Kæmpe anbefaling herfra. Er kommet hos Laura til massage de sidste par år efter mit barn nr 3. Wauw - noget enhver nybagt mor eller bare en mor generelt har brug for. Hun har tillige t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er desværre nødt til kun at give 3 stjerner efter Lauras besøg. Vi oplevede, at der var meget fokus på andre emner og for lidt konkret vejledning i forhold til vores situation. Samtidig følte vi f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi valgte at give Laura et skud, da vi havde fået hende anbefalet af venner og hvor jeg næsten havde opgivet håbet om at fuldamme. Og ind af døren kom den største hjælp, som lynhurtigt fik læst vores... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kæmpe gave at møde og booke Laura! Vi mødte Laura ca 10 dage efter fødsel og havde store problemer med sår, svamp, ammestillinger og hvad der viste sig at være stramt tungebånd. På mindre end 1 minut... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Lauras Babyunivers bestræber sig på at få forældre til at føle sig trygge i deres nye roller før, under og efter familieforøgelsen. Hos Lauras Babyunivers er der altid god tid til familierne, og besøgende tilrettelægges ligesom I ønsker dem. Jeg tilbyder hjemme besøg - også weekend og helligdage samt massage og NADA reguleringskugler i Hj. Klinikken i Kgs.Lyngby. Jeg prioriterer tid og ro til meningsfuld og grundig vejledning, da lige præcis disse to faktorer er vigtige medspillere i et trygt forældreskab. Jeg har relevante uddannelser og certificeringer, og er i stand til at kunne tilbyde den moderne familie alt den hjælp og støtte I som familie kan have brug for. Jeg står til rådighed under graviditeten, ved fødslen og i tiden efter med den nyfødte, og så længe i kunne have brug for det. Som forældre vil I altid føle jer hørt, set og forstået i samarbejdet med mig. At hjælpe familier med at komme godt fra start er mit kald. Hver enkel familie jeg møder i mit job, har en kæmpe betydning for mig. Jeg formår altid at skabe tryghed og tillid i besøgene både som ammekonsulent og som sundhedsplejerske, og jeg er i stand til at støtte jer som forældre og lytter altid til, hvad I har af ønsker som forældre. Lauras Babyunivers er med hele vejen - og er kun et opkald væk! Sundhedspleje, IBCLC ammekonsulent, Tungebåndsvejleder, Doula, NADA-udøver og gravid/efterfødselsmassør
Kongens lyngby, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Vi havde Laura på besøg til en ammevejledning. Laura er meget mere en blot en ammevejleder. Vi fik både en masse råd og vejledning ift. amning, ammestillinger, sutteteknik mm. Men vi fik også glæde af Laura’s høje, generelle viden omkring søvn, trivsel mv. Vi har nu en amning, der kører rigtig godt samt en baby der sover om natten.
Laura er så sød og imødekommende og man føler sig straks tryg i hendes selskab. Man kan virkelig mærke, at hun vil det bedste for barn og mor, og giver personlig vejledning herefter.
Jeg kan kun anbefale at få besøg af Laura, det er det bedste du kan gøre for sig selv og dit barn.

Antwoord van Lauras Babyunivers
Da min amning ikke fungerede med vores første barn, ville jeg denne gang sikre mig at vi kom godt fra start og fik de helt rigtige teknikker og den korrekte viden så både jeg og baby kunne nyde amningen uden smerter, problemer og frustrationer.
Laura gav os så mange gode råd efter at have undersøgt vores søn fra top til tå og overværet en amning.
Hun formår at skabe ro og fjerne bekymringerne og forlader ikke en før man er helt tryg.
Jeg kan kun anbefale allerede at få besøg af Laura inden baby kommer så man er godt klædt på til den kæmpe udfordring som
amningen kan være både fysisk og mentalt.
For mig har besøget af Laura samt opfølgningen gjort at mine bekymringer er væk og når der opstår udfordringer så kan jeg nu tackle dem uden panik og frustration men i stedet med forståelse, ro og de rigtige redskaber.
Takket være dig Laura er mine skuldre igen sænket og jeg kan nyde min søn og vores amninger.
Du er guld værd.

