Prima service. Ik had twee dezelfde lampen besteld welke bij levering verschilden in houtkleur. Na een telefoontje kreeg ik wel een identieke lamp toegestuurd en kon ik de verkeerde retour sturen met... Toon meer
Bij de eerste keer bij bezorging ging wat mis door DHL ( dat is altijd bij hun zo ) maar nadat contact heb genomen bij lightdepot is probleem 1 keer opgelost en heb als nog led lampen ontvangen. Vindt... Toon meer
Lampenkap besteld en reeds twee dagen later keurig verpakt ontvangen! Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelprocedure. Prima ervaring dus, kon niet beter.
light depot biedt als factory-outlet verrassende, trendy verlichting van bekende merken tegen zeer aantrekkelijke prijzen. We laten je ruimtes stralen met unieke lampen die perfect passen bij jouw woonstijl: modern, vintage, landelijk, urban, tijdloos of industrieel. Light Depot is dé lampenoutlet waar je altijd slaagt voor een prachtige lamp. Er is keuze uit hanglampen, vloerlampen, wandlampen, tafellampen, plafondlampen, inbouwspots, opbouwspots en lampenkappen. Dat betekent vele jaren maximaal genieten van een op-en-top thuisgevoel voor minimale prijzen! Onze Outletstore: Light depot Duiven Nieuwgraaf 10 6921 RJ Duiven Nederland
Nieuwgraaf 10 , 6921 RJ , Duiven , Nederland
- 026 - 31 90 630
- Online@lightdepot.nl
- www.lightdepot.nl
Geen geld terug!
Op 27 november 2024 hebben wij twee lampenkappen gekocht in de winkel in Duiven, en deze vervolgens teruggebracht en omgeruild voor één duurdere lampenkap met 13 euro bijleg. Uiteindelijk hebben wij ook deze lampenkap teruggebracht, netjes in originele verpakking en netjes binnen de retourtermijn. Het geld zou worden teruggestort, maar dat moest via het hoofdkantoor dus dat duurt even. Dat was verder geen probleem. Na een maand nog steeds geen geld terug te hebben gehad zijn wij terug naar de winkel gegaan. Vervolgens verteld de dame aan de balie dat we 13 euro terug kunnen krijgen, het verschil van de aankoopbonnen. Wanneer wij vragen hoe het zit met de rest van het bedrag, in totaal 60 euro gaat de dame een discussie aan dat wij "het niet snappen." Wij kunnen fluiten naar de rest van ons aankoopbedrag. Wij zijn erg geschrokken van de houding van deze medewerker en raden dan ook iedereen af zaken te doen met deze partij.
Zeer professioneel bedrijf.
Zeer professioneel bedrijf.
Klacht goed aangepakt en perfect opgelost binnen de week !
Zo hoort het.

Top online shop
Snelle levering, keurig op de hoogte gehouden met betrekking tot de levering en niet geheel onbelangrijk, een voordelige prijs.

Mooi product, snelle levereing
Mooi product, passende prijs, snelle verzending. Vragen snel en adequaat beantwoord.

Antwoord van light depot
Buiten gewoon goed en snel geleverd
Buiten gewoon goed en snel geleverd. Het product is goed en komt overeen met de foto's. En voor betaalbare prijzen. Ik kom zeker terug.

Geen communicatie
Geen communicatie na mijn druk op bestelknop. Alleen mijn betaling werd afgeschreven en klaar.
Na drie dagen een mail gestuurd naar Besselink (daar was het bedrag bijgeschreven). We zijn nu twee dagen verder na de mail, niets gehoord nog. Wel de bestelling inmiddels ontvangen en ik had het kunnen laten gaan maar het is wel een raar proces...

Goede ervaring!
Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Binnen enkele dagen geleverd!
Volgende keer weer bij Light depot.
Waardeloos!!!
Waardeloos!!!!
Voor 22.00u besteld volgende dag binnen. Klopt helemaal niks van. Wil graag mijn geld terug krijgen.

Antwoord van light depot
Goed, goedkoop en wat je besteld is wat je krijgt Wat je ziet is wat je koopt
Wat je ziet is wat je koopt. Snel en geen tegenvaller
snelle levering en keurig breukvrij…
snelle levering en keurig breukvrij verpakt. artikel zoals omschreven en een goede prijs/kwaliteit.
zou zo weer bij light depot bestellen of het vrienden en familie aanbevelen.
Na een hobbel in de bestelling en na…
Na een hobbel in de bestelling en na eindelijk contact met een zeer behulpzame dame van klantenservice wordt de zaak eindelijk opgelost en komen we tot een positieve overeenstemming, ik vertrouw erop dat de volgende bestellingen beter zullen verlopen. Bravo Lightdepot !!!!!!!!!
Zeer snelle levering en goed verpakt.
Zeer snelle levering en goed verpakt. Mooi product precies zoals op de website, de lampen zijn super en voor een zeer mooie prijs..