Den refurbished computer, jeg købte, var præcis, som beskrevet. Lige den meget vigtige detalje er ofte et problem ved online-handler, men ikke denne gang. Desuden fungerede det fint med forsendelsen,... Toon meer
Easy-Peasy! Hurtig levering, nem & hurtig installation via USB-stik, uden problemer. Jeg valgte at installere som dual boot - for mig en god løsning. Og da der kom en lille "arberdabei", hurtig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Skærmen havde tydelige skader hvilket man burde havde opdaget inden man valgt og sende den til kunden. Tror jeg vælger at indstiller Linux selv næste gang. Venter på at få pengene tilbage God kun... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super god service Jeg kan varmt anbefale linuxpusher.dk. Hurtig levering, hurtige svar (både pr. telefon og mail), gode bærbare pc'er og kompetent vejledning. God oplevelse fra start til slut.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Køb Linux produkter fra nordens måske største Linux leverandør.
A C Hoppesvej 6, 7790, Thyholm, Denemarken
- +45 6080 7622
- pingvin@linuxpusher.dk
- www.linuxpusher.com
Vraagt klanten om een review
Selve købsprocessen var fuldstændigt…
Selve købsprocessen var fuldstændigt OK.
Jeg var lidt betænkelig,fordi billedet af den påtænkte computer på websitet havde et fysisk USkeyboard, men jeg fik heldigvis en med skandinavisk keyboard.
Rigtig god
Rigtig god, og hurtig service. Deres AI-chat er også utrolig, den narrede mig til at tro, at jeg chattede med et menneske, indtil jeg indså, at så hurtigt kan et menneske ikke skrive!
Lad os bakke op om Linux og alt, hvad der kan afkoble os fra amerikansk high-tech!
Roland Haraldson
Kunden i centrum
Et nemt køb, hurtig levering og fantastisk kundeservice, hvor jeg oplevede at niveauet var noget højere end hvad man normalt oplever, så en meget tilfreds kunde her :-D
Helt fantastisk god kundeservice
Helt fantastisk god kundeservice, helt udover al forventning, og jeg er virkelig tilfreds med Linux Mint Cinnamon, helt overskueligt for en der kommer fra Windows 10, også selvom jeg er af en ældre generation.
Hurtig levering og god information
Isntallationen af Linux Mint med…
Isntallationen af Linux Mint med usb-stick fra Linuxpusher gik nemt. Ingen problemer. Og Mint fungerer fint.
Stig Madsen

Defekt skærm
God kundeservice så de for lige to stjerner mere. Vil give dem en chance til næste gang jeg skal købe en linux PC

Super køb
Super køb, 13" refurbished bærbar, der bare er køreklar... en del af rosen skal til Linux cinnamon mint som ikke gør skiftet fra Win10 svært!

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, super kundeservice, og hurtig ekspedition.

Easy-Peasy!
Easy-Peasy!
Hurtig levering, nem & hurtig installation via USB-stik, uden problemer.
Jeg valgte at installere som dual boot - for mig en god løsning.
Og da der kom en lille "arberdabei", hurtig og venlig løsning.
Top service, så top anmeldelse herfra - TAk!

Virker perfekt
Virker perfekt, maskinen er lyn hurtig og helt stille

Pc med Linux Cinnemon kom hurtigt
Pc med Linux Cinnemon kom hurtigt, og det har næsten være som “plug and play”
Jeg er 65, men indtil videre er det nemt 😃

Meget hjælpsom
Linuxpusher er hurtig til at svare på henvendelser. Meget hjælpsom og god til at forklare, hvad vi ikke forstår.

Super oplevelse
Super oplevelse. Maskine og Linux spiller max. fra starten. Og tak for de små gaver der kom i kassen.

Service i topklasse
En misforståelse fra min side ved bestillingen blev rettet øjeblikkeligt og uden omkostninger for mig. Service i topklasse