Antwoord van Lauras Babyunivers
Booket gravidmassage med tilkøb - vil nærmere kalde det en full-on gravid behandling. Startede med den mest ‘ubehagelige’ del med rebozo på hovedet i sofaen med billeder at tage med hjem og øve op til vendingsforsøg. Herefter op i hjemmebriksen spm var ren, pæn og hyggelig. Der fik jeg rebozo både til afslapning og med henblik på at vende baby. Herefter en fuld gennemgang af kroppen ud fra samtale før/under behandlingen så alt er skræddersyet til netop min situation. Forskellige teknikker fx fra body sds og lignende og virkeligt en effektiv behandling som stadig er skånsom. Mærkede især effekten dagene efter men også lidt længere end det (lidt hovedpine dagen efter ellers bare velvære og afslapning i kroppen). Selvom baby ikke vendte sig (og ej heller til vending med to læger og tre forsøg samlet!) så var det alle pengene værd!!! Har prøvet mange massager og behandlinger i første graviditet og også her i anden graviditet men Lauras behandling er suverænt den bedste og mest holistiske - især hvis man vil have anden effekt end kun ‘bløde nus’ og ren afslapning så får man her alt man vil have i kyndige hænder.
Både ammekursus hos Laura var guld værd inden graviditet og behandlingen er også skøn så har anbefalet hende til samtlige veninder til stort set alle problematikker da hun har så meget viden på tværs af forskellige felter.
Kæreste Laura 🌸
Igår kom dagen hvor Ellie blev 6 måneder…. Og det blev til 6 måneder med fuldamning, som jeg havde håbet på mens jeg var gravid 😍
Jeg vil bare endnu en gang sige tusind tak fordi du er dig, deler så meget ud af din brede erfaring - og ikke mindst kom og hjalp mig (og min mand) med amningen da jeg var tæt på at opgive da hun kun var 14 dage pga sår, skambidte bryster og deraf smerter.
Jeg fortæller vidt og bredt, om du hjalp med at finde det stramme tunge- og læbebånd, som var overset på hospitalet, og den rigtige ammeteknik som gjorde jeg slet ikke fik ondt når min datter blev ammet. Jeg tænker stadig tilbage til vores første møde, og jeg græd af lettelse over du kunne hjælpe. Jeg kan stadig blive helt rørt over du reddede min amning. TUSIND TAK Laura ❤️
Ellie gik fra at være en bette fis, selvom hun var en uge over termin - til nu at ligge over gennemsnittet på vægtkurven - en rund baby som jeg have håbet på. Nu skal vi igang med mad, og vi deltog til dit online kursus “fra mælk til mad”, så vi føler os godt klædt på, og forsætter amningen ved siden af som stadig bare går så godt 👌🏼 Tak, tak, tak 🥹
Knus fra Ellie, Mads og Line
Jeg bookede et ammebesøg, da jeg havde på fornemmelsen, at min datters sutteteknik ikke sad lige i skabet.
En for tidlig fødsel og et efterfølgende hårdt gulsot-forløb samt indlæggelse på Hvidovre havde jeg givet “skylden”, men efter 7 uger tænkte jeg “Det er ikke sådan her amning skal være”. Laura kom ud til mig og jeg følte mig tryg fra første sekund hun trådte ind ad døren.
Laura opdagede straks min datter havde et såkaldt type 4 tungebånd og slet ikke kunne danne vakum. En observation hverken sundhedsplejersle, jordemoder eller læge havde opdaget.
En plan blev straks lagt for hvilke tiltag det krævede at få min datter til at amme korrekt.
Men da Laura var kørt igen ramte jeg psykisk muren. Jeg var træt og udkørt efter 7 ugers hård start som mor.
Jeg skrev om aftenen til Laura lidt små-nervøs, at jeg havde besluttet at stoppe mens legen var god, og ville gå over til 100 procent flaske med MME. Jeg skrev det lidt små-nervøst, fordi hvem skriver lige til en ammekonsulent, at man “giver op” og går over til flasken 😅…
Det gjorde jeg! Og Laura svarede asap, at vi kunne ringes ved dagen efter. Og her fik jeg endnu en verdensklasse oplevelse. 100 procent støtte og forståelse i mit valg fra Lauras side og vejledning til, hvordan jeg skulle gribe den nye plan som “flaske-mor” an.
Laura. Jeg er dig evigt taknemlig. Og det er ikke sidste gang, at jeg vil gøre brug af dig. Det er helt sikkert. Tusinde tak fordi du gav mig modet til at træffe en beslutning, som har gjort mig meget mere glad og lettet - og ikke mindst givet mig en mæt og glad baby.
De varmeste anbefalinger fra Stine og lille Ellie.

