Kvik-Flyt hjalp os med at flytte fra vores hus i Broager til vores kommende bolig på Tåsinge. Vi oplevede en hurtig og effektiv flytning, samtidigt med at de tre meget flinke flyttefolk behandlede vor... Toon meer
Fik en super oplevelse da Mikkel og Stefan flyttede for os fra Broager til Depothuset i Haderslev. Alt foregik professionelt og med stor omhu for vores indbo. Virkelig en fornøjelse at se på. Håber v... Toon meer
Skulle flytte fra Augustenborg på Als til Nyborg. Kim og Frank gjorde et godt job. De var meget hjælpsomme med f.eks. at løfte madrasser i forbindelse med adskillelse og samling af dobbeltseng. De... Toon meer
Fantastisk flinke flyttefolk, mega serviceminded, og arbejdsvillige. Alt blev klaret med et smil, vi køber gerne deres ydelser igen en anden gang.
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Kvik-Flyt A/S er et firma med mere end 20 års erfaring i flyttebranchen. Vi ønsker at yde vores kunder en god service, vi mener nemlig ikke, at en flytning bare er en flytning. Ofte er det et helt livs minder, der skal flyttes til en ny adresse. Derfor skal der selvfølgelig passes godt på tingene. Kvik-Flyt A/S ønsker at gøre Deres flytning til den perfekte oplevelse. Kvik-Flyt A/S er selvfølgelig medlem af DMF, Dansk Møbeltransport Forening - Deres flyttegaranti. Ved hasteopgaver har vi selvfølgelig døgnvagt på telefonen. Bilerne er i forskellige størrelser, fra 2-60m3, så der kommer netop den størrelse, som passer til Deres flytning. Thomas Mikkelsen
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Omhyggelig og effektiv
I forbindelse med vores flytning i Aarhus, hyrede vi Kvik-Flyt til opgaven. Vi havde virkelig mange ting og var derfor overraskede over, at der var plads til det hele i flyttebilen! Men den blev pakket omhyggeligt, så alle vores ting kunne være der. De to venlige flyttefolk mødte op med godt humør og gik hurtigt og effektivt til værks. Vi lagde især mærke til, hvor forsigtigt og nænsomt, de behandlede vores ting. Som om de havde den største respekt og ydmyghed overfor vores hjem. Virkelig en god oplevelse, som vi varmt kan anbefale til andre.
Godt flyttefirma
Har fået absolut god service i forbindelse med flytning af og opbevaring af vort indbo.
Jeg vil trygt anbefale firmaet.
Effektiv og venlig flyttemand
Vi var 3 voksne til at flytte, så vi havde bare bestilt en enkelt flyttemand. Vi flyttede hurtige end beregnet, og flyttemanden var glad for, at vi havde hjulpet så godt til. Det er vigtigt, man er realistisk omkring, hvor meget man selv kan hjælpe.
Kvik Flyt fortjener sit navn
Kvik Flyt var hurtig til at reagere på min henvendelse med et tilbud. Selve flytningen var effektiv. Flyttefolkene kom til tiden, var venlige og selvstændige i at planlægge arbejdet. De var påpasselige i deres omgang med møblerne og flytningen var overstået hurtigere end forventet.
En stor tak til Kvik FLyt for at gøre flytningen nem og effektiv,
Super flytning
Kvik Flyt kan klart anbefales. Lige fra tilbudsgivning til selve flytningen gik alt som forventet. De 3 flyttemænd gjorde et godt stykke arbejde og der blev knoklet godt igennem. Vi havde klart en fornemmelse af, at de passede på vores ting (det er ret vigtigt) samtidig med at de fik noget fra hånden. De var hele tiden opmærksomme og sørgede for at de forskellige kasser og møbler kom de rigtige steder hen. Alle flyttekasser er nu blevet åbnet og der er ingen ødelagte effekter.
Sikkerhed & God service
Det har været fantastisk at bruge Kvik-Flyt. De forstår virkelig at sætte kunden i højsæde, lige fra bestilling til flytningen er vel overstået. Selv en flytning fra 2.sal klarer de uden problemer og stadig med plads til smil.
Jeg vil til hver en tid anbefale Kvik-flyt til alle der ønsker en god flytteoplevelse og til en fair pris.
De bedste anbefalinger herfra :)
Flytning var virkelig dårlig oplevelse!
Har INGEN tillid til dette firma! Efter en totalflytning er der bortkommet værdigenstande for ca. 4000 kr af mærkerne Biotherm (plomberet gave) og Georg Jensen, alt i originale æsker. Firmaet har ingen forsikring, der dækker bortkomne genstande, kun beklagelse, som på ingen måde dækker over tabet. Det mdtl. afgivne pristilbud er ekskl. moms. Flyttemændene er ineffektive og sjuskede. Glemte bla. støvsuger, badevægt og symaskine. Aftale om, hvordan flytningen skulle forløbe, blev ikke overholdt. Flyttemændene kørte til en anden adr. med flyttelæsset, jeg måtte hente dem 300 meter længere nede ad hovedgaden. De taber skuffe fra egetræsreol på gaden. Der har kun været bekymringer, problemer og stort økonomisk tab. Aldrig mere Kvik Flyt!
Anbefalelsesværdigt!
Har haft en rigtig god oplevelse med Kvik-flyt i dag.
Flyttemændene kom til tiden, behandlede mine ting med respekt og pakkede/læssede/læssede af meget forsvarligt.
Venlige og omhyggelige flyttemænd, der ikke var blege for at tage lidt ekstra med i forhold til hvad der var aftalt på forhånd.
Et særdeles seriøst og professionelt flyttefirma der leverede en rigtig god oplevelse! Kan kun varmt anbefale dette firma til andre!
Super seriøst firma
Firmaet er fuldt professionelt.
Kan kun anbefale det til andre.
Seriøst firma
Meget seriøst firma med høj kvalitet og service