Fantastisk service og hjertet på rette sted! Så en mindre fejl, gjorde at jeg fik den forkerte udgave, af det legetøj som jeg havde bestilt. Jeg orienterede mig ikke ordentligt og pakkede hurti... Toon meer
Hurtig og god kundeservice! Vi var så heldige at få foræret en ældre lille per seng uden at kende model eller alder. Jeg skrev og vedhæftede billeder af sengen for at forhøre mig om model, således j... Toon meer
Jeg bestilte en madras til Juno-sengen inkl. lagner, der blev leveret efter 1-2 dage. Madrassen passer perfekt. Desuden var der en sød lille hilsen med i pakken og et par babysokker. Eneste minus... Toon meer
Jeg bestilte en ordre torsdag morgen, allerede inden middagstid havde de pakket ordren og den havde fået et sporingsnr. Lørdag morgen var pakken klar til afhentning. Det kan ikke gøres hurtigere, så... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Lille Per Seng er vores hjertebarn og vi har et ønske om at være leveringsdygtige i alle nødvendige reservedele til den gode gamle Junoseng fra 1940`erne, således at den kan gå i arv mange år endnu.
Sildestrup Øvej 2A, 4872, Idestrup, Denemarken
- mail@lars-hansen.dk
- www.lille-per-seng.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Hurtig levering, flotte produkter
Desuden var der en sød lille hilsen med i pakken og et par babysokker.
Eneste minus er hjemmesidens lidt uprofessionelle look og uskarpe billeder ift. nogle af produkterne. Det skal man dog slet ikke bekymre sig over, da alt andet er fuldt professionelt :)
Hurtig kevering
Hurtig levering på en kvalitets vare. Super!
Fin service og god behandling
Her handler jeg gerne igen. Pæne varer og god service. Kun positivt herfra😃
Super service, hurtig levering og en hjemmeside der er til at finde rundt på. Ikke sidste gang jeg har handlet der.
Alt var perfekt 👌
Hurtigt levering og rigtig flot produkt. Kan varmt anbefales.
Hurtigt levering
God service. Nemt at bestille, hurtig levering. God kvalitet af varer.
God service, gode produkter
Har kun godt at sige! Hurtig og god ekspedition, venlig vejledning og udmærkede produkter. Jeg vender tilbage!
Super god handel
Det er nemt at overskue hjemmesiden og når man bestiller går det hurtigt med at få varen hjem 🙋 super service
Hurtig forsendelse
Er fuldt ud tilfreds, jeg modtog madrassen allerede 2 dage efter. Også lp der en personlig hilsen i med et par handsker til min babyboy ❤️ Super service
Hurtig ekspedering ;-)
Hurtig ekspedering og dejlige ting d i har :0)
Super
Hurtig levering. Bestilte en gåbil. Varen var i flot stand + i pakken var et lille legetøj.
Super-venlig service og hurtig levering :-)
Har flere gange bestilt fra Lille Per-sengs webshop. Hver gang har været en positiv og tryg oplevelse :-)
God Online-butik :-)
Jeg har handlet med Lille-Per-Seng nogle gange nu.
Alle gange er min ordrer blevet behandlet hurtigt, således at jeg havde varerne 1-2 arbejdsdage efter ordreafgivelsen. Varerne er som lovet på hjemmesiden, så kun gode erfaringer herfra.
God service og hurtig fragt.
God service , hurtig levering
Super lækker madras til sønnesøns seng - han sover nu som en lille prins .. :) der var en lille gave med - da min søn dog nok er lidt for stor til at bruge den vil jeg gemme dem til lillebror kommer , :)