Lauritz.com Reviews 3.431

TrustScore 4 uit 5

4,1

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Søde kompetente med arbejdere fra start til mål... lige med undtagelse af hende vurderings personen, hun skal nok lige mindes om at hun trods alt ikke arbejder hos Sotheby's men hos Lauritz i Glostrup... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har endnu ikke modtaget forsendelsen selvom det er længe siden jeg betalte for både det jeg havde budt på (møbelstof) og forsendelse af samme til min privatadresse i Roskilde. Ved ikke hvad problemet... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min oplevelse igennem mange år hos Lauritz.com har altid været god. Ingen brok og bøvl. Jeg har lavet mange gode handler både på køb og salg. Alt har været tilfredsstillende. Medarbejderne får mi... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Synes det er rart ,det nu er den samlede pris ( Incl hammerslag og salær) der fremgår,når man byder. Heldigvis overlevede genstanden transport men indpakningen var mangelfuld. Det ville være rart med... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Online veilingwebsite
  2. Kunstgalerie
  3. Binnenhuisarchitect

Info over Lauritz.com

Geschreven door het bedrijf

Dette er det nye Lauritz.com, som blev overtaget af ny ejer i august 2023. Vi overtog aktiviteterne fra det tidligere Lauritz.com efter konkursen og driver i dag Danmarks største auktionshus med de samme dedikerede eksperter og auktionshuse, som mange allerede kender.

Gennem Lauritz.com forbinder vi købere og sælgere over hele landet og åbner dørene til en verden af kunst, design, møbler, antikviteter, smykker og ure.

Lauritz.com står i dag for gennemsigtighed, kvalitet og troværdighed – med landsdækkende auktionshuse i Hørsholm, Brøndby, Roskilde, Odense, Vejle, Aarhus, Aalborg og på Bornholm.

Vi bygger videre på Lauritz’ stolte historie – men under nye ejere og med et klart fokus på service, bæredygtighed og tillid. Det gamle Lauritz.com er fortid; i dag arbejder vi målrettet for at give både sælgere og købere en tryg og professionel auktionsoplevelse.

Lauritz.com support - Vi er her for at hjælpe!

Geschreven door het bedrijf

Har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe. Send os en mail på support@lauritz.com eller ring på 44509800.
Find også hjælp online
Vidste du, at du kan finde svar på en lang række spørgsmål direkte på hjemmesiden her: https://www.lauritz.com/da/om-os/sporgsmal-og-svar
Har du gode idéer?
Hos Lauritz.com er vi altid lydhøre overfor gode forslag og idéer, der kan bidrage til at øge brugervenligheden - og dermed være med til at serviceoplevelsen bliver endnu bedre. Skriv til os på support@lauritz.com

4,1

2 sterren
1 ster

Heeft 68% van zijn negatieve reviews beantwoord

Easy bidding and payment

Easy bidding and payment, quick delivery.

17 februari 2026

Hi Morten

Thank you very much for your review.

We’re pleased to hear that the bidding and payment process was easy and that the delivery was quick. That’s exactly the experience we aim to provide.

Kind regards

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

They were friendly upon retrieval

They were friendly upon retrieval. And when l couldn't find the entrance to the storageroom, a frienly personel helped me via telephone. I think they should put a larger entrance sign on their door.

17 februari 2026

Dear Elisabeth

Thank you very much for your review.

We’re pleased to hear that you were met with friendly service and that our team was able to assist you when needed. We also appreciate your suggestion regarding clearer signage at the entrance — that’s helpful feedback, and we will take it into consideration.

Kind regards

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Billederne på hjemmesiden levede ikke…

Billederne på hjemmesiden levede ikke helt op til vare.

Billederne på hjemmesiden var belyst på en måde, så varen fremstod i en anden nuance end den reelt var.
Leveringen var dog upåklagelig. Fragtmanden var venlig og fleksibel ift hvornår leveringen passede mig.

7 februari 2026

Hej Sally

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi beklager, at du ikke oplevede farverne som retvisende på billederne. Vi bestræber os altid på at gengive varerne så præcist som muligt, og din feedback tager vi med i vores videre arbejde, så vi kan blive endnu bedre.

Det glæder os dog at høre, at leveringen forløb godt, og at du havde en positiv oplevelse med fragtmanden.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ublu gebyrer.