Antwoord van Lauras Babyunivers
Jeg kontaktede Laura da jeg stadig ammede min dreng på knap 11 mdr. ret meget fordi han ikke rigtigt vil spise alm. mad. Jeg ønskede noget vejledning til hvordan jeg kunne trappe ned samt hjælpe ham med at finde interessen i mad. Laura kom med en masse gode råd - og det går virkelig den rigtige vej nu, vi ammer slet ikke ligeså meget om dagen og han er blevet meget mere interreseret i mad😍 så kæmpe tak!

Antwoord van Lauras Babyunivers
Kan anbefale alle gravide at få taget Lauras ammeforberedelseskursus og efter fødslen booke hendes som ammevejleder. Hun er en sindssygt faglig kompetent og omsorgsfuld person.
Det reddede min amning, og jeg har virkelig følt mig støttet hele vejen igennem. Min datter fuldammes nu stadig på 3. måned trods tidl. brystoperation, akut kejsersnit med stort blodtab, adskillelse efter fødslen, forhøjet CRP (hos os begge), fois gras fodring af baby med sonde og MME de første par dage, og et stramt tunge- og læbebånd, som efterfølgende blev klippet.
Hvis ikke jeg havde taget Lauras kursus og fået hende ud efter fødslen, havde jeg godtroende lyttet til personalet på hospitalet som sagde at “amning gør ondt i starten” og at “det ser fint ud”, og jeg havde ikke insisteret på hud-mod-hud og brystpumpe. Jeg havde 100% ikke ammet i dag.
Man kan købe sig til hjælp fra mange ammevejledere, men husk at Laura også er udd sundhedsplejerske - hendes besøg er guld værd i den første tid ❤️

Antwoord van Lauras Babyunivers
Vi valgte at købe En tryg ammepakke ved Lauras Babyunivers tilbage i januar, og det er de absolut bedste penge givet ud ifbm at få et barn.
Vi valgte både før og efter fordi jeg havde brug for at forstå hvad der var i vente, og ikke mindst sørge for at min kæreste, forud for fødslen, havde en ide om hvad han kunne hjælpe med den første tid, og forstå hvor kompleks amningen kan være i starten.
Lauras mødte os i øjenhøjde en hverdagsaften, hvor hun ikke bare talte til mig, men talte til os som par og rigtig meget til min kæreste.
Det gjorde at både jeg og min kæreste faktiske havde en lille forestilling om hvad vi skulle forvente, hvad vi skulle være obs på og ikke mindst hvad min kæreste kunne hjælpe med for at sikre vi kom godt fra start.
Og hvor fik vi brug for det! Den vidne Laura gav os, gjorde at vi reagerede allerede på barselsgangen da jeg havde ustyrligt mange smerter ved amningen og bare ikke troede på det som vi fik fortalt, om at det skal gøre lidt ondt. Så jeg ringede til Laura og hun kom lige så snart vi var kommet hjem. Hun stod klar og greb mig og os som famile. Fik sendt os afsted til klip af tungebånd asap, beroligende hjælp til mig, sendt kæreste afsted til indkøb på apoteket, hjalp med teknik. Og sidst min ikke mindst: tjekkede alt på vores vidunder var som det skulle være og gav os ro.
Vi ramte ind i flere kriser op til fødsel og lige efter, og Lauras fulgte op på mig og os flere gange for at sikre vi var ok. Og det var vi, på grund af hende. Jeg er så taknemmelig og glad for hendes vejledning og støtte.
Hun giver hele sit hjerte og går ind i familier med alt hvad hun har. Oprigtigt, ægte og vanvittig kompetent og dygtig!
Jeg vil anbefale alle at give jer selv dette. Og hvis økonomien ikke rækker til den store pakke, så evt start med en online forberedende, og så køb en opfølgning til efter fødslen bare for at sikre i kommer godt fra start.
Jeg er endt med at fuldmamme vores søn i 6 mdr uden problemer! Tak Laura

