Er waren wat kleine hick-ups met de site, maar na (heel snel) telefonisch contact werd alles razendsnel en kwalitatief uitstekend geregeld. Volgende dag werd het product (precies zoals beschreven o... Toon meer

Wij ontvingen een tas waar enkele krassen op zaten. Na dat wij dit telefonisch hadden gemeld (wel zo prettig), werd er zonder dat men ons ook maar één vraag stelde, direct een nieuw exemplaar van de t... Toon meer

Knomo rugzak gekocht. Rits ging kapot. Direct vervangen op eigen verzoek door Decoded tas. Pech dat daar een drukknoop kapot ging. Wederom twee tassen naar mij toegestuurd om te bepalen wat definitiev... Toon meer

Ben zeer tevreden over mijn bestelling (Eastpak tas). Had een vraagje over de garantie, De medewerkster wist niet meteen het antwoord op mijn (lastige) vraag maar heeft precies uitgezocht hoe het zat... Toon meer

1. Koffer- en tassenwinkel

Over Lataza

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Laptoptassen alleen maar zwart en saai? Echt niet meer! Lataza biedt online een groot assortiment trendy dames laptoptassen, heren laptoptassen én iPad en iPhone cases aan.

Zeer goede service en klantgerichtheid, zowel vóór, tijdens als na het bestellen. Makkelijk bereikbaar via mail, telefoon en livechat.

Gratis en snelle verzending binnen België, Nederland en Duitsland.

4,7

Uitstekend

4,7

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prima

Blij verrast te vinden wat ik zocht en de snelle en correcte afhandeling.

14 december 2014

Super service

Snelle bestelling en telefonisch heb ik besproken om een persoonlijk bericht op de doos laten te zetten. Alles is precies gebeurd zoals was afgesproken. Vriendelijke en hulpvaardige services!

10 december 2014

Erg klantgericht

Ik kreeg vrij snel een melding dat het artikel niet op voorraad was. Ze zijn er achteraan gegaan en ik heb het toch nog mooi op tijd ontvangen.

9 december 2014

product te laat geleverd

Product bewust bij Lataza gekocht omdat er stond "voor 1530 besteld, de volgende dag in huis." Uiteindelijk werd het pas 4 dagen later bezorgd en was ik toch te laat voor Sinterklaas. :(

edit nav reactie: Ten tijde van de bestelling zou het product op voorraad zijn. Als je er maar 1 hebt, zorg dan dat je klanten er niet 2 kunnen bestellen.
De communicatie en oplossing heb ik wel op prijs gesteld.

8 december 2014
Logo Lataza

Antwoord van Lataza

Beste Wichard,

Hartelijk dank voor de beoordeling!
Wat jammer te lezen dat de tweede zending te laat is bezorgd! Ten tijde van bestellen was er 1 van de 2 bestelde producten voorradig. Vandaar de bovengenoemde voorraadmelding. We hebben hierover contact met u opgenomen. In overleg met u is alvast 1 exemplaar opgestuurd en deze is op 4 december bezorgd. De tweede is 4 december verstuurd en helaas pas 6 december bezorgd. Wij vinden het erg vervelend dat e.e.a. niet helemaal vlekkeloos is verlopen en gaan zeker kijken naar technische aanpassingen om de juiste voorraadmelding te tonen wanneer er minder dan het bestelde aantal voorradig is.

Mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!

Met vriendelijke groeten,

Jannie de Jong
Lataza

beoordelont lataza

Ik ben zeer tevreden over de service van lataza , de site is duidelijk, ook is de levertijd kort! Ik vind het netjes dat je gelijk een mail krijgt van je bestelling

8 december 2014

snel geleverd

snelle levering en ook snelle klantenservice. postnl app werkte weer eens niet goed waardoor ik geen info kon zien over de aflevering, reactie van de klantenservice binnen één dag zodat ik wist dat ik het pakket was afgeleverd bij pakjegemak.

6 december 2014