Nemt at få det store overblik over øjeblikkets muligheder, når man hurtigt skal tjekke markedet for det ny kontorlejemål m.v.. MINUS: Ikke alle udlejerne er helt up-to-date med markedsføringens ABC... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
JM Erhverv er startet samarbejde med Lokalebasen for få måneder siden. Vi får en del spændende henvendelser, og så i denne Covid19 tid, som har resulteret i en del udlejninger på kort tid. De har fa... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Let og overskueligt - hurtigt og nemt. Hjemmesiden fortjener fire stjerner, og den sidste stjerne gives for den personlige betjening. Havde brug for hjælp og fik den i løbet af to minut... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Få overblik over danske erhvervslokaler og kontorlokaler, der er til leje. Bestil information eller foreslå en fremvisningsdato og kom direkte i kontakt med udlejer/sælger af dit nye erhvervslokale. Vi trækker aldrig penge fra din konto automatisk. MatchOffice is our global name. Use MatchOffice to search for available commercial spaces throughout the whole world. Order information, request a viewing, and get in direct contact with the landlord/salesperson of your new commercial space.
Contactgegevens
Svanevej 22, 2. sal, 2400, København, Denemarken
- 70200814
- info@lokalebasen.dk
- www.lokalebasen.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Nemt og bekvemt
Super nemt at søge lejemål ud, stort udvalg, jeg har fundet mine nye lokaler og er meget tilfreds
Genial og letoverskulig.
Lokalebasen.dk er en genial og letoverskuelig side. Meget brugervenlig. Iøvrigt et super og godt gennemtænkt koncept!!!
Stort udvalg - SUPER service
MINUS: Ikke alle udlejerne er helt up-to-date med markedsføringens ABC - de sælger deres lejemål for dårligt, bl.a. med for dårlige eller for få fotos!
Nem og brugbar søgemaskine der også viser projektejendomme
God til projektejendomme, der ikke ligger i kommission hos mæglere som alternativ til boligsiden
DEN NYE ERHVERVSUDLEJER
Det beste alternativ til erhvervsmægler, med rimelige aftaleforhold - enkelt og ukompliceret.
Fint værktøj!
Lokalebasen.dk er fin at arbejde med, dog er det lidt irriterende, at jeg skal gå tilbage til: Lejemål - alle lejemål - opdater, efter jeg f.eks. har lavet en ændring eller lagt et nyt emne ind. Måske jeg gør en fejl :-)
En portal som virker.
Jeg synes at alt fungerer perfekt.
Når jeg behøver hjælp får jeg altid straks en løsning og en god behandling.
Bemodan Erhversejendomme A/S
Jan Morsing
I gør det godt.
Kontorlokaler belliggende i meget fine og naturskønne omgivelser med masser af luft til arbejdet.
Lokalebasen der løser dine behov optimalt
Som udlejer få du kun tilsendt kvalificerede og interesserede potentielle lejeremner.
God eksponering
God respons fra potentielle lejere.
Let og fleksibel administration.
Rigtig god ejendomsbase
God måde at få kontakt til lejere på.
mvh HØYBYE CONSULT - Kolding
Seriøst, hurtigt og effektivt, mange henvendelser, det virker bare.
Vi har brugt Lokalebasen i flere sammenhænge. Nemt at gå til, helt klart den bedste og mest seriøse formidlingsside p.t., vil give dem de bedste anbefalinger. Har man et lokaleproblem vil det med rimelig stor sikkerhed kunne løses via Lakalebasen. Held og Lykke.
Vh.Byejendomme & Erhverv - Dirch Djernæs.
Seriøst firma
Lokalebasen gør det meget professionelt og lejerne er seriøse
seriøst / hjælpsomt / og reelt firma
altid nemt at få personlig kontakt til firmaet hvis man er i tvivl om noget, klare brugbare svar
Stor tilfredshed
Valad er yderst tilfreds med samarbejdet med Lokalebasen.
Der er desværre for mange henvendelser der er useriøse
Jeg er ikke i tvivl om at der er mange der sidder og leder efter lokaler på Lokalebasen.dk Jeg har endnu ikke fåret konkrete resultater ud af samarbejdet. Så synes jeg at fordelingen af salæret virker urimeligt. I bedste fald kan en mægler der laver alet arbejdet i konkurrence med andre mæglere få et salær på max 15 % af første års normalhusleje. Jeg synes man skal aflevere en for stor del til Lokalebasen.dk

Antwoord van Lokalebasen.dk A/S - MatchOffice
Lokalebasen fungerer aldeles tilfredsstillende
Jeg har arbejdet med Lokalebasen i et par år og det fungerer optimalt for os at finde lejere via Lokalebasen. Jeg har også noteret mig, at uanset hvor jeg søger på Internettet falder jeg ofte over en annonce fra Lokalebasen.
Annie Skovdal Jespersen
Salgs- og udlejningskonsulent
Difko Ejendomme A/S
Umiddelbart den bedste side til erhvervsudlejning
Lokalebasen er klart mest brugervenlig af de erhvervsudlejningssider, og emnerne er typisk mere seriøse end på konkurrerende sider.
Eneste minus er at siden endnu ikke er stærk nok til udlejning af større ejendomme - her foregår det meste stadig igennem mæglere.
Rigtig godt tilfreds med personale og service
Har ikke fundet en lejer endnu, men det virker meget seriøst og har da fået et par henvisninger. Er indtil videre meget positiv.
Effektivt og udbredt men for mange useriøse "lejere"
Jeg har fået relativt mange henvendelser på nogle få lejemål, men tendensen er, at der er langt mellem de seriøse. Det er for nemt og ganske uforpligtende at "vise interesse" og optræde som "kundeemne". Har nok Aarhus's fedeste kontor ledigt på 100 kvm 100 meter fra Domkirken til under markedsprisen, men der har kun været henvendelser fra emner der ikke er villige til at betale den anførte pris når det kommer t il stykket. Som udlejer tager det tid - og dermed penge - at behandle "kundeemner". Jeg vil derfor foreslå at emnet betaler 100,- for at komme i SERIØS kontakt. Så får vi meget højere udlejningsrate og dermed indtægt til Lokalebasen

Antwoord van Lokalebasen.dk A/S - MatchOffice