Antwoord van Lauras Babyunivers
For et par uger siden fik jeg den skønneste massage af Laura!!
Ikke nok med hun er sindsygt dygtigt, så er hun en fantastisk person. Lyttende og møder 100% dine ønsker og behov 🙏🏼
Det er bestemt ikke sidste gang jeg får efterfødselsmassage hos Laura ✨🫶🏼

Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg havde købt adgang til det kostoplæg Laura har lavet, og det er hver en krone værd!
Helt nede på jorden og fyldt med praksisnær viden som man kunne bruge til noget.
Det har givet meget mere ro omkring opstart af mad herhjemme🙏🏼

Antwoord van Lauras Babyunivers
Ringede til Laura da vi lå på barselsgangen og vores lille pige var 2 dage gammel. Jeg kunne se, at jeg var begyndt at få små sår på mine brystvorter og personalen sagde, at alt var fint med amning (de havde desværre virkelig travlt det kære sundhedspersonale).
Jeg havde derfor brug for vejledning samt et gennemtjek af vores lille pige fra top til tå.
Laura kom hjem til os om torsdagen, hvor vi blev udskrevet om tirsdagen og fra første sekund var vi trygge med alt hendes viden og professionalisme. Der kom styr på amningen og babytjekket var i top.
Den bedste inverstering man kan gøre som nybagte forældre - både for barnet og jer som nye forældre.
Stor anbefaling herfra.

Antwoord van Lauras Babyunivers
Årh hvor har jeg sendt Laura mange kærlige tanker siden hendes besøg hos os 🌸
Jeg havde allerede i løbet af min graviditet fundet frem til at jeg ville ringe til Laura hvis der var det mindste bøvl med amningen.
Alligevel endte jeg med at vente 6 uger, fordi ALLE sagde at vores søn havde en god teknik og at amningen bare kørte vildt godt.
Det kan være så svært som førstegangs forældre at mærke efter og at følge sin mavefornemmelse. Jeg tænkte at det måske var fjollet at bruge penge på at få hjælp når nu alle sagde at vi havde styr på det...
Jeg havde fra start udfordringer med meget smertefulde amninger på grund af sår og vabler, jeg græd mig igennem flere af vores ellers “hyggelige” stunder.. På den ene side havde jeg hørt at amning ikke skal gøre ondt, men samtidig sagde alle som så til os at det sagtens kan være hårdt de første 14 dage så jeg holdt ud. Og det endte også med at en hulens masse lanolin-salve osv. fiksede de tyndslidte brystvorter.
Men så begyndte en tid hvor vores søn var utrøstelig konstant og var tydeligt påvirket af mavesmerter.. Igen sagde min intuition mig at det måtte hænge sammen med amningen og at han måske fik for meget luft ned, jeg fik tid hos en ammevejleder i det offentlige som, ligesom alle andre, konstaterede at den amning havde vi styr på.
En uge senere tog jeg ENDELIG min egen mavefornemmelse seriøst og fik ringet til Laura.
Fra det sekund jeg fik hende i røret blev jeg rolig og tryg ved at jeg endelig talte med én som rent faktisk kan sit “sh*t” 😉
Jeg bookede en tid til dagen efter, og det var den bedste oplevelse!!!
Vi fik så grundig og kyndig vejledning, at jeg allerede efter den første time tænkte at “nu måtte tiden da være gået” for, “man kunne da ikke få mere for pengene end vi allerede havde fået”.
Vi følte os set og taget hånd om på bedste vis og fik lagt en god plan for hvordan vi skulle komme udfordringen til livs. -og vi mærkede bedring allerede samme dag.
Laura er så sindssygt dygtig til det hun laver og så fantastisk kærlig og kompetent. Det fremgår tydeligt at Laura kommer med høj faglighed og kæmpe meget passion for det hun laver. -Som en anden har skrevet herinde, man får så meget mere end “bare” ammevejledning.
TAK ❤️🙏🏻

