Vi brugte livet er godt til polderarben hvor den skønneste kvinde kom og holdte dildoparty.. Hun ringede i forvejen og spurge om det var ok hvis vi lavede en lille prank med bruden.. Det var SÅ gennem... Toon meer
Vi var 13 damer der holdte polterabend, og vi var så imponeret over hvor godt det var, især til den pris! Hele processen var så nem, medarbejderne var alle fantastiske, og ambassadøren der kom var så... Toon meer
Vi holdte d.15/8-26 polterabend i Odense og hvilken fornøjelse det var. Det var så rart at modtage et opkald et par dage før den aftalte dag, så man fik forventningsafstemt og tjekket op på diverse de... Toon meer
Sakskøbing d. 07.08.26 kl 1600 Sikke en oplevelse! Værten var fra start super sød, smilende og imødekommende. Hun leverede et sindsygt party med vanvittige produkter og højt humør. Værd at anbef... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Sex toy-winkel
- Evenementenmanagementbedrijf
- Evenementenbureau
- Kaartverkoper voor evenementen
- Feestwinkel
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Velkommen til Livet-er-godt. dkLivet-er-godt er landsdækkende arrangerør af homeparties med erotisk legetøj, lingeri & kostumer og vi ser frem til at gøre dit næste party til en rigtig god og
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Tusind tak for en hyggelig aften ☺️ Vi…
Tusind tak for en hyggelig aften ☺️ Vi har grint så meget
m var super dygtig
Jeg deltog i et dildo party arrangeret af M – og det var en virkelig god oplevelse! M var super dygtig, autentisk og gjorde det hele meget trygt og afslappet fra start til slut. Hun var både professionel og nede på jorden, hvilket gjorde det nemt at stille spørgsmål og grine sammen, uden at det blev akavet.
Udvalget af produkter var bredt og spændende, og det var tydeligt, at M kendte til alt hun præsenterede – både med viden og ægte entusiasme. Hun pressede aldrig på for salg, men fokuserede på at give os information og et godt grin undervejs.
Alt i alt en virkelig positiv og empowerende oplevelse – kan varmt anbefales, uanset om man er nybegynder eller mere erfaren!
Vi har i dag haft besøg af M
Vi har i dag haft besøg af M, kæmpe oplevelse og kæmpe succes generelt
Vi havde en skøn polderaben i Otterup i…
Vi havde en skøn polderaben i Otterup i går☺️ vi fik besøg af en “sang underviser” 😉 og vi havde et par hyggelige timer med hende. Der var plads til seriøsitet og en masse grin.
Bruden glæder sig til at kunne hente en pakke fra jer.
Tak for besøget.
Pigeaften
Stenlille kl 20
Vi havde en skøn aften, med Randis naturlige måde, at vise sine spændende produkter, hun tog alle vores spørgsmål i stiv arm, god tålmodighed, tusind tak ❤️
God stemning med Randi til arrangement
Havde besøg af Randi i forbindelse med et damedags arrangement d 24/5 på Østerbro. Kæmpe anbefaling - og alle endte med at få købt lidt godter :)
Virkelig godt besøg ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi havde besøg af den meget kompetente og virkelig humoristiske sælger og vejleder i går den 24/5-25 i Århus. Det var en super god oplevelse. En masse sjov, og mange gode input. Det gør vi gerne igen.
Vi havde en kanon polterabend den 3/5 i…
Vi havde en kanon polterabend den 3/5 i Næstved, hvor Maria sørgede for en god, sjov og lummer stemning!
Jeg har haft besøg af Maria før til andre parties - og hun er en fantastisk værtinde.
Polterabend
Vi havde i lørdags d. 17/5 på Ærø simpelthen det sjoveste polterabend, synes det var en mega fed oplevelse mine veninder havde arrangeret for mig, og hende som var ude hos os var så god til at fortælle om tingene (på et plan hvor vi var en del som havde pungen oppe af lommen😂) så kæmpe ros for at inddrage alle til en sjov snak, fis og ballade🤩
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til ambassadør
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til kvalitet af produkter
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til firma for at sende god service
Og selvfølgelig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til hele oplevelsen.
Toppoint herfra
Vi havde den sjoveste, skøreste og dejligste polterabend dag i lørdags d. 17/5-25 ved Løgstør. Vi startede ud med et dildoparty hvor ambassadøren var en fantastisk kvinde med et dejligt humør. Kun top point herfra !!!
Vi havde den sødeste skønne kvinde…
Vi havde den sødeste skønne kvinde forbi, som gav os en dejlig demonstration af hvad sexlivet kan udfolde sig til. Hun var her i Viby J lørdag d. 17/5 kl. 12:30 og gav os en uforglemmelig oplevelse, som jeg vil tage med i graven. Tak for dig og alt du er - hilsen Lange
Mega god og professionel ambassadør
Mega god og professionel ambassadør. Hun var meget overbærende og tålmodig med hele gruppen.
Lørdag d. 17/5-25 i Viby J kl.12:30
Havde besøg af Maria Høng her den 10/5…
Havde besøg af Maria Høng her den 10/5 kl. 19. Og vi nød at få forklaret hvordan de forskellige ting fungerede. Der var mere en ting vi undrede os over, og det var skønt med en god demonstration, og åben snak.
Helt vildt godt party til Polterarbend…
Helt vildt godt party til Polterarbend 🎉🎉
Sjovt og festeligt 😊
Mega sjovt indslag til polterabend :)…
Mega sjovt indslag til polterabend :) kan helt klart anbefale L og J 🤩
Vi holdte polterabend den 10/05
Vi holdte polterabend den 10/05
Og havde besøg af Maria og jeg kan simpelthen kun give mine Aller varmeste anbefalinger ! 🙏🏻
Hun var professionel, engageret og brænder virkelig for det hun laver og det kan mærkes 💞
Hun var med på sjov og havde en super fed tilgang og måde at bare “koble” sig på vores jargon
Så tusinde tak !🌸
Mette Sabrina var Super lyttende og…
Mette Sabrina var Super lyttende og opmærksom på hvordan jeg havde det, dejlige timer, jeg vidste intet så blev enormt overrasket, mange ++++++ herfra. Og de varmeste anbefalinger.💕 Kh Melisa Bruden🌸
Mette sabrina gjorder det til en…
Mette sabrina gjorder det til en rigtigt god oplevelse og er meget lyttende til hvad man siger. Hun er god til at forklare så alle kan forstå det kæmpe anbefaling herfra :)
Mette Sabrina er en super dygtig…
Mette Sabrina er en super dygtig konsulent, var super tilfreds, sød og omsorgsfuld, super kompetent til sit arbejde. 100% tilfreds herfra. Super hyggelige timer. Anbefales herfra♥️♥️ Kh Charlotte