Tasba Floors - Laminaat 2 Go Reviews

TrustScore 5 uit 5

5,0

Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Het was voor mij de eerste keer dat ik een vloer moest uitkiezen en ik ben erg tevreden over zowel de kwaliteit van het la... Toon meer

Fantastische ervaring! Vanaf het eerste contact werd ik uitstekend geholpen met eerlijk en deskundig advies. Er werd echt de tijd genomen om mee te denken over welk laminaat het beste bij mijn won... Toon meer

10/10 ervaring. Ik heb hier mijn nieuwe vloer gekocht en ben ontzettend goed geholpen van begin tot eind. Ze namen echt de tijd om mee te denken over wat ik zocht en gaven heel goed advies over... Toon meer

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Omdat wij niet in de buurt wonen, hebben wij eerst meerdere staaltjes ontvangen zonder enige moeite/kosten. Deze waren al de volgende dag binnen. De levering... Toon meer

1. Hout/parket/laminaat leverancier
  2. Vloerenlegger
  3. Vloerenwinkel
  4. PVC-branche
  5. Trappenplaatser
  6. Houten vloereninstallateur

TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO Amsterdam zag in 2012 het levenslicht. Het is een bedrijf dat met liefde gerund wordt door drie hardwerkende broers die vanaf 2008 actief zijn in de vloerenbranche. Na enige jaren ervaring te hebben opgedaan in deze sector, besloten de broers om in 2012 te beginnen met TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO . Hiermee kan met recht worden gezegd dat TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO een familiebedrijf is. Aanvankelijk richtte TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO zich vooral op klanten met een smallere portemonnee maar ook klanten met een ruimer budget kunnen bij ons terecht voor onze kwaliteitsproducten. Wij staan garant voor onze prijs-kwaliteit verhouding en zorgen dan ook dat onze producten tegen eerlijke en betaalbare prijzen worden aangeboden. Kwaliteit voor een betaalbare prijs, dat is waar wij als ondernemer voor staan. Naast het leveren van betaalbare kwaliteitsproducten hecht TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO veel waarde aan het leveren van advies op maat aan onze klanten. Bij iedere kleinere of grotere aankoop zullen wij met u aan tafel gaan en denken wij mee over de beste oplossing voor uw vloer. Het brede assortiment vloerproducten dat wij op voorraad hebben, wordt altijd tegen de scherpst mogelijke prijzen aangeboden. Wij werken bovendien met het een Low Budget Cash & Carry model, waarmee wij MKB-ondernemingen ook tegen scherpe prijzen kunnen bedienen. Wij kijken ernaar uit om mee te denken over de juiste vloer voor de juiste prijs met zowel particulieren als (MKB-)ondernemers binnen en buiten de Amsterdamse regio!.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

30 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

12 mm tegel laminaat

Laminaat 2 go klaprozenweg is de plek waar je moet zijn voor de beste kwaliteit en service.

29 mei 2020

Beste Teddy,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review.

Wij wensen je veel plezier met je nieuwe vloer.

Team Laminaat2Go

Goede service en prima prijzen.

26 mei 2020

Beste Azdin,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review.

Wij hebben altijd leuke aanbieding.

Dank voor je 2de aankoop en veel plezier met je nieuwe vloer.

Top! 👍🏻

Geweldig geholpen door Mehmet en zijn collega's. Vriendelijk en meedenkend. Prijzen van de vloeren zijn ook prima.

26 mei 2020

Beste Roy,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review.

Doen altijd ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen...

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, ik had de verkeerde kleur latjes en werd zonder problemen weer omgeruild.

24 mei 2020

Beste Rodney,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review.

Ruilen was een kleine moeite.

Dank weer voor je aankoop en veel plezier met je nieuwe vloer.

probleem opgelost

begin januari met ons zoontje vloer uitgezocht, gevonden en afgerekend, we zouden deze later ophalen. Wegens lastige omstandigheden en corona- tijdperk gingen we nu pas (4 mndn later) de vloer halen. Niet zo handig van ons en een probleem bovendien, want de vloer stond afgevinkt in het systeem als opgehaald, door god mag weten wie, maar niet door mij. Begrijpelijke frustratie dus, bij mij en bij hen, maar heb het geld terug gekregen. Ik weet niet of ze de favoriete vloer, toen uitgekozen door mijn zoontje, nog hebben, maar anders hebben ze vast wel weer een andere mooie nieuwe in de aanbieding. Probleem opgelost dus, en we hebben het vertrouwen dat het nu wel goed gaat komen.

18 mei 2020

Beste Mario,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review.

Dank voor je goede vertrouwen...

en dank weer voor je aankoop en veel plezier met je nieuwe vloer van je zoon.

Team Laminaat2Go

Mooi laminaat voor een hele redelijke…

Mooie kwaliteit laminaat voor een hele redelijke prijs! gratis ondervloer en plintjes erbij gekregen en heel vriendelijk geholpen! zeker een aanrader!
Martijn

13 mei 2020

Beste Martijn,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review.

Wij vele aanbiedingen in Laminaat, PVC en parket vloeren....

Goed geholpen!

Goed geholpen!
Product direct uit voorraad geleverd.
Kom zeker weer terug.

12 mei 2020

Beste Hans,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review.

Wij doen ons best meer kunnen we niet doen...