Antwoord van Lauras Babyunivers
Jeg bookede en telefonkonsultation med Laura, fordi jeg manglede et sidste perspektiv på vores situation med massive mængder af gylp.
Vores dreng er 8 måneder, har gylpet hele sit liv og gylper stadig efter mad-opstart. Ikke som i “alle babyer gylper”, men som i SØER af gylp, utallige tøjskift, gulvvask osv. konstant. If you know, you know!
Egen læge, børnelæge, off. sundhedsplejersker, ammevejledning, kiropraktor, osteopat - masser af gode råd - intet der virkede ordentligt.
Laura satte sig vanvittig godt ind i vores situation - både vores drengs og faktisk også vores piges fra dengang, hun gylpede. Hun spurgte til ting, som jeg ikke anede kunne have en relation til de store mængder gylp. Hun tog sig virkelig god tid!
Men vigtigst af alt så kom hun med en masse gode råd og særligt ét råd, som hun tænkte kunne hjælpe i lige netop vores situation. Og ja.. nu er det 10 dage siden vi talte sammen, og jeg kan tælle én dag, hvor jeg har skiftet tøj pga. gylp.
KÆMPE ANBEFALING TIL LAURA!
Du kan være med uanset, hvor i landet du bor - det kræver blot et telefonopkald!
Og hvis du ikke lige får dét råd, som løser din problematik, så går du alligevel ikke tomhændet fra samtalen, for du vil med garanti føle dig hørt og set, og dét kan sgu’ også noget!♥️

Virkelig positiv oplevelse!
Laura var faktisk vores anden ammevejleder, men også den bedste.
Vi havde et hårdt ammeforløb og kontaktede hende efter næste 2 måneder med sår, svamp, dårlig teknik og dårlige behandlere og læger.
Jeg havde fra startet opdaget et stramt læbebånd og havde haft hende til to ØNH læger. Laura anbefalede et 3. Tjek og både læge og tungebånd blev klippet. Og bekræftede mig også i at der var begyndende bagsidedominans.
Hun gav god vejledning og forsøgte at give mig troen på, at min indsats var god nok og jeg havde ret i mine iagttagelser.Kompetent og rigtig sød. Vigtige egenskaber i en sårbar relation og situation

Sikke en omgang!
Man går med følelsen af man er klar til at få barn nummer 2 fordi man jo har prøvet det før, men der tog vi fejl!
Første forsøg på at amme vores søn gik helt i vasken og vi endte på flaske da der ikke var den rigtige hjælp fra hverken hospitalet eller SP. Når man er førstegangs forældre så lytter man bare til hvad man får af vide og så gør man det “eksperterne” fortæller er bedst. Og med vores første barn var anbefalingen flaske da han jo begyndte at blive sulten og jeg ikke kunne levere. Så min kæreste og jeg blev enige om at ved vores næste barn skulle vi kæmpe og få den amning op og køre!
Og tiden kom hvor vi fik vores lille datter og blev “indlagt” til ammehjælp grundet første oplevelse.
Ammehjælp på hospitalet er dog ikke til nogen hjælp, så vi besluttede at booke en tid hos Laura til dagen efter.
Vores eneste håb for at få en amning op og at køre med vores lille datter var Laura. Og der kom hun, som sendt fra himlen. Den fedeste energi og mod på at hjælpe os og samtidig gøre vores oplevelse overskuelig og overkommelig.
Hun kom ind og vi fik snakket hele forløbet igennem med vores første barn og gjort klart hvilke forventninger vi havde til vores nummer 2 og det kunne Laura sagtens indfri.
Vi startede med at lave en SP undersøgelse ude i vores bryggers som hurtigt ændrede sig til en forældres værste mareridt. Vores datter kunne lige pludselig ikke få vejret grundet noget fosterfedt som sad fast. Laura hjalp og arbejde på hende så hun hoste det op, men hun endte med at blive slap. I kender historien hvis i har læst hendes IG opslag med ambulancebilledet ellers kan jeg anbefale at læse det (Ja vi er “den” familie)
Hvis Laura ikke havde været der tør jeg slet ikke tænke på hvad der kunne have været sket med vores datter. Havde vores hverdag set anderledes ud i dag? Hun var som sendt fra himlen på det helt rigtige tidspunkt og vi stod med den største respekt for hende imens og efterfølgende!
Vi måtte selvfølgelig stoppe besøget før vi overhovedet havde startet på ammehjælpen, men Laura var den sødeste og beroligede os med hun selvfølgelig nok skulle komme tilbage.
Og det gjorde hun 2 dage efter. Vi fik den bedste ammehjælp man kunne ønske sig. Ikke nok med Laura stod for ammehjælpen, så stod hun også for at underholde vores 19 måneder gamle søn mens min kæreste og jeg prøvede hendes tips og tricks af sammen.
Amning er sygt svær at få op at køre hvis der bare er det mindste galt! Men med Laura ved din side både til den fysiske ammehjælp med også som livlinje på telefonen er man sikker på det nok skal gå.
Vi tilkøbte et opfølgende forløb da jeg kørte død i alt den amning og Laura kom igen ud og forsikrede os om at alt nok skulle gå. Og det gjorde det.
Her er jeg, ammer på 10. Uge og det kører bare for mig og min lille pige.
Prioriter jeres amning hvis i virkelig ønsker det skal fungerer og så få Laura ud til at være jeres bedste hjælp og cheerleader!
Vi fortryder ikke et øjeblik. De bedste penge vi har brugt på vores datter og mig.
Tak for dig Laura og tak for at være der da vores datter behøvede dig. Som jeg sagde til dig da du kom igen på andet ammebesøg: nogle holdte hånden over os ved at sende dig til os på det helt rigtige tidspunkt. Du er vores engel !

