Vi brugte livet er godt til polderarben hvor den skønneste kvinde kom og holdte dildoparty.. Hun ringede i forvejen og spurge om det var ok hvis vi lavede en lille prank med bruden.. Det var SÅ gennem... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi var 13 damer der holdte polterabend, og vi var så imponeret over hvor godt det var, især til den pris! Hele processen var så nem, medarbejderne var alle fantastiske, og ambassadøren der kom var så... Toon meer
Vi holdte d.15/8-26 polterabend i Odense og hvilken fornøjelse det var. Det var så rart at modtage et opkald et par dage før den aftalte dag, så man fik forventningsafstemt og tjekket op på diverse de... Toon meer
Sakskøbing d. 07.08.26 kl 1600 Sikke en oplevelse! Værten var fra start super sød, smilende og imødekommende. Hun leverede et sindsygt party med vanvittige produkter og højt humør. Værd at anbef... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Sex toy-winkel
- Evenementenmanagementbedrijf
- Evenementenbureau
- Kaartverkoper voor evenementen
- Feestwinkel
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Velkommen til Livet-er-godt. dkLivet-er-godt er landsdækkende arrangerør af homeparties med erotisk legetøj, lingeri & kostumer og vi ser frem til at gøre dit næste party til en rigtig god og
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Hyggelig og sjov time
Hyggelig og sjov time . Mange gode grin.
Malene var en fornøjelse
Malene var en fornøjelse - kan stærkt anbefale hende! Hun kører rundt i Nordjylland og er top tier til en polter abend
Polterabend
Vi havde besøg d. 20.06.26 i Vejle til polterabend og det var fuldstændig magisk!
Energien var vanvittig og der var plads til både seriøsitet og spas og løjer. Så fantastisk en instruktør, som bare var med på sjov og ballade fra start til slut. Kæmpe anbefaling.
Vi holdt et polterabend den 20/6-2026…
Vi holdt et polterabend den 20/6-2026 kan varmt anbefale, hende der komme og skulle lave party for os, hun var mega god lavede sjov på vores kære brud, som hun gjorde til ug sjovt uden og gå over grænsen god til at fornemme så som personen. Hun aflæst hurtigt hvad vi var for tøzer i denne gruppe så ikke noget var pinligt. God viden og snakker vi fik, meget ærligt og åben. Super god quiz hun også havde med, som vi havde bestilt som lidt extra sjov 😊👍vi gav Bruden et gavekort også flot i fordoblet det til hende, mange tak super super godt party 👍😊🌞det kan ihvertfald anbefales 👌
Kan anbefales
Aabenraa lørdag d. 20. juni kl. 15.00.
Tak for en god eftermiddag 😊 Sjovt, seriøst og informativt.
Udgav sig for at være tatovør
Vi bestilte et dildoparty i sønderborg. Værtinden var super sød og meget tålmodig.. Specielt kæmpe succes at hun udgav sig for at være tatovør hvilket rystede vores kommende brud totalt😂
Dildoparty til polterabend i Næstved…
Dildoparty til polterabend i Næstved hvor Randi gav en pæn og seriøs præsentation af mulighederne. Plads til grin og spas mens det spændte vidt fra teenagere til pensionister, uden at blive akavet.
Rigtig sjov og hyggelig dildo party i…
Rigtig sjov og hyggelig dildo party i går, til min polterabend.
Fantastisk arrangement!!
Fantastisk arrangement!!! Malene fra livet er godt, havde en skøn energi. Det var lærerigt, sjov, udfordrende og ikke mindst underholdende. Tiden fløj afsted😍
Rigtig god oplevelse til polterabend
Rigtig god oplevelse til polterabend. Der blev skabt et trygt rum, og det var et rigtig sjovt indspark til dagen
13.06.26, Haderslev, 16:30
Jeg havde booket dildo party
Jeg havde booket dildo party, til polterabend til Albertslund 17.30.
Arrangøren var simpelthen så fantastisk. Vedkommende gjorde det til ug og levede sig ind i det og virkelige leveret virkelig varen.
Arrengøren gjorde det simpelthen så trygt og rart at være i.
Samtidig lærte arrengøren os simpelthen noget nyt og det var så fedt.
Jeg kan helt klart anbefale det her arrangementet til hvad end man har af events eller arrangementer🎉🩷
Var et super godt indslag
Var et super godt indslag. Kvinden der kom ind, startede med at overraske os med et “snyde show” på os også startede hun op i hendes dildo party. Ikke nok med grin og smil, fik vi en ny viden omkring kvinde og mande kroppen, hvordan sex legetøj kan bruges.
Nykøbing Falster kl 14.00
Nykøbing Falster kl 14.00
Fantastisk underholdende og godt præsenteret.
Den 30/5 kl 15 i Nordborg havde vi en…
Den 30/5 kl 15 i Nordborg havde vi en hyggelig og sjov eftermiddag, behagelig oplevelse og god service
Den 30/5-26 holdte vi polterabend
Den 30/5-26 holdte vi polterabend, hvor vi fik besøg og fik en grundig gennemgang af en masse legetøj, cremer, lys, osv. Det var en meget spændende og interessant oplevelse.
Hun er super godt 4850
Fantastisk Dildoparty!
Fantastisk Dildoparty til min mors polterabend! Meget sød arrangement holder, som virkelig spillede med på alle vores sjove ideer!😍🥳🙊
- Stubbekøbing, 30 maj 2026.
Polterabend Odense
Lørdag d. 23/5-26 havde vi polterabend i Odense og havde booket Livet Er Godt - og det levede bestemt op til forventningerne.
Vi fik præsenteret et bredt udvalg og der var fokus på at det skulle være sjovt og alle kunne være med, uanset erfaring.
Vil klart booke Livet Er Godt en anden gang igen!
Fantastisk og sjov oplevelse til min…
Fantastisk og sjov oplevelse til min polterabend i Gørlev kl. 10 i dag! Kan klart anbefales!