Le Petit Tom ® Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,8

Anne-Marie!!! iemand die niets te doen heeft en daarom besluit NEPPE kleding uit China te verkopen. Rotzooi. Ze is ook nog eens een DIEF.. Retouren worden niet aangenomen en terugbetaald. Tot 2... Toon meer

Altijd goede service, product is ook echt wat je koopt volgens de foto’s in de webshop en het is altijd een feest om je pakket uit te pakken. Ook als je advies nodig hebt over wat oudere Dolly petti... Toon meer

De jurkjes zijn van hele fijne kwaliteit. Ik heb al meerdere jurkjes en pettiskirts besteld en ze blijven zelfs na 5 jaar wekelijks gebruiken mooi.(ik ben baby fotograaf).

Geweldig gewinkeld en snel in huis! Prachtig verpakt. De site werkt super en lekker overzichtelijk. Hele mooie en duidelijke foto's van de producten!

1. Kinderkleding
  2. Babykledingwinkel
  3. Kledinggroothandelaar
  4. Kledingwinkel
  5. Poppenwinkel
  6. Schoenenwinkel

DOLLY Ballet Fashion, Flats & Fragrance. Tutus, Dresses, Ballerinas, Perfume, Dolls & More for DOLLY babies, girls & women by Le Petit Tom ®. We're famous for almost 2 decades for our divine DOLLY pettiskirts, tutus and dresses all inspired by ballet, dolls, movies and the '60s. Cause they want to wear this everyday anyway ;-)

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hoe kan ik iets beoordelen

Hoe kan ik iets beoordelen, als mij bestelling niet binnen is gekomen? Bovendien hoor ik niks van.

9 augustus 2021

Hallo,
Hartelijk dank voor je bestelling. Zoals je weet en geïnformeerd bent op de website, in het winkelmandje voordat je de bestelling plaatste, hebben we zomersluiting en orders worden vanaf 16 augustus verzonden. Dit staat ook in je orderbevestiging vermeld. Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je een email met een tracking nummer. De vraag van Trustpilot wordt door hun automatisch verzonden. Alvast veel plezier met je bestelling
Met vriendelijke groeten Anne-Marie

Hallo Seyfullah Ertugrul,
Hartelijk dank voor je bestelling. Ik zie dat je een Hotmail email adres hebt, wat er voor kan zorgen dat we de emails niet ontvangen of in de spam map terecht komen. Veel antwoorden over bestellingen en ruilingen etc. vindt je ook op onze website. Graag horen we wat je bericht is, zodat we je kunnen beantwoorden. Gaarne emailen naar info@lepetittom.nl

Hallo,
Dank voor je bericht. Welk artikel en welke maat zoek je precies? We hebben ook andere webshops die ons merk verkopen, zoals:

groet Anne-Marie

Hopelijk snel 5 keer groenig niets ontvangen

Hopelijk snel 5 keer groen, ik heb nog niets ontvangen 🤷🏻‍♀️ Dank voor de reactie- zodra ik het heb, wordt het zeker bij keer ✅ daar vertrouw ik op 😊

27 mei 2021

Hallo,
Dank voor je bestelling. Zoals je weet is jou bestelling speciaal voor jou gemaakt en vanaf het moment van bestellen duurt dat ca. 4-8 werkdagen. Je bestelling is reeds klaar en wordt morgen naar je verzonden.
Het tracking nummer volgt dan ook.
fijne avond,

WAT EEN ROTSITE

Je kan helemaal niets bestellen omdat de voorraad op nul staat... bijna bij alles!

16 september 2009
Reviews in alle talen tonen. (171 reviews)