpe anbefaling herfra! Tusinde tak igen igen KRONJYLLAND! 🙏🏽

6 juli 2023

Perfekt flytning

Kanon firma, der har styr på tingene.
Stor anbefaling herfra.
Kommer til tiden, er hurtige og grundige.
Kristian og Mads er et kanon team, der bare har styr på det.
1000 tak for en super god og hyggelig flytning.

30 juni 2023

Super firma

Venlige imødekommende og alsidige flyttemænd. Absolut et firma jeg vil bruge igen og anbefale til andre. Kristian og Niklas kontaktede os og informerede om de var på vej og de var der til tiden.
5 stjerner herfra
Martin

26 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiske 2 gutter der flyttede for…

Fantastiske 2 gutter der flyttede for os, med en frisk tone og gode jokes imens de arbejdede.
Kronjyllands flytteservice får 5 stjerner herfra og 2 stjerner i hver af de 2 friske gutter 👍
Hurtigt og Effektivt og med omtanke for vores behov og meget hjælpende
😊

23 juni 2023

Super service fra start til slut☀️

Super service fra start til slut☀️
Kan kun give de varmeste anbefalinger. Jeg havde fornøjelsen af Kristian og Mads, som mødte præcis med smil og venlighed samt skøn humor på en meget varm dag☀️
De har total styr på hvad de laver samt passer super godt på ens møbler undervejs💪🏻
Har haft en mega god oplevelse og dag med de to flinke og sjove fyre.
De skal helt sikkert bookes når mine forældre snart skal flytte😇😍
Og vil klart anbefale DIG at bruge kronjyllands flytteservice.🤩

Venlig hilsen Anja Pedersen

16 juni 2023

De varmeste anbefalinger!

Fantastisk service, effektive og supersøde mennesker! For en gangs skyld blev det en god oplevelse når Kronjyllands flytteservice hjalp os! De løste en “umulig” opgave med en seng der ikke kunne komme op via trappen, ved at hejse den op via vores terrasse! De varmeste anbefalinger herfra!

10 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste oplevelse fra start til slut!

Bedste oplevelse fra start til slut!
Svigermor på 87 år skulle flytte på plejehjem og det skulle gå hurtigt. Meget serviceminded og venlig betjening, de gjorde alt for at hjælpe, selvom vi var sent ude. Fik hurtigt et godt tilbud og da dagen oprandt, dukkede Kristian og Simon op med god energi og humor, og det endda selvom det var sidst på eftermiddagen og de havde en hård dag bag sig. De fik lynhurtigt flyttet møblerne ind i vognen og vi var klar til at køre mod plejehjemmet, men skulle jo lige have svigermor med også, og hvad sker der så? Kristian løfter op i svigermor og bærer hende hele vejen ud af lejligheden og ud til bilen. Ej men altså, der var ikke et øje tørt! Tak for grin og en uforglemmelig flytning, vi kan kun give vores allerbedste anbefaling.

1 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super flytteservice til meget god pris…

Super flytteservice til meget god pris fra Kronjyllandsflytteservice. Magnus og en anden meget hjælpsom fyr, som jeg ikke kan huske navnet på, hjalp os med at flytte fra København til Randers. Kan klart anbefale at bruge dem til din næste flytning.

1 mei 2023

Flytning af gammelt klaver

Simon og Magnus kom og flyttede vores gamle og tunge Hornung og Møller klaver i dag. Fra vores parcelhus til vores datters nye lejlighed. De var meget dygtige, omhyggelige og professionelle. Påpasselig med klaveret og gulve mm. Kan varmt anbefale Kronjyllands flytteservice.

18 mei 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Effektiv og god flytning.

Vi skulle flytte fra vores hus, som vi har boet i i 44 år, derfor havde vi fået samlet en del ting og sager. Flyttefirmaet kom til aftalt tid og var meget effektive og rare hele vejen igennem. De passede godt på vores ting. Intet fik så meget som en skramme. Fuld tilfredshed.

15 mei 2023

Dit is Trustpilot