Lokalebasen.dk A/S - MatchOffice Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt at få det store overblik over øjeblikkets muligheder, når man hurtigt skal tjekke markedet for det ny kontorlejemål m.v.. MINUS: Ikke alle udlejerne er helt up-to-date med markedsføringens ABC... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har brugt Lokalebasen i flere sammenhænge. Nemt at gå til, helt klart den bedste og mest seriøse formidlingsside p.t., vil give dem de bedste anbefalinger. Har man et lokaleproblem vil det med rim... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

JM Erhverv er startet samarbejde med Lokalebasen for få måneder siden. Vi får en del spændende henvendelser, og så i denne Covid19 tid, som har resulteret i en del udlejninger på kort tid. De har fa... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Let og overskueligt - hurtigt og nemt. Hjemmesiden fortjener fire stjerner, og den sidste stjerne gives for den personlige betjening. Havde brug for hjælp og fik den i løbet af to minut... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vastgoed verhuurbedrijf

Geschreven door het bedrijf

Få overblik over danske erhvervslokaler og kontorlokaler, der er til leje. Bestil information eller foreslå en fremvisningsdato og kom direkte i kontakt med udlejer/sælger af dit nye erhvervslokale. Vi trækker aldrig penge fra din konto automatisk. MatchOffice is our global name. Use MatchOffice to search for available commercial spaces throughout the whole world. Order information, request a viewing, and get in direct contact with the landlord/salesperson of your new commercial space.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det virker!

Hvis du har brug for at lokale, så kan jeg anbefale at gå ind på lokalebasen.dk. Overskueligt og mange muligheder.

9 november 2012

helt tilfreds

Er meget tilfreds med hurtig behandling så jeg vil helt klart bruge jer igen her når jeg skal bruge et andet sted...

/ Jimmy

31 oktober 2012

Nemt, hurtigt, simpelt, effektivt

Vores firma skal have nye lokaler. Hvordan starter man lige med det? Jo, med én Google søgning kom vi til lokalebasen. Med yderligere 10 klik havde vi søgt og valgt et par gode kontorfællesskaber. 1 time senere blev vi ringet op af den første og bookede en visning af mulige lokaler. Mere effektivt flow har jeg ikke oplevet før.

Tip til alle kontorfællesskaber, som endnu ikke er søgbare hos lokalebasen: Skynd jer at blive oprettet der! Det er så let at finde lokaler på det site, at jeg i hvert tilfælde ikke kommer til at søge andre steder.

24 oktober 2012

Alletiders site

Har fundet mit forretningslokale gennem dette site. Det har været let og overskueligt at søge og få kontakt med udlejere.

14 oktober 2012

Rigtig god hjemmeside

Lokalebasen.dk er en rigtig god og brugervenlig hjemmeside når man leder efter lokaler i sit område - hurtig respons på ens henvendelser så jeg vil klart anbefale hjemmesiden til andre.

13 oktober 2012
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg stod og skulle leje erhvervslokaler og gennem lokalebasen.dk fandt jeg hurtigt nogle lokaler jeg kunne bruger. Havde dog nogle spørgsmål som lokalebasen meget hurtig og serviceminded svarede på - vil helt klart anbefale siden.

13 oktober 2012

Bedste overblik

Lokalebasen giver et hurtigt og nemt overblik over markedet. Brugerfladen er super simpel og udbuddet af lejemål virker til at være markedets mest seriøse. Super site!

12 oktober 2012

Overskueligt og effektivt

Har netop fundet kontorlokaler via lokalebasen, og jeg må sige at udvalget er imponerende. I mit tilfælde fandt jeg hvad jeg søgte indenfor kort tid. Kan helt klart anbefales.

4 oktober 2012
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fem stjerner og en stor tak til LokaleBasen.dk

Let og overskueligt - hurtigt og nemt.

Havde brug for hjælp og fik den i løbet af to minutter på telefonen. Ingen ventetid. Super betjening!

Kirsten
Hørsholm

3 oktober 2012

Imponerende hjemmeside!!

Har i lang tid ledt efter det perfekte lokale til min forretning. Efter et par hurtige søgninger på lokalebasen, skulle jeg ikke lede længere. På lokalebasen fandt jeg hurtigt mit nye arbejds "hjem" og det endda på en let og overskuelig måde!!

3 oktober 2012