Geen service. Een leverancier levert een tweedehands kapotte televisie en geeft niet thuis. Oplossing LG is helaas heeft u pech. Wij kunnen het maken (heb geen tweedehands tv gekocht) en de kosten zij... Toon meer
Koel/vries combinatie gekocht. Kan 10 jaar garantie krijgen maar LG reageert niet op ons verzoek. Ook deur omzetten zou kosten aan verbonden zijn. Moest eerst offerte opvragen. Maar ook hier LG niet... Toon meer
Waardeloze machine en klantenservice! Probleem met aftappen water na filter storing: Foto gestuurd dat afvoerslangetje knel zit in apparaat: Conclusie na bekijken foto: gewoon slangetje terug... Toon meer
Heeft 4% van zijn negatieve reviews beantwoord
Registreren product
Ik kan op de site van LG bij 'mijn producten' geen nieuw product registreren. Het LG logo blijft maar 'ronddraaien' Na telefonisch contact met LG via ontvangen mail lukt ook niet. Frustrerend!
LG, ik wil mijn product registreren!
Kees
Soundbar te luid op laag volume-instelling tijdens streamen
Heb een LG DSC9S soundbar welke de mogelijkheid heeft tot spotify connect. Ik kan dan van mijn telefoon streamen naar de soundbar, en het volume regelen via de knoppen van mijn telefoon.
Probleem is echter dat als het volume al behoorlijk hard staat, terwijl deze pas op bijv. 5% staat. 100% zou dus oorverdovend zijn, en dit houdt in dat als ik mijn volume 1 tikje harder zet met de knop, deze meteen VEEL harder staat!
Meermaals gemeld bij LG, geven aan het door te geven aan de technische afdeling, maar na maanden wachten veranderd er helemaal niks. Klantenklachten lijkt ze niets te interesseren.
Jammer, want de soundbar klinkt verder prima.
Had een goed product kunnen zijn.
Vreselijke ervaring
Vreselijk! We hebben al jaren naar tevredenheid een LG wasmachine. Toen deze op dinsdag kapot ging, gelijk een nieuwe besteld. Voorkeur ging uit naar weer een LG. Besteld op dinsdag en hij zou gelijk de donderdag geleverd worden. Voor donderdag niks gehoord, dus gebeld. Niet te bereiken wegens drukte. Whatsapp gestuurd donderdag om 09:03, om 14;45 reactie of we een e-mail adres konden sturen. Met als reactie daarop dat de order wel is doorgekomen maar het geld niet. Aangeven dat wij het gelijk hebben gecheckt en bewijs van afschrijving bijgevoegd.
Ze zouden zsm er op terug komen. Vervolgens vrijdag middag gebeld, niks bekend van de order en/of klacht. Ze konden niks betekenen qua overzicht of informatie en het werd op z’n vroegst maandag want er moest geïnformeerd worden. Dit was niet opgepakt na de whatsapp berichtjes.
Nu kregen we maandag het geld terug gestort, zonder enig mailtje, berichtje, of iets dergelijks.
Wat een totale aanfluiting qua service!
Televisie LG OLED 77C17LB gekocht bij Mediamarkt
Televisie LG OLED 77C17LB gekocht bij mediamarkt op 20-22-2021. Aankoopprijs € 2.989,—. Tv wil opeens niet meer opstarten. Vermoedelijk voeding defect. LG geeft aan tv via service-partner laten repareren. Kosten NA coulance van LG € 1.292,—. Mediamarkt geeft tevens aan garantie verstreken, geen vergoeding en doorverwijzing naar LG. Voorkeur gaat nu uit naar Samsung tv met 5 jaar garantie! Management LG neemt klacht niet in behandeling. Bizar slechte service voor high end tv van € 3.000,—
Slechte wasmachine en after-sales-service LG
Eind 2019 een gloednieuwe LG wasmachine F4WV7091 bij Bemmel & Kroon gekocht. Kortgeleden is deze wasmachine al net na 5 jaar "overleden". Het moet gerepareerd worden voor eigen rekening. Een prijsopgave van LG (CE Repair) ontvangen. Reparatiekosten bedragen tussen circa € 120 tot € 250. Er is überhaupt geen rekening gehouden met coulanceregeling. Klacht erover ingediend en helaas is mijn bezwaar afgewezen, omdat de garantietermijn van 2 jaar overschreden is. Wat een slechte after-sales-service! Dus geen wasmachine van LG meer kopen, want gemiddeld gaat het maar maximaal 5 jaar mee! Relatief goede wasmachines zouden een levensduur van minimaal 8 jaar moeten hebben is mijn ervaring. Kortom, nooit LG wasmachines meer voor ons!