Antwoord van Lauras Babyunivers
Jeg var meget i tvivle om en FaceTime konsultation kunne hjælpe os i vores situtation og om en digital ammevejledning kunne give mening og skrev derfor en længere mail om vores udfordringer og om Laura kunne hjælpe os på den måde! Det ville hun gerne prøve. Det var så meget mere end en ammevejledning og hun var så velforberedt ud fra min beskrivelse og gav mig så meget ro på og nogle gode værktøjer vi kunne arbejde med! Det var guld værd og kan kun anbefales hvis man som os ikke bor i nærheden!

Antwoord van Lauras Babyunivers
Jeg følger Laura på instagram og da hun lagde en video op af en baby, der klikker under amningen på præcis samme måde som min datter, skrev jeg til hende, om det gav mening med vejledning online, hvilket hun svarede, at andre havde haft god gavn af. Jeg bestilte derfor en telefonisk samtale med hende, hvilket jeg kunne få allerede dagen efter.
Vi havde en rigtig god snak, som gav mig meget mere ro i maven til fortsat at amme med kliklyde og gav gode ideer til, hvad vi kunne gøre fremadrettet. Så selvom man bor på afstand, kan Lauras vejledning være guld værd! Tak for det Laura.

Antwoord van Lauras Babyunivers
Vi havde besøg af Laura i forbindelse med smertefuld amning kort efter fødslen af vores datter, samt et opfølgende besøg. Laura kom med kort varsel hjem til os og skabte en stor ro omkring den videre amning, som har fungeret lige siden. Vores ønske om fuldamning i 6 måneder er vi snart i hus med og det takker vi Laura for. Laura er desuden et dejligt menneske at få ind i sit hjem og som førstegangs mor var jeg utrolig tryg ved at Laura havde “haft vores baby i hænderne”. Varm anbefaling herfra.

Kære Laura
Alle nye forældre burde få besøg af dig! Du er så dygtig, og giver bare nye forældre så meget ro.
Tusinde tak for dit besøg, du er skyld i at jeg har kunne amme min søn uden store problemer. Vi er så glade for at du kunne komme så hurtigt og tog dig tid til os.
Du har gjort en kæmpe forskel for os alle 3 - tak for dig☀️

Antwoord van Lauras Babyunivers
Vi havde Laura hjemme for at hjælpe os med amning. Fra hun trådte ind ad døren kunne vi bare mærke at der var kemi. Hun var sindssyg sød og vanvittig dygtig. Vi kunne se at vores lille søn var tryg i hendes hænder og det samme var vi.
Laura har virkelig hjulpet os! Og vi vil til hver en tid bruge penge på at få hende hjem igen hvis vi får behov.
Her har vi at gøre med en person, som brænder for det hun laver og det er så prisværdigt når det handler om ens lille guldklump ❤️
Et kæmpe tak fra Borgerdiget ❤️🙏🏼