Den refurbished computer, jeg købte, var præcis, som beskrevet. Lige den meget vigtige detalje er ofte et problem ved online-handler, men ikke denne gang. Desuden fungerede det fint med forsendelsen,... Toon meer
Easy-Peasy! Hurtig levering, nem & hurtig installation via USB-stik, uden problemer. Jeg valgte at installere som dual boot - for mig en god løsning. Og da der kom en lille "arberdabei", hurtig... Toon meer
Skærmen havde tydelige skader hvilket man burde havde opdaget inden man valgt og sende den til kunden. Tror jeg vælger at indstiller Linux selv næste gang. Venter på at få pengene tilbage God kun... Toon meer
Super god service Jeg kan varmt anbefale linuxpusher.dk. Hurtig levering, hurtige svar (både pr. telefon og mail), gode bærbare pc'er og kompetent vejledning. God oplevelse fra start til slut.
Køb Linux produkter fra nordens måske største Linux leverandør.
A C Hoppesvej 6, 7790, Thyholm, Denemarken
- +45 6080 7622
- pingvin@linuxpusher.dk
- www.linuxpusher.com
Vraagt klanten om een review
Købte software i form af Linux Mint…
Købte software i form af Linux Mint Cinnamon styresystemet. Hurtig levering og produktet virker bare. God lille installations instruktion fulgte med, hvilket var nyttigt. Kan anbefales.

Antwoord van Linuxpusher
Hurtigt levering og fint produkt
Hurtigt levering og fint produkt, som bare virker. Godt at have en kontaktperson, når man handler software. Mvh. Simon.

Antwoord van Linuxpusher
Varen var lidt længe undervejs derfor…
Varen var lidt længe undervejs derfor kun 4 stjerner ellers ikke noget at klage over

Antwoord van Linuxpusher
Har aldrig handlet før i Linuxpusher
Har aldrig handlet før i Linuxpusher, men en god oplevelse. Med udførlig forklaring.
Eneste minus er, ved billigst fragt, tager det 5 dage.

Antwoord van Linuxpusher
Hurtig levering og skønne produkter.
Tak for hurtig ekspedition
Tak for hurtig ekspedition. Computeren fungerer perfekt!
Mange hilsner fra Linux bruger på 12. år.

Modtog ubuntu på usb idag d 29-8-22
Modtog ubuntu på usb idag d 29-8-22, min lenovo var død, men efter få minutter var den kørende igen, programmet installerede nærmest sig selv efter et par valgklik

Lyckat köp av Tux prylar
Fast response from linuxpusher when I had trouble to pay with paypal payment. It took me some time to find the helpful answer in my mailbox spam folder. The Tux Fan merchandise was appreciate by me and Linux friends. JR serco
God, effektiv service. Pålidelig software leverandør
Varen produceres hurtigt og leveres ditto. Lagerstatus passer altid. Personlig betjening mulig. Har handlet der adskillige gange altid med upåklagelig service trods et ikke super moderne design på hjemmesiden.