Waardeloze TV veel geld voor een…
Waardeloze TV veel geld voor een kwalitatief slecht product na nog geen 4 jaar voeding stuk en natuurlijk geen garantie meer dus mensen koop gewoon een Samsung TV.
Super slechte service.
Super slechte service.. Bij aankoop was de wasmachine al defect, na 2 reparaties nu een 3e (in 1,5 jaar tijd) waarbij ik ik van het kastje naar de muur wordt gestuurd en periodes zo der wasmachine zit. Er wordt niet mee gedacht over hoe een goede wasmachine te krijgen. Ook de klantenservice geeft alleen maar standaard antwoorden. Koop nooit iets van LG…
Onze koelkast is nu al een week kapot…
Onze koelkast is nu al een week kapot en we proberen via de 10 jaar garantie een reparatie te krijgen. Maar na dagen wachten hebben we nog steeds geen voorstel van de klantenservice ontvangen. Het is echt frustrerend hoe langzaam alles gaat en hoe onvriendelijk de service is. Dit wordt zeker mijn laatste product van LG.
Super slechte service
Super slechte service. Heb een nieuwe LG wasdroger geleverd gekregen welke vanaf dag 1 water lekt aan de onderzijde. De machine zit nog volop in de garantie en heb melding gemaakt van het probleem. De eerste monteur komt en vervangt onder garantie de pomp, echter heeft dit het probleem niet opgelost. Tweede monteur komt dus en die constateert dat de onderbak defect is. De droger is dus nieuw vanuit de fabriek aangeleverd met dit probleem, duidelijk dus een fabrieksfout. LG service weigert vervolgens de garantie vanwege in hun ogen ongeoorloofd gebruik van de droger terwijl het een fabrieksfout is. NOOIT MEER LG!!!!!
Zeer slechte klantenservice
Service 0,0 TV besteld bij LG Levering klopt niet. Dramatisch spechte servicedesk om je geld terig te krijgen. Je kan een klacht naar het management sturen Gedaan maar ook die reageren niet. Zit dus in de cultuur van het bedrijf. Geen LG nemen want service is ZEER SLECHT
Tv €2000 euro na 3.5 kapot
Tv €2000 euro na 3.5 jaar kapot . Spontaan veel gekraak en alle kleuren door elkaar dus geen beeld. Dan gaat de tv uit zich zelf uit. Dan van het stroom afhalen opnieuw opstarten en dan maar weer afwachten tot wanneer het weer gebeurd. Dat is tussen de 1 a 4 uur . Wat een drama
TV van 3000€ na 3 jaar kapot
TV van 3000€ na 3 jaar kapot. Reparatie kosten minimaal €100,-. Eerste en laatste keer dat ik een LG heb gekocht, was geen goede investering.
Komen hun beloftes niet na
In juni al aangegeven dat de koelkast niet was gerepareerd en 300 euro terug wou. Schreef ik namens een vriendin die het echt niet breed heeft. Telefonisch was t toegezegd, niks meer gehoord en het geld nooit terug gestort. Mijn advies. Koop geen koelkast van LG
Wat elling k bedrijf zo een spijt van…
Wat elling k bedrijf zo een spijt van mijn lg oled!!!!!!!!
Problemen met LG tv, maar firma (LMR) doet NIETS nuttigs!!!!!!
Een 2e LG-tv wordt nu voor de 2e maal "gemaakt"....,
Hun eigen technieker zegt dat dat we alle problemen samen hebben, die je aan een tv kunt hebben. LMR probeert het weer af te schuiven als een lokaal probleem....raar toch, want andere tv werkt perfect! Als je 2 dezelfde tv's koopt en 1 ervan heeft al meer dan een jaar problemen, dan ligt het toch aan hun toestel!?! En raar maar waar, nu is het het 2e toestel dat dezelfde problemen heeft!
We hebben alle bewijzen (foto's) doorgestuurd, maar ze sturen op vrijdag een andere technieker (dan voorheen) en zondag heb je reeds hetzelfde probleem!
Uiteindelijk zelf LG Benelux gecontacteerd en zij proberen nu een oplossing te zoeken, maar dat een 2e tv dezelfde problemen heeft dan de 1e, dan ligt het toch aan het toestel???? De nieuwe tv (vervanging van de 1e) werkt nu wel perfect!
Als je kan, vermijd LMR, want veel goeds moet je van hen niet verwachten!
18/12/2024: het verbetert er niet op!
Beste,
Onze tv was voor de 2e maal in reparatie en wij krijgen een brief terug dat er geen technisch defect aan de tv is en
als we deze binnen de 90 dagen (dat is de termijn dat de tv nog in garantie is!!!) een nieuwe klacht melden en ze niets vinden wij de kosten hiervan moeten dragen!
