Heb maar eens een 2de account…
Heb maar eens een 2de account aangemaakt. Je kan jezelf dan niet vinden. Wel een bericht sturen maar die komt nooit aan. Met andere woorden, je kan dus alleen met nep profielen berichten uitwisselen. Pure oplichting dus!
Dit is een complete fake en nep site
Dit is een complete fake en nep site. Geef alsjeblieft er geen rooie cent aan uit!!!!!
Ze opereren onder verschillende handelsnamen (Ezi-Hosting, Ezi-Services, Thinqsmall, Young Brains B.V., YoungBrains) maar staan geregisteerd als Young Brains B.V. Maar het zijn niet meer dan boeven. Ik heb er een avondje aan gewerkt om me te verdiepen. En ga dan ook aangifte doen. Ik adviseer iedereen die dit leest! hetzelfde te doen. Dit soort gasten horen aangepakt te worden. Ook de site die beweerd dat dit een goede site is. Het gaat niet eens om mij. Het is het principe. Een maas in de wet. Die al jaren en jarenlang voortduurt. Er zal toch eens echt iets aan gedaan moeten worden. Dit is oplichting om zo geld te verdienen.
Criminelen ze bedreigen je om te…
Criminelen ze bedreigen je om te betalen...
Ze blijven je aan het lijntje houden om…
Ze blijven je aan het lijntje houden om maar geen afspraak te maken of contactgegevens te geven.
Zodra je zegt dat het klaar is gaan ze een stapje verder of komen ze je tegemoet om maar alsnog het betaalde gesprek te rekken.
Alles op deze site is nep, steek er geen geld in !
IK had in no time leuk contact met 4 dames en het werd me al snel duidelijk dat ze niet waren zoals ze zich voorstelden. Elk bericht wordt afgesloten met een vraag en zo proberen ze je alsmaar te laten antwoorden en daar moet je voor betalen. Oplichters beheren deze website. Na 3 berichtjes gewoon voorstellen op Whatsapp door te gaan, echte profielen zullen dat doen.
Blijven investeren!
Blijven investeren!!
Dames zijn zo geprogrammeerd om je aan het lijntje te houden.
Weg investering geen dame ontmoet.
Fake en beledigend
Vreselijke nep site en ook nog eens rasistisch en beledigende berichten begin er niet aan !
Alle sites waar je per gestuurde…
Alle sites waar je per gestuurde bericht moet betalen weet je toch al dat het nep is .
Credits kopen die nergens toe leiden.
Gelukkig heb ik er niet veel geld in gestoken want na 1 dag chatten met "Inge" voelde ik al dat er iets niet klopte. Ervaringen op andere datingsites hadden mij al achterdochtig gemaakt.
Als je reageert op een profiel wordt je daarna aan de praat gehouden om maar zoveel mogelijk credits te kopen. Zolang jij blijft antwoorden loopt de chat door, maar stop je met reageren dan valt de chat stil. Het systeem kan blijkbaar alleen reageren maar zelf geen initiatieven ontplooien.
Schandelijk om op deze manier je geld te "verdienen".
Misleiding en oplichting!
Ze hebben me opgelicht door te…
Ze hebben me opgelicht door te pretenderen dat ze een echte dating site met echte profielen en me voor nutteloos berichten sturen naar hun nep chat operators die nepprofielen managen geld te berekenen zijn maar in werkelijkheid runnen ze een nepdating site met enkel nepprofielen. Hun ander bedrijf thuistypen.nl geef zelfs online toe dat ze een chat operator zijn. Het bedrijf is in Rotterdam. Ze opereren onder verschillende handelsnamen (Ezi-Hosting, Ezi-Services, Thinqsmall, Young Brains B.V., YoungBrains) maar staan geregisteerd als Young Brains B.V.
Dikke NEP
In mijn dromen komen al die gewillige dames die met mij het bed willen delen echt langs !
Nog geen dame mogen ontmoeten, kortom allemaal bedrog.
SUPERNEP
Ja ik kan niet anders dan het eens zijn met alle review.
Ik ben iemand met een groot maar beschadigd hart, daar weten ze slim op in te spelen.
Niks is zo ruk dan dat je het gevoel hebt dat er iets niet klopt maar uit een soort wanhoop toch blijft hopen dat je het mis hebt.
En zoals 1 andere reviewer al zei ze kunnen goed praten.
Trap er niet in mensen echt niet!
Alleen al het feit dat je je profiel niet kunt verwijderen zegt al genoeg..
VERDOMME 400 euro wat ben ik een mongool zeg!
Nepprofielen, sitemedewerkers en chatbots
Alleen maar of grotendeels nepprofielen en ze houden je zo lang mogelijk aan het lijntje. Denk dat het een combinus van nogal slimme chatbots en medewerkers van de site waar je mee in gesprek bent.
Eén grote oplichting
Eén grote oplichting. Trap er niet in. Alleen maar nepprofielen. Een afspraak komt er nooit. Altijd uitvluchten, altijd weer allerlei redenen dat zo'n nepfiguur natuurlijk niet kan. Je kunt je account niet eens zelfstandig verwijderen of blokkeren. Klantenservice? Eh, die gebruiken een email adres waar je bericht niet kan worden afgeleverd. Begin er niet aan.
Nou een echte fake site zeg niet dat…
Nou een echte fake site zeg niet dat alles fake is . Maar grotendeels is deze site echt fake. Betaalt je scheel wat de schuld is van jezelf off course .maar als je zo lang droog staat .dan verwacht je een snelle afspraak maar nee krijg je een ding antwoord .dus deze site mensen alleen bezoeken als je geld zat hebt . Of graag voor de gek gehouden wordt
Pure oplichterij
Pure oplichterij. Je kan ook je account niet verwijderen zoals dat volgens de wet wel zou moeten.
Pure oplichting nu tijdje geprobeerd…
Pure oplichting nu tijdje geprobeerd kost je een hoop geld maar van een afspraak gaat het nooit komen altijd wel iets van een probleem van de andere kant enkele dames die je niet hebben moet hebben zijn , opladen , leefgeniet , voller , anoniepjeee, blond pitting, k1msalab1m, lekkerheet , prik, eetbare pussy , lizzy . En natuurlijk de rest die fake zijn .
Kletsrobot
Hier gaat het 100% zeker weten om een kletsrobot. Een hele goede moet ik bekennen, je kunt echt geweldige gesprekken voeren. Echter zodra je wilt afspreken of iets inhoudelijks vraagt dan wordt er knap omheen gepraat. Het is echt heel vermakelijk maar helaas wel puur bedrog dus... Ik heb 3 gesprekken tegelijk gevoerd en de openingen liepen erg gelijk, zelfde soort antwoord en vraag.
Pure nep.
Oplichting
Ik heb 2 dagen.geleden 130 credits aangekocht. Ik kan.mijn chat wel versturen maakte antwoord daarop laten ze niet door. Ik heb al eerder een.klacht geuit bij consumentencontact.
Men heeft mijn foto herkend. Want na het plaatsen van.mijn foto in mijn profiel is er niet één chat meer beantwoord.Conclusie
Ik ben €79 afhandig gemaakt
Pure oplichterij
Sluit mij geheel bij het vorige review aan, pure oplichterij met alleen maar nepprofielen die een doel hebben je zo snel en zo veel mogelijk van je credits af helpen, dates zitten er echt niet in profielen doen de grootste moeite je met wedervragen te ontlopen als je met een datingsvoorstel komt, en reageer je een paar dagen niet zullen ze geen contact met je opnemen tot jezelf weer eens iets van je laat horen kortom fake fake fake mijden dus deze pagina