Linenbundle Reviews 9.269

TrustScore 4 uit 5

4,1

Lekkere dikke zachte badhanddoeken gekocht! Levertijd duurde vrij lang, langer dan een week en verzendkosten waren hoog €14,95. Maar ik had de badhanddoeken opnieuw besteld, want de badhanddoeken van... Toon meer

Een feestje om te gaan slapen! Al meerdere malen beddengoed gekocht bij Linnenbundle voor zowel ons zelf, onze zoon en voor mijn moeder. Ook zij vinden het beddengoed heerlijk. Bij onze laatste bes... Toon meer

Fijn bedrijf om bij te bestellen, alles wordt snel afgehandeld en keurig verpakt. Om nog maar te zwijgen over hoe heerlijk deze lakens slapen, zo zacht en koel en comfortabel. Heb al meerdere dekbedov... Toon meer

1. Bedwinkel
  2. Slaapkamermeubilair winkel

Luxury bed linen delivered direct to your door at a fair price. 100% cotton 500 thread count duvet covers, flat sheets, fitted sheets & pillowcases.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

9K reviews

Heeft 22% van zijn negatieve reviews beantwoord

Geen fijn materiaal voelt kunstmatig

Inmiddels contact gehad met de klantenservice en ze hebben heel accuraat en zeer service gericht gehandeld. Dus ik blijf nog even klant en ga een ander product bestellen in de hoop dat dat wel weer goed bevalt, net zoals mijn eerdere bestelling.

Ik heb al eerder een overtrek gekocht en dat is heerlijk materiaal. Deze die ik nu heb gekocht voelt kunstmatig, het glimt je tegemoet en is glad. Ligt helemaal niet fijn.

6 december 2022
Logo Linenbundle

Antwoord van Linenbundle

Beste Marcel,

Bedankt voor je eerlijke feedback!

Wat vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent met de kwaliteit van het ontvangen product. Dit is zeker niet iets waar we dagelijks mee te maken hebben, aangezien we er trots op zijn alleen de hoogste kwaliteit te leveren. We willen u verzekeren dat we dezelfde materialen gebruiken als een jaar eerder. De reden voor wat u momenteel ervaart, kan de volgende zijn: bepaalde kleuren - bijvoorbeeld saliegroen - bevatten meer kleurstof, wat het kleine verschil in handgevoel kan beïnvloeden, maar we kunnen bevestigen dat de stof zelf exact hetzelfde is. Bovendien is het misschien de moeite waard om erop te wijzen dat katoen bij elke wasbeurt zachter wordt omdat de vezels iets losser worden van het strakke weefsel, en daarom raden we aan om het met een mild wasmiddel te wassen. Ik heb contact met u opgenomen om dit probleem op te lossen.

We verontschuldigen ons voor enig ongemak.

Met vriendelijke groeten,
Eve,
Linnenbundel Klantenservice

Werkelijk zalig!

Werkelijk zalige producten! Superzacht beddengoed, heerlijke kussens, en ik ben totaal verknocht aan mijn Snugglemeister vierseizoenen dekbed. Zo lekker dat het dekbed geen vulling van dierenleed heeft (dons of veren), maar ook niet broeierig plastic-achtig aanvoelt als andere vegan vullingen.

Ik denk niet dat ik ooit nog ander beddengoed zal kopen.

19 december 2022

Kwaliteit is top

Kwaliteit is top. Ik vond de lakens bij uitpakken wel behoorlijk stinken, maar na wassen zijn ze echt heerlijk.

5 december 2022

Kwaliteit valt zwaar tegen

Ik kan niet geloven dat dit dekbedovertrek 500tc is; het is totaal niet zacht en voelt stug en hard aan. Ik hoopte dat wassen zou helpen, maar dat blijkt niet zo; de stof blijft hard en stug. Een dure miskoop. Ik voel me echt bekocht.

9 december 2022

top kwaliteit

top kwaliteit. Was beetje sceptisch maar verrast door de looks, het gevoel en de afwerking. Dank jullie wel.

28 november 2022

Helaas door Post NL te laat geleverd en…

Helaas door Post NL te laat geleverd en daardoor op pakjesavond niet kunnen geven. Mail gestuurd naar Linenbundle, maar geen reactie gekregen. Ik hoopte op wat medeleven en actie vanuit het bedrijf.

5 december 2022
Logo Linenbundle

Antwoord van Linenbundle

Hello Trudie,

Bedankt voor uw feedback en beoordeling.

Het spijt me voor de vertraging in de levering. Helaas kan Black Friday voor veel bedrijven de drukste tijd van het jaar zijn en daarom zijn vertragingen bij koeriers niet ongebruikelijk. Het spijt me te horen dat je cadeau te laat is ontvangen. Ik zal ervoor zorgen dat ik je e-mail vind en contact met je opneem voor een vervolg.

Onze klantenservice werkt alleen van maandag tot en met vrijdag en heeft uw e-mail in het weekend niet kunnen beantwoorden.

Met vriendelijke groeten
Ines
Linenbundle Customer Service

________________________

Hi Trudie,

I just would like to follow-up on this: Upon investigating your delivery, I can confirm you have received your parcel whithin 2 business days, which is in our regular delivery timeframe.

Kind regards,
Linenbundle Customer Service

Handdoeken van zeer hoge kwaliteit

Handdoeken van zeer hoge kwaliteit. Zijn lekker dik, zacht en nemen goed vocht op zonder dat de handdoek nat aanvoelt. Bij de eerste keren wassen en drogen gaf het heel veel pluisjes af, meer dan normaal. Logisch ook, de handdoeken zijn dikker dan mijn vorige.
Wel jammer dat bij handdoeken van deze prijsklasse alsnog wat losse draadjes te vinden zijn. Dat zou ik niet mogen verwachten.
Desondanks zou ik deze handdoeken in natural kleur zeker opnieuw kopen!

27 november 2022