DIT HEBBEN WIJ NOG NOOIT MEEGEMAAKT!
De problemen aan de tv zijn telkens gemeld via foto's waar de datum bij staat, dus dat is een 1e bewijs.
Ten 2e hebben wij al meermaals duidelijk gemeld dat het probleem zich soms dagelijks voordoet, maar soms ook na enkele weken.
Van LMR uit hebben ze mij meegedeeld dat de tv een half uurtje aan en uit gezet wordt en als ze dan niets vinden het voor hen ok is....
DIT VINDEN WIJ NIET KUNNEN!
Deze firma maakt ons belachelijk en wilt zeggen dat we aan het liegen zijn, maar wij kunnen enkel de problemen melden, we vinden deze niet uit!
We ondervinden dat LMR moeilijk doet, omdat we ons gedacht gezegd hebben (dat de tv niet gemaakt is! en dit ondertussen de 2e reparatie is, dewelke zich al 2 dagen na de 1e reparatie voordeed!)
Toen we om een vervangtoestel gingen, waren er mensen die een LG-tv wouden kopen en de mensen vroegen direct met welke firma er gewerkt wordt bij problemen en de verkoper zei LMR
en deze mensen haakten direct af!
Dit is geen reclame voor jullie en ik zal deze klucht op trustpilot melden!
Als we door de externe firma (LMR, waar we niets mee te maken hebben), belachelijk gemaakt worden, dan vinden wij dit echt erg!
Het is onze fout niet dat er geen bekwame techniekers zijn en dat de tv niet gemaakt wordt naar behoren....
Nooit meer LG TV
Ik heb een LG smart tv, is echt een ellende. Terwijl alles blijft verbonden thuis, wifi verbinding opeens valt uit. Zet jij aan gaat ie weer uit. Wil jij kog een keer aan zetten dan herkent de wifi code niet meer dan moet nij 15digits wifi code weet invoeren. Jij wilt cache leegmaken, staat nergens op en blijft vast zitten tijdens films kijken. Hoe moeilijk fckn zijn om een godsname goed werkende tv te maken. Wat een klere merk dit lg, totaal waardeloos.
Wasmachine gaat kapot na 3 jaar ( 1…
Wasmachine gaat kapot na 3 jaar ( 1 jaar buiten garantie). Contact opgenomen en er zou een coulance regeling komen voor de reparatie. Krijg vervolgens een ‘opzetje’ van de factuur van 300,- waar dan 30,- af zou gaan als coulance. Dit alles duurde een week of 3. Nog steeds een kapotte machine en geen korting op een nieuwe. Wat een service. Hier geen LG meer.
1 grote bende!
Slechter dan dit kan niet!! Een wasdroger gekocht deze ging na 3 maanden kapot vervolgens via LG een reparatie aangevraagd want de droger zit nog in de garantie. Het prachtige bedrijf let me repair word ingeschakeld deze mensen hebben pas over 4 weken tijd om langs te komen. Let me repair is 4 keer geweest voor dat het probleem verholpen was en tussen die 4 keer ook telkens 4 weken wacht tijd.
Ook hebben we een LG wasmachine, deze is 1,5 jaar oud en zit ook nog in de garantie. Hier is CE repair bij komen kijken. Hier hebben we een week op moeten wachten wat dan niet lang is.
Er is een gat in de buiten trommel geconstateerd wat schijnbaar door ons toedoen ontstaan is. We wassen geen bakstenen! LG wil dat wij zelf de kosten betalen van 385 euro voor het vervangen van de buiten trommel.
Werkelijk waar waardeloos bedrijf. Ik zou iedereen willen waarschuwen voor de kwaliteit van LG producten en LG service het is echt 1 grote bende
Ik zou nooit iets bij hen bestellen het…
Ik zou nooit iets bij hen bestellen het is letterlijk een oplichting bedrijf.
Ze nemen geen contact op met jouw als je problemen heeft met een nieuwe product iedereen stuurt je weg en zijn klantenservice is de meest slechte ooit
De reviews hieronder kloppen
De reviews hieronder kloppen
Mij is hetzelfde overkomen heb een betaling gedaan met 3 in 1 ideal .vervolgens zegt lg dat ze geen betaling hebben ontvangen.vervolgens bankafschrift opgestuurd en betaalbewijs van iDeal.Lg zegt dat hun niks van de betaalprovider hebben vernomen terwijl deze lgwehsop 3 keer gemaild hebben dat er is betaald.nogmaals bestel niks bij lg webshop.Ik ga nu gerechtelijke stappen nemen.dit riekt naar oplichting.