Er waren wat kleine hick-ups met de site, maar na (heel snel) telefonisch contact werd alles razendsnel en kwalitatief uitstekend geregeld. Volgende dag werd het product (precies zoals beschreven o... Toon meer

Wij ontvingen een tas waar enkele krassen op zaten. Na dat wij dit telefonisch hadden gemeld (wel zo prettig), werd er zonder dat men ons ook maar één vraag stelde, direct een nieuw exemplaar van de t... Toon meer

Knomo rugzak gekocht. Rits ging kapot. Direct vervangen op eigen verzoek door Decoded tas. Pech dat daar een drukknoop kapot ging. Wederom twee tassen naar mij toegestuurd om te bepalen wat definitiev... Toon meer

Ben zeer tevreden over mijn bestelling (Eastpak tas). Had een vraagje over de garantie, De medewerkster wist niet meteen het antwoord op mijn (lastige) vraag maar heeft precies uitgezocht hoe het zat... Toon meer

1. Koffer- en tassenwinkel

Over Lataza

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Laptoptassen alleen maar zwart en saai? Echt niet meer! Lataza biedt online een groot assortiment trendy dames laptoptassen, heren laptoptassen én iPad en iPhone cases aan.

Zeer goede service en klantgerichtheid, zowel vóór, tijdens als na het bestellen. Makkelijk bereikbaar via mail, telefoon en livechat.

Gratis en snelle verzending binnen België, Nederland en Duitsland.

4,7

Uitstekend

4,7

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Vlug, vlugger, vlugst

Binnen 1 1/2 minuten na mijn bestelling en betaling had ik een bevestiging, de factuur en de trackentrace code. Zo vlug heb ik het nog nooit meegemaakt.

12 januari 2015

Prima en snel

Had nog nooit van Lataza gehoord. 's Ochtends bestelt en de andere dag netjes met de post in huis. Alleen de track en Tracer service gaf de verkeerde informatie,... Wellicht een logistiek probleem bij TNT Post??

12 januari 2015

Helemaal prima!

Prima, geen klachten!
Snelle levering, en wat ik heel fijn vind is dat achteraf betalen mogelijk is zonder extra kosten.
Ik zou Lataza zeker aanbevelen bij anderen!

10 januari 2015

Terugkoppeling goed

Er was grote vraag naar het rode hoesje (van 12 twelve south) voor de Apple 6 plus en hierdoor moest ik even geduld hebben voordat ik het hoesje kreeg. Sinterklaas en de kerst hebben hier zeker een rol bij gespeeld. Ik ben zeer tevreden met de terugkoppeling en ben 100 % tevreden met mijn aankoop. De moeite waard om even te wachten. Super mooi product!

5 januari 2015

Zeer goed

Duidelijke site, kleuren kunnen iets afwijken maar verder een heel goede webwinkel met zeer goede en snelle service!
Zeker de moeite waard!

4 januari 2015

Geweldige ervaring

Hoesje voor iPad besteld. Helaas verkeerde! Zelf overheen gelezen. Retour gestuurd en zonder problemen geld terug. Heel makkelijk

1 januari 2015

Zeer goede service!

Makkelijk besteld en snel verzonden. Bij een (door mijzelf gemaakte) fout in de bestelling, ben ik erg prettig en naar tevredenheid geholpen. Kreeg direct een nieuw exemplaar toegestuurd.

30 december 2014

Top!

Onlangs een tas besteld maar wilde toch een andere kleur.. Telefonisch doorgegeven en de andere dag was de goede kleur binnen.. Echt top!

18 december 2014

Top. Nog nooit van Lataza gehoord, maar de service is uitstekend.

Ik wist niet van het bestaan van Lataza en de meeste merken die ze daar verkopen. Het was dus even twijfelen of ik een tas moest kopen van € 89,00. De afterpay heeft mij over de streep getrokken en ik heb geen seconde spijt van mijn bestelling. De kwaliteit van de tas die ik heb gekocht, is heel goed.

Daarnaast was de levering binnen 1 werkdag. Dit is voor vele de laatste jaren belangrijk.

Volgende bestelling zal weer bij Lataza zijn!

16 december 2014

retourneren

Prima en snelle levering maar retourneren omslachtig. Je moet eerst een mail sturen om een antwoordnummer te krijgen...?

15 december 2014
Logo Lataza

Antwoord van Lataza

Beste mevrouw Janssen,

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat jammer te lezen dat u de retourprocedure omslachtig vindt. De reden voor het per e-mail aanmelden is dat wij overzicht houden op wat er retour komt en dat wij indien nodig hierop kunnen reageren (bijv. bij omruiling). Daarnaast kunnen retouren dan sneller verwerkt worden (bijv. bij het ontbreken van de pakbon).

Om het retourproces te vereenvoudigen gaan we in ieder geval het antwoordnummer op de pakbon en/of op de website vermelden.

Mocht u nog aanvullende vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten!

Met vriendelijke groeten,
Lataza

Jannie de Jong

Service met een hoofdletter

Mijn bestelde product was niet op voorraad maar zou zsm worden verzonden. Nog eerder dan verwacht kwam deze binnen. Enigszins verrast over de kwaliteit van het product heb ik gebeld met de klantenservice. Er werd geluisterd, meegedacht en gelijk een oplossing aangedragen. Gelijk de volgende dag al een andere versie van het product in de post zodat ik eea kon vergelijken. Daarop besloten het oorspronkelijk product te retourneren met de bijgeleverde antwoord strook. Ik werd als klant dus niet alleen serieus genomen en geholpen waar mogelijk, maar heb ook nog hun vertrouwen gekregen. Ik kan niet anders zeggen; TOP! Super Service met een hoofdletter S!

15 december 2014