Dank voor je aankoop en veel plezier met je nieuwe vloer en tot snel weer.

Aanrader!!!!

Top service, lieve mensen die het beste met je voort hebben.
Geven goed en duidelijk advies en denken goed met je mee.
Zeker een aanrader. Goede prijzen en dat is altijd leuk.
Bedankt en misschien tot de volgende keer.

28 april 2020

Beste Brigitte & Dennis,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review.

Wij doen ons best meer kunnen we niet doen...

Team Laminaat2Go

Goed adviserend winkelpersoneel en een…

Goed adviserend winkelpersoneel en een goede vakman, die het laminaat gelegd heeft.
Een echte aanrader!

26 april 2020

Beste Tisa,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review.

wij denken altijd iets verder dan een ander

Good service!

26 april 2020

Beste Renate,

Team Laminaat2Go

Goede service, communicatie en pro-actief meedenken. 5/5.

22 april 2020

Beste Tim,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review.

We denken graag mee om zo goed mogelijk advies te geven...

Team Laminaat2Go

top service en mooie kwaliteit tegen…

top service en mooie kwaliteit tegen een mooie prijs.

21 april 2020

Beste,

Team Laminaat2Go

We zijn zeer tevreden over de laminaat…

We zijn zeer tevreden over de laminaat vloer was makkelijk te leggen en we hebben goed advies gekregen, en het zijn erg vriendelijke medewerkers. Nathalie van Boxel.

21 april 2020

Beste Nathalie,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review.

Onze collega's doen hun best om ieder zo goed mogelijk te helpen.

Team Laminaat2Go

Laminaat gekocht van goede kwaliteit…

Laminaat gekocht van goede kwaliteit tegen een redelijk laag bedrag. Service was prima en de werknemers vriendelijk.

21 maart 2020

Beste Enes,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review.

Onze deskundige collega's nemen graag de tijd voor om iedereen zo goed mogelijk te helpen met een nieuw vloertje.

Team Laminaat2Go

mooi laminaat en conform afspraak geleverd

Blij met het laminaat en volgens afspraak geleverd!

3 maart 2020

Beste Anneloes,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review.

Dank voor je aankoop en oprechte beoordeling, veel plezier met je nieuwe vloer.

Tevreden

Goede en deskundige service en ruime keuze.

15 februari 2020

Beste Silva,

Team Laminaat2Go

laminaat to go gereden nou heb er spijt…

laminaat to go gereden nou heb er spijt van! Laminaat was in de aanbieding met gratis ondervloer die wilde ik graag omdat ik naar een zo goedkoop mogelijk vloer op zoek was en een heel pallet zou afnemen zou dat goed uitkomen met een gratis ondervloer, ik kreeg de ondervloer zeker niet gratis erbij omdat het niet geschikt zou zijn voor vloerverwarming nou oke ander ondervloer was ik bereid om te kopen maar wilde wel de gratis ondervloer alsnog bij hebben
en zelfs na dat ik had aangegeven wel te willen mee nemen kon ik het er niet bij krijgen.

ik gaf aan dat ik zelf zou leggen en dat ik de ondervloer wel bij wilde dat kon niet! En toen ik aan gaf waarom te adverteren met een gratis ondervloer als ik die toch niet bij krijg werd er gezegd ik wens u een fijne dag. Slechte zaak

15 februari 2020

Beste Houda of heer alias,

Al onze actie voorwaarden staan op de website en er is een hardkopie aanwezig in de showroom. Op elke vloer waarbij een gratis ondervloer van toepassing is is dit vermeld met een GROTE bord ervoor of een speciale stikker. Helaas is de Gratis ondervloer niet op elke artikel van toepassing.

De Gratis ondervloer is een basis ondervloer wat geen 10db is niet vloerverwarmings geschikt is. Voor een update naar een geschikte ondervloer krijgt u een extra korting.

ONZE ACTIE VOORWAARDEN!

Of u een pallet laminaat koopt of enkele vierkante meters, onze collega's zijn altijd klantvriendelijk en behulpzaam.

Wij vinden het jammer voor dat u een niet terechte beoordeling heeft geplaatst omdat u wellicht uw zin niet heeft gekregen.

mvg,

Wat een service

Wat een service, het is gewoon niet te beschrijven. Bij al binnenkomst heb je al een goed gevoel. Ik had het plattegrond mee van huis. Personeel was zo professioneel, ging alles berekenen gaf advies en uitleg. Zo gezegt zo gedaan. Ik ben inmiddels 3 keer verhuist maar zo een service en kwaliteit heb ik nergens gehad. Petje af!

12 januari 2020

Beste Ebru,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review.

Bij ons is heel normaal dat wij mensen groeten als ze binnen komen als er gelegenheid voor is en doen ons best om een goed advies te geven. Leuk om te horen dat alles na wens is geweest.

Perfect advies

Perfect advies, snelle service en topkwaliteit.

7 januari 2020

Beste Wim,

Vriendelijk bedankt voor je positieve review.

Onze deskundige jongens kunnen heel goed adviseren, en alles kan heel snel geregeld worden.

Team Laminaat2Go

Veel variatie en keuze uit…

Veel variatie en keuze uit verschillende laminaat soorten en goede kwaliteit, medewerkers zijn erg behulpzaam en duidelijk.

3 januari 2020

Beste Sever,