Hele mooie en stevige gordijnen. Binnen de levertijd aangekomen. Heel blij mee! Ook makkelijk persoonlijk contact voor laatste vragen dus dat is fijn.
Er werd mee gedacht, duidelijke communicatie, ik ben erg tevreden, mooie kwaliteit, en mooi afgewerkt. Erg blij mee. We hebben de 100 procent licht verduistering.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Top!
Hele mooie en stevige gordijnen. Binnen de levertijd aangekomen. Heel blij mee!
Ook makkelijk persoonlijk contact voor laatste vragen dus dat is fijn.
Zeer tevreden
Erg blij mee.
We hebben de 100 procent licht verduistering.
Mooie gordijnen goeie prijs kwaliteit!
Fijne communicatie met de verkoper. Prachtige gordijnen voor een goeie prijs. Mooie kwaliteit en snelle levering. Wij zijn heel tevreden !
Leuk assortiment kinder gordijnen
Leuk assortiment kinder gordijnen.
Hele fijne service via WhatsApp, snelle levering en super goeie en nette kwaliteit!!
Super leuke gordijnen voor schuin dakraam
Wij hebben kindergordijntjes voor twee schuine dakramen besteld, voor een boven en onder roede. Dat was geen enkel probleem, het contact via de app is prettig en je wordt goed op de hoogte gehouden. De gordijnen zijn super leuk en de kleinkids zijn er reuze blij mee. Complimenten!
Uitstekende communicatie en product van…
Uitstekende communicatie en product van goede kwaliteit.
Heel erg tevreden
Ik heb super goede ervaring met leukekindergordijnen.nl Tijdens bestellen ben ik heel goed geholpen en geadviseerd, wat ik heel fijn vond dat ik rechtstreeks via whatsapp kon overleggen. Daarnaast heb ik gezegd dat ik gordijnen lengte tot de grond wou en liet foto zien van mijn woonkamer gordijn. Toen heeft ze mij gelijk advies gegeven om toch 1 cm bij te doen. En het is prachtig geworden! Precies zoals ik wilde! Helemaal top service top werk! Kan niet beter! Ik zou zeker weer bestellen! Bovendien gordijnen waren binnen ongeveer 2 weken klaar! Dus geen maanden wachten
Heel erg bedankt leukekindergordijnen.nl
Dit is echt een top winkel
Dit is echt een top winkel. Kwaliteit is echt super en de service ook. Als ze twijfel hebben appen ze je om zeker te weten of de maten kloppen en of de gordijnen boven een radiator hangen. Geven over de app ook netjes aan dat de levering iets later is en daardoor geeft het een goede transparante communicatie.
Wat ik zei kwaliteit van de gordijnen zijn geweldig. Ze zijn echt heel mooi en het 3D effect van de wolkjes en sterretjes in de gordijnen is echt een kers op de taart. De gordijnen die wij kozen hebben ook een licht effect rond de figuurtjes wat het extra mooi maakt en niet overheersend of storend. Echt geweldig. 10/10 recommend
Heel tevreden
Heel tevreden! Goede service en communicatie. Ik wilde 2 stoffen in het echt zien en kon snel stalen ontvangen, daarnaast wordt er zorgvuldig gecheckt of de zelf gemeten maten kloppen en geïnformeerd over de levertijd. Zeer tevreden over het resultaat ook!
Uitstekende service!
Na het bestellen wordt er contact met je gelegd om nog even alles te controleren. Natuurlijk klopte mijn maten niet. Ik heb de meet instructies niet gelezen. Heel fijn dat er nog een contact moment is. Kortom een uitstekende service, wie wilt dat nou niet. Groeten, een zeer tevreden klant :)
Heel persoonlijke service
Heel persoonlijke service, bestelling degelijk verpakt, heel tevreden van het resultaat!
Heel goed!
Gordijnen en rail besteld voor ons babykamer. Volgende dag, de bedrijf heeft gelijk contact opgenomen via whatsapp om alles nog door te spreken, om te zorgen dat alles klopt. Alles in goede orde ontvangen en gordijn ziet super leuk uit ♥️ heel tevreden.
Mooi afgewerkt en hele leuke kindergordijnen
Goede communicatie over de afmetingen vooraf, en het resultaat is prachtig, mooi afgewerkt en hele leuke kindergordijnen.
Precies zoals verwacht!
Bestelde gordijnen helemaal naar verwachting! Fijn dat er na bestellen nog een check is of alle afmetingen e.d. kloppen. Levertijd zoals afgesproken.
Fijn bedrijf dat mooi werk levert!
Fijn bedrijf dat mooi werk levert!
Ze hebben na mijn opdracht de moeite genomen om nog even een paar opgegeven wensen te checken zodat er geen misverstanden konden komen. Altijd fijn als een bedrijf deze moeite neemt! Top werk geleverd!
Voor de 3de keer besteld en dit keer…
Voor de 3de keer besteld en dit keer geen Kindergordijnen maar verduisterende gordijnen voor onze slaapkamer. Gewoon uni. Wederom staan we versteld van de hoge kwaliteit.
Via de app worden vragen supersnel beantwoord en meegedacht en advies gegeven over de juiste maat.
Staaltjes worden kosteloos opgestuurd en de gordijnen waren weer super snel binnen. Super tevreden!
De gordijnen zijn snel geleverd
De gordijnen zijn snel geleverd, en zijn precies goed op maat.
Vriendelijke service.
Goede vragen gesteld na de bestelling
Goede vragen gesteld na de bestelling, snel reactie gegeven en levering gezorgd.
Goede communicatie met de…
Goede communicatie met de klantenservice voor extra toevoegingen. Kwaliteit is perfect. Herhaling vatbaar