Noget chokeret over deres gebyrer. Et salg kostede mig en tredjedel af salgsprisen i gebyrer. Så først senere udtalelser på nettet om "Lauritz com tager en væsentlig del af den samlede salgssum". Vil nok overveje andre salgssteder måske slet ikke på auktion.

27 februari 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Marianne

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi forstår godt, at det kan føles markant, når man ser den samlede afregning. Hos Lauritz.com dækker salæret hele håndteringen af salget - herunder vurdering, professionel fotografering, markedsføring, sikker opbevaring, forsikring, dialog med købere, udarbejdelse af aftaler samt betalingshåndtering, for at nævne nogle af punkterne. Vi står med andre ord for hele processen og alt det praktiske, også i de tilfælde hvor en vare ikke bliver solgt, hvilket ikke koster sælger noget.

Der har altid været både køber- og sælgeromkostninger forbundet med auktioner. For at gøre det mere overskueligt og transparent for købere har vi valgt at tydeliggøre den samlede pris for dem, hvilket kan få fordelingen til at fremstå anderledes set fra sælgers side.

Vi bestræber os på at være tydelige omkring vilkår og omkostninger, så man kan træffe sit valg om at sælge på auktion på et oplyst grundlag. Din feedback tager vi med i vores videre arbejde, og du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på support@lauritz.com eller 44509800 hvis du har yderligere spørgsmål eller evt. ønsker en gennemgang af din konkrete afregning.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt med aktionen og efterfølgende info…

Nemt med aktionen og efterfølgende info ang betaling og afhentning og venlig personale i Odense

7 februari 2026

Hej Lone

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at både auktionen, informationen efterfølgende og oplevelsen i Odense fungerede godt for dig. Vi giver rosen videre til personalet i Odense med det samme!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt omkring handlen fungerede 100%…

Alt omkring handlen fungerede 100% tilfredsstillende

Hej

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at hele forløbet levede fuldt ud op til dine forventninger.

Okay

Okay Okay god ok

Hej

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at oplevelsen var okay.

god service

Hej Eric

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre at du oplevede god service!

Overskueligt

Overskueligt, med at prisen/buddet allerede er inkl. gebyr og tillæg. Tingene fungerer. Alt er godt.

6 februari 2026

Hej Tina

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er vi virkelig glade for at høre. Vi er også selv glade for den ekstra gennemskuelighed der kommer ved de samlede priser.

Venlig og proffesionel betjening

Venlig og proffesionel betjening. Tak fo det

Hej John

Tusind tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os.

Gennemskueligt for køber.

Jeg køber gerne på Lauritz.com, da jeg bakker op om, at det afgivne bud er udtryk for det endelige beløb, som køber skal betale.

10 februari 2026

Hej Steffen

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at du oplever gennemskuelighed på vores platform.

Jeg elsker smykke

Jeg elsker smykke . Og hos Laurits har de meget gamle og god priser dem kan jeg god lide .
De har meget mere at byde .

4 februari 2026

Hej Irifete

Relationnel PARFAIT RARE EXCEPTIONNEL

Amabilité Rapidité pour réponse aux mails
Précision Bref un relationnel PARFAIT RARE
EXCEPTIONNEL
Continuez ainsi c'est un grand plaisir de travailler avec vous

10 februari 2026

Hello Jaques

Thank you for your exceptionel feedback, it means a lot to us.

Best regards,

Fin service

God handel til fair pris. Fin service.

3 februari 2026

Hej Ruth

Tusind tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os at du oplever fair priser og fin service.

fin oplevelse

31 januari 2026

Hej Nikolaj

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De annullerede mine køb selvom jeg…

De annullerede mine køb selvom jeg havde overført pengene. De gjorde sig ikke den ulejlighed at ringe mig op. Har skrevet på mail men har ikke fået noget svar. Jeg kan ikke anbefale at handle på denne side.

23 februari 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Martin

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Din feedback er vigtig for os.

Vi ønsker altid at vores kunder får en god oplevelse. Derfor har vi også imødekommet dit ønske om flere fristforlængelser. Men da den sidste frist ikke blev overholdt og du ikke havde kontaktet os inden den udløb, fastholder vi at annulleringen er sket på et korrekt grundlag iht. vores vilkår. Vi har desværre hverken før eller siden modtaget en overførsel fra dig.

Som vi også har informeret dig om, har vi en sælger i den anden ende der også venter på sin udbetaling.

Lauritz.com

Lees meer over geverifieerde reviews.