3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Correcte behandeling van de bestelling en levering

Ik had op vrijdag 09/04/2021 een voetenbank besteld en vandaag, op woensdag 14/04/2021 thuis geleverd. (transporteur super vriendelijk). Ik had zelf en track and trace code van de transporteur via email ontvangen en accuraat geupdated. Ik lees ook bij trustpilot slechte ervaringen (wat ik altijd doe voor ik iets besteld bij een website waar ik erover twijfels heb). Ik moet zeggen dat mijn ervaring correct was, zoals je kan verwachten. Misschien kunnen de slechte ervaringen aan het vorig jaar met de corona of omdat en product niet op stock hebben te liggen hebben? Wat de dienst na verkoop betreft, ja, daar is er geen excuse voor om aan de klant in de steek te laten en geen update van de bestelling te geven. Ter info, Loungeset.nl is een onderdeel van Tuinmeubelen.nl.

14 april 2021

slechte communicatie

slechte communicatie
We wilden een buitentafel. Verkoper geeft aan dat achteraf betalen mogelijk is.
Verkeerde informatie. Kan niet dus. Wij betalen en bestellen. Op beloofde leverdag maar zelf gebeld. Bestelling blijkt niet doorgegeven. Wachten het zou in orde komen. 2e keer leverdatum weer niets gehoord. Zelf gebeld. Zou in orde komen maar wel weer een week wachten. 3e keer weer maar gebeld. Iets met vervoerde.... Kortom niets. Ze nemen niet eens de moeite om klant te informeren. Doordat wij bellen komen we erachter dat ze toch niet kunnen leveren. Het enige positieve is dat we het geld teruggekregen hebben, ook als was dat op eigen verzoek. vandaar de cijfer 1. Wat een flut winkel. Nooit meer!!

10 mei 2020

Goede ervaringen met dit tuinmeubelen…

Goede ervaringen met dit tuinmeubelen bedrijf. Wordt altijd erg net te woord gestaan via de mail, en de telefoon. Complimenten daarvoor.

Producten goed en behulpzaam afgeleverd door een externe partij.

Een aanrader!

Tjerk

15 juli 2019

Aantrekkelijke prijs maar product had…

Aantrekkelijke prijs maar product had een andere kleur bij levering. Contact gehad met de klantenservice. Was eigen perceptie volgens de klantenservice... Kon het product retourneren maar de verzendkosten waren voor eigen rekening. Niet echt een goede oplossing en niet echt klantvriendelijk.

2 april 2018

Super advies en snelle levering

Ik wist niet zo goed welke loungeset ik wilde, dus heb gebeld voor advies. Ben toen goed geholpen. Uiteindelijk een loungeset van 4 Seasons Outdoor besteld en had deze dezelfde week nog in huis! En de set zat nog geweldig ook. Niets op aan te merken.

1 april 2014

Mijn levering nog steeds niet gekregen

9 maart een loungeset besteld, tot vandaag mijn levering nog altijd niet gekregen!
Ik had gevraagd om te leveren op 19 maart. Ik heb niemand gezien die dag! Ze hebben zelfs niet verwittigd.
Zelf moeten bellen en dan krijg je een uitleg die op niets trekt!
Ik ben enorm teleurgesteld!! En nu weet ik NOG altijd niet wanneer ik mijn bestelling zal ontvangen!

25 maart 2014

Snel geleverd

Afgelopen week heb ik een loungeset van Garden Impressions besteld en ik kreeg de loungeset binnen twee dagen geleverd. Wij zijn erg blij met de aankoop.

28 april 2013

Is dit jouw